Egenskaper

Bra for deg

Lunar Pro-kort tilbys av Lunar Bunk, som entret det danske bankmarkedet i 2015. Senere ble Lunar også lansert i Norge og Sverige. Mer enn 300.000 brukere er kunder i Lunar og banken har kontorer i alle de skandinaviske landene. I denne korte artikkelen får du en oversikt over hva Lunar Pro-kort er, hvilke fordeler som følger med Lunar Pro kortet og hvilke kriterier som kreves for å få det. 

Fordeler

 • Ingen valutagebyr
 • Gratis uttak av kontanter 
 • Enkel oversikt med Lunar-appen
 • Reise- og bagasjeforsikring   

Ulemper

 • Relativt høyt årsgebyr
 • Kun reiseforsikring inkludert

Krav

 • Minst 18 år
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Debetkort
Betalingsnettverk Visa
Årsavgift 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 0,00 %
Effektiv rente 0,00 %
Rentefrie dager 0 dagar
Maks kreditt 0 kr
Minimumsbeløp ved forfall 0,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttaksgebyr 0 %

Om Lunar Pro kort

Lunar Pro er kort av typen Visa som knyttes til dine kontoer i Lunar Bank. Du kan opprette hele 6 kontoer til ulik bruk, for eksempel en lønns- og brukskonto, en bufferkonto og flere sparekontoer til ulike formål. Slik får du bedre kontroll og oversikt over sparingen. På sparekontoen får du for tiden 1.35% rente opptil 100 000 kr. Disse kontoene kan også fungere som felleskontoer som du kan dele med din partner. Til disse kontoene kan du tilknytte dine Lunar Pro-kort som er stilrene og utført i svart, sølv eller rosegull. I tillegg kan du få valgfri lasergravering for å gjøre kortene dine helt unike. PIN-kodene til kortene kan du velge selv, slik at du slipper å lære deg nye koder. Du kan også få tre virtuelle kort om du heller vil la de fysiske kortene ligge hjemme. 

Merk at Lunar Pro ikke er kredittkort. Kortene er utelukkende knyttet til din saldo på dine kontoer i Lunar Bank. Lunar-kortene støtter både Apple Pay og Google Pay. 

Kostnader og gebyrer

Prisen er 149 kroner per måned for å eie kontoene og Lunar Pro-kortene. Dette utgjør et årsgebyr på 1788 kroner. Selv om dette årsgebyret er relativt høyt sammenlignet med mange andre typer kortgebyrer, får du en rekke fordeler. Det er ingen oppstartsgebyrer. 

Gebyrfrie uttak og null valutapåslag

Det belastes ingen uttaksgebyrer ved uttak av kontanter i minibanker og butikker i Norge og i utlandet. Du kan også handle på utenlandske nettsteder og i butikker i hele verden helt uten å måtte betale valutagebyr. Om du befinner deg utenlands eller er mye på reise kan bruk av Lunar Pro kort være en lønnsom investering. Dersom du mister et av dine kort betaler du heller ikke noe for å få et nytt kort. 

Reiseforsikring

Med Lunar Pro kommer det også med en reiseforsikring. Denne forsikringen leveres i samarbeid med Tryg Forsikring og dekker deg i hele verden på reiser inntil 30 dager. Forsinkingen omfatter forsinket bagasjeforsikring, hjemreise ved sykdom, skade eller dødsfall, frastjålede reisedokumenter, person- og eiendomsskade, ulykke- og tannskade, samt rettshjelp.

Lav handelsavgift ved kjøp av aksjer og fond. 

Takket være Lunars samarbeid med Saxo Bank har du mulighet til å handle aksjer og fond billigere sammenlignet med mange av konkurrentene. Handelsplattformen i Lunar-appen er særdeles enkel og oversiktlig å bruke og handelsavgiftene som du belastes er blant de laveste i markedet. 

Brukervennlig app

Den medfølgende Lunar-appen gir deg total oversikt over alle dine aktiviteter  i Lunar bank, inkludert alle transaksjoner og til enhver tid utestående saldo på dine kontoer. Lunar-appen har også en funksjon som gir deg oversikt over dine abonnementer og hva de koster deg. Dersom du finner ut at du ikke lenger har behov for et abonnement kan det avsluttes direkte i appen. Det er enkelt å få oversikt over alle funksjonene i appen og du kommer i gang på få minutter. 

Helhetlig vurdering

Lunar Pro er et kort som tilbyr en rekke svært gode fordeler. Dersom du hyppig bruker kortet mye utlandet kan du lett spare inn årsavgiften. Det finnes imidlertid flere andre kredittkort med lavere eller ingen årsavgift som tilbyr både reiseforsikring og lave uttaksgebyrer. Du bør derfor vurdere nytten av kortet opp mot ditt bruksmønster. 

Kriterier for å få Lunar Pro kort:

 • Du må være kunde i Lunar Bank og opprette tilknyttede kontoer 
 • Du må være over 18 år

Kundeomtaler

3,2 Gjennomsnittlig vurdering
 • Safif Nassif

  Ok

  2020-03-15

 • Diego Cesar Belo

  Jeg elsker lunar

  2020-07-27

 • May Helen

  Hei hvordan bruke det lunar korte inn på nettet sammen ned bankkorte mitt eller hvordan deh hjøred veit dee drtte.

  2020-09-07

 • Stein

  får ikke overfgamle til det nnye kortetørt pengene fra det

  2021-04-23

 • Ole

  Dårlig kommunisert at metallkortet de reklamerer med koster nesten 1800,- i året.

  2021-04-28

Din omtale