Egenskaper

Bra for deg

Komplett Bank MasterCard er et godt kredittkort for deg som handler mye på nettet. Du får 2 % i bonus på all netthandel, 4 % når du bruker kortet hos Komplett og Blush. Det fungerer også bra på reise på grunn av reise- og avbestillingsforsikringen du får kostnadsfritt. Kortet byr også på kjøps- og ID-tyveriforsikring.

Fordeler

 • Reiseforsikringer, kjøps- og ID-tyveriforsikring.
 • Bonuser, rentefri betalingsutsettelse.
 • Kontaktløs betaling, Apple Pay og Google Pay.

Ulemper

 • Mangler faste rabatter.
 • Bonustak (500,- per måned).

Krav

 • 18 års aldersgrense.
 • Minst 50.000,- i årlig inntekt.
 • Ingen betalingsanmerkninger.

Spesikasjoner

Korttype: Kredittkort
Betalingsnettverk: Mastercard
Årsavgift: 0 kr
Aldersgrense: 20
Rente: 21,40 %
Maks kreditt: 100 000 kr
Rentefrie dager: 50
Valutapåslag: 1,75 %

Vurdering Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank så dagens lys i 2014, som en forlengelse av nettbutikken Komplett.no. Banken tilbyr lån, refinansiering og handlekontoer, i tillegg til kredittkortet Komplett Bank Mastercard. Canica Invest, hvor Stein Erik Hagen spiller en sentral rolle, er bankens største eier.

Bonuspoeng

Hver gang du handler med Komplett Bank MasterCard får du bonuspoeng. Hvor mange er avhengig av hvor du handler:

 • 4 % i bonus på alt hos Komplett.no og Blush.no.
 • 2 % i bonus på øvrig netthandel.
 • 1 % i bonus på alt annet du kjøper med kortet.

Den eneste forutsetningen er at du betaler for varene eller tjenestene med kortet ditt. Du kan ta ut bonusen i form av penger, for eksempel, ved å overføre dem til en bankkonto. Du kan også benytte bonusen når du handler hos Komplett eller Blush.

Ett bonuspoeng tilsvarer én krone. Kjøper du en tv til 10.000 kroner hos komplett, får du 400 bonuspoeng, eller 400 kroner tilbake. Merk at det er et tak på hvor mye bonus du får. Maks bonusutbytte er 500 poeng i måneden eller 2.000 kroner i året.

Andre fordeler

Som eier av Komplett Bank Mastercard får du flere gode fordeler i tillegg til handelsbonusen:

ID-Tyveriforsikring – Forsikringen gir deg juridisk assistanse for inntil 100.000 kroner hvis noen misbruker identiteten din.

Kjøpsforsikring – Varene du betaler for med kortet, er forsikret mot skader i forbindelse med frakt eller tyveri for inntil 25.000 kroner. Forsikringen gjelder i 90 dager etter at du kjøpte varen.

Reise- og avbestillingsforsikring – Bruker du kortet til å betale mer enn halvparten av hva en reise koster, utløses en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Den dekker, blant annet, tap av bagasje, kostnader ved ulykker eller sykdom i løpet av reisen. Den dekker også egenandelen på leiebil.

Kontaktløs betaling – I kjølvannet av pandemien er mange blitt bevisst på kontaktløs betaling. Det lar seg fint gjøre med Komplett-kortet. Du kan, blant annet, koble det med både Apple Pay og Google Pay.

Lang betalingsutsettelse

Hovedregelen er at du får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Komplett Bank Mastercard. Dette er en av markedets lengste, rentefrie perioder. Du kan forlenge perioden ytterligere hvis du er villig til å betale et lite gebyr. Dette er hva du kan få, og hva det koster:

 • Tre måneders betalingsutsettelse: 249 kroner.
 • Seks måneders utsettelse: 329 kroner:
 • Velger du utsettelse i ni måneder må du ut med 449 kroner.

Etter at utsettelsesperioden er over, legges det ordinære kredittkortrenter på det utestående beløpet.

Vilkår

Hvis du får et ja på søknaden din om Komplett Bank Mastercard, kan du få inntil 100.000 kroner i kreditt. Den ordinære, rentefrie perioden varer i opptil 50 dager. Her er kravene Komplett Bank ønsker at du skal innfri:

 • Du er 18 år eller eldre.
 • Inntekten din er minst 50.000 kroner i året.
 • Du har ingen betalingsanmerkninger.

Ulemper

Vi klarer ikke å finne mange ulemper med Komplett Bank Mastercard. Skal vi allikevel sette fingeren på noe, må det være at kortet fint kunne hatt faste rabatter, for eksempel hos Komplett og Blush. De argeste konkurrentene har bonusprogram og faste rabatter. Kortet ville også fått en ekstra stjerne i margen av oss hadde det hatt et høyere tak for bonusopptjening. Nå kan du maks tjene 2.000 bonuspoeng i løpet av 12 måneder.

Oppsummering

Komplett Bank Mastercard er et av de beste kredittkortene for netthandel. At du får 2 % eller 4 % når du handler på nettet gjør det mulig å spare en hel del penger med kortet. I tillegg gjør kortet det godt på forsikringer. Samlet sett, tilbyr det flere gratisforsikringer enn de fleste av konkurrentene. At det byr på kjøpsforsikring, i tillegg til reiseforsikringer, er bra.

Vi skulle ønske at kortet ga deg muligheten til å tjene mer enn 500 bonuspoeng i måneden, og at det kom med et rabattprogram. Allikevel er kortet så godt at vi ikke har problemer med å anbefale det til alle som trenger et godt allround-kredittkort.

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Jan Johansen

  Skikkelig lurekort, betaler du et par dagere etter forfall regnes det 25% rente fra dagen kortet ble brukt, ikke fra forfall, slik alle andre kredittkort regner renter. Dvs man får en rentebelastning på fx 500 kr for to dagers betalingsforsinkelse

  2020-05-18

 • Nils Sture Karlsen

  Opplevde meget bra service! Kortet er kanskje litt dyrere enn andre hva angår rente, men jeg totalt sett billigere for meg med cashback på komplett.no

  2019-10-21

 • Ida Ulstein

  Byttet til Komplett kortet nylig. Burde ha gjort det for lenge siden. Takk til dere!

  2019-09-16

Din omtale