Karriere

Jobbe på Kredittkort360.com

Ledige stillinger

Vi har dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå.

Ikke bli fortvilet av den grunn, for du får gjerne sende oss en åpen søknad. Døren inn til oss er alltid åpen hvis du er dyktig og vil overbevise oss om at vi ikke kan unnvære deg. Dyktige og kunnskapsrike medarbeidere er drivkaften bidrar til videreutvikling av Kredittkort360.com.

Du finner kontaktinformasjon til en åpen søknad her.

Våre verdier

Med utgangspunkt i våre verdier bidrar ledere og medarbeidere til velvære på arbeidsplassen. Vi finner styrke i hverandre og alle bidrar til optimal innsats.

  • Kvalitet

Alt vi gjør skal resultere i høy kvalitet. Vi prioriterer kvaliteten fremfor kvantitet.

  • Data-Driven

Vi fatter beslutninger utifra fakta – ikke speklasjoner.

  • Gjennomsiktlighet

Gjennomsiktligheten i organasjonen hjelper oss hele tiden til å skape et bedre arbeidsmiljø.

Ønsker du å vite mer Kredittkort360.com, det bakenforliggende selskapet og/eller ta stilling til oss som en passende arbeidsplass for deg, kan du besøke siden om kredittkort360.com.

Hvis du tipser oss om en kompetent venn som blir ansatt, eller sender inn et nytt ideforslag som kan gjøre nettsiden vår betraktelig bedre, kommer vi til å betale deg 2000 kr., dersom vi velger å implemente ideen din. Dyktige medarbeidere kan bare gjøre oss bedre! Vi streber alltid etter å implementere nye ideer som forårsaker en bedre brukeropplevelse av nettstedet vårt. Du kan komma i kontakt med oss her.