• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

Bunq Premium Supergreen er kortet for deg som både er glad reiseopplevelser og ønsker å ivareta miljøet. For hver 1000 kr du bruker med kortet, planter Bunq et nytt tre. Kortet har også mange store fordeler. Inkludert gratis valutaveksling og 10 gratis globale kontantuttak per år.

Fordeler

 • Kjøpsbeskyttelse og utvidet garanti
 • Stilig metallkort
 • Fleksibel app med flere funksjoner
 • Ingen valutagebyr eller uttaksgebyr

Ulemper

 • Uten bonus
 • Årsavgift

Krav

 • 18 år

Spesikasjoner

 • Korttype: Debetkort
 • Betalingsnettverk: Mastercard
 • Årsavgift: 2 040 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 0,00 %
 • Maks kreditt: 0 kr
 • Rentefrie dager:
 • Valutapåslag: 0,00 %

Vurdering av Bunq Premium Supergreen

Vil du reise og samtidig bidra til et bedre miljø? Da bør du velge Bunq Premium Supergreen. Dette er Bunqs dyreste VIP kort. Kortet har uten kreditt, så dette er ikke et kredittkort  men et debetkort som inkluderer mengde fordeler. Fremfor alt unngår du gebyrer for valutaveksling og kontantuttak i utlandet. Det som gjør den grønne varianten unik, er det faktum at du tar et miljøsmart valg når du handler med dette kortet. For hver 1 000 kr du bruker med ditt Bunq Premium Supergreen-kortet, plantes et nytt tre på planeten. Bunq har dermed gjort det mulig å reise både smidig, gunstig og miljøsmart.

Bunqs øvrige kort er Bunq Travel og Bunq Premium

Bunq – din digitale mobilbank

Bunq er ikke som andre banker. Bunq opererer ikke gjennom filialer. Dette er en hel-digital mobilbank. Du slipper du å bestille bankskjemaer eller stå i lange køer. Videre har du alltid banken med deg. Bunq er en app som du laster ned på telefonen din. I appen finner du de fleste funksjonene du trenger. Det er også i appen du søker om et Bunq Premium Supergreen-kort. Noen andre funksjoner som appen tilbyr, vises nedenfor.

Her kan du sperre kortet ditt

Har du mistet kortet ditt? Ikke noe problem, du kan låse kortet i appen. Smidig og enkelt å gjøre uansett hvor i verden befinner deg. Det er også via appen du deretter kan bestille et erstatningskort. Av sikkerhetsmessige årsaker må det imidlertid sendes din folkeregistrerte adresse. Hvis du vil endre PIN-koden din, kan du også gjøre det direkte i appen.

Reduser risikoen for kortsvindel

For de som reiser mye i forskjellige land øker risikoen for kortsvindel. Det er heller ikke uvanlig at banken din blokkerer kortet ditt hvis de oppdager at kortet er brukt i flere land. Men Bunq Premium Supergreen er ikke et problem. Bunq forstår at de som elsker å reise vil være på forskjellige steder fra dag til dag. Derfor har Bunq utviklet alternativet for deg å sperre kortet i utvalgte land. Hvis du for eksempel har vært i Frankrike og tatt fergen til England, kan du blokkere alle kjøp i Frankrike-regionen.

Betal med Apple Pay og Google Pay

De fleste av oss eier en mobiltelefon som støtter en eller flere betalingsløsninger. Kontaktløs betaling en praktisk betalingsmetode. Bunq Premium Supergreen-kortet ditt kan enkelt kobles direkte til smarttelefonen eller smartklokken. Da kan du betale kontaktløst med Apple PayGoogle Pay og Fitbit Pay.

Hold orden på økonomien 

Med hjelp av Bunq-appen har du alltid full kontroll over økonomien. I appen kan du se aktuell saldo, siste transaksjoner og mye mer. Du kan også velge å slå på varsler i appen. På denne måten blir du informert om alle  transaksjoner. Du kan også opprette forskjellige kontoer i appen hvilket er perfekt dersom du vil spare penger til et bestemt formål: en reise eller en ny bil. Du kan også stille inn i appen at et bestemt beløp automatisk settes inn på sparekontoen din, ukentlig eller månedlig. Hvor mye, og når, er opp til deg.

Bunq på utlandsreiser

Som vi nevnte innledningsvis er Bunq Premium Supergreen, på linje med andre Bunq-kort, laget for å muliggjøre gunstig bruk i utlandet. Gratis valutaveksling og gratis globale kontantuttak er blant kortets fremtredende styrker. Med Bunq kan du spare opptil 3 prosent bare ved å redusere kostnader som ellers oppstår ved valutaveksling. Det er viktig å huske på at dine gratis kontantuttak er begrenset til 10 tilfeller per måned. Så vær smart når du tar ut penger med Bunq, da blir kontantuttak billigere for deg.

Et miljøsmart valg

Bunq jobber aktivt for et bedre miljø. Du kan også gjøre en forskjell bare ved å handle med Bunq Premium Supergreen-kortet. For hver 1000 kr (100 €) du bruker med kredittkortet ditt, planter Bunq et tre. Dette gjelder uansett om du kjøper et nytt par sko, eller bestiller en ny reise.

Ulemper

Bunq er et fleksibelt reisekort med store fordeler for deg og miljøet. Ulempene med debetkortet er hovedsakelig mangel på bonusprogram og cashback. Med Bunq kan du ikke samle opp bonuspoeng eller utnytte shoppingrabatter.

Oppsummering

Oppsummeringsvis anbefaler vi Bunq til folk som reiser mye og som ønsker å bidra til et bedre miljø. Imidlertid, er dette et relativt dyrt kort. Du må derfor bruke kortet mye, og fremfor alt handle mye i utenlansk valuta, for at det skal lønne seg å skaffe seg Premium Supergreen.

Kundeomtaler

0,0 Gjennomsnittlig vurdering

Din omtale