Re:member black kredittkort

Re:member har to kredittkort; black og gold. Det er altså re:member black som gir reward.

Med re:member black kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt. Det er et gebyrfritt kredittkort som tilbyr inntil 45 dagers rentefri utsettelse.

Foruten re:member rewards kan kortet stille med en inkludert reise- og avbestillingsforsikring som utløses ved at du betaler minst halvparten av reisen med det.

re:member black

re:member black Søk nå Annonselenke
Les mer
  • Maks kreditt 150 000 kr
  • Årsgebyr 0 kr
  • Effektiv rente 30,33 %
  • Rentefrie dager 45 dager

Slik bruker du re:member reward

Du har tilgang til re:member reward umiddelbart etter at du har fått kortet tilsendt. Det er med andre ord ikke nødvendig å søke om noe medlemskap i tillegg.

Du logger deg inn med opplysninger fra kortet, din fødselsdato og ditt postnummer. Deretter får du en oversikt over hvilke butikker som gir rabatter i reward-programmet.

Merk at du må handle fra reward-siden for å få rabatter. Går du til butikken via andre kanaler, som for eksempel sammenligningssider, vil ikke kjøpet ditt kunne spores.

Det er derfor også nødvendig at du renser nettleseren for cookies, og deretter sørger for at den tillater dem. Da vil kjøpene dine spores i reward, og dermed gi deg rabattene du skal ha.

Rewardrabatten er en såkalt cashback. Det vil si at du får avslaget på kredittkortet, og ikke direkte på varen. Det vil fortsatt stå full pris på kvitteringen. Avslaget kommer på kredittkortfakturaen.

I alminnelighet er cashback en provisjon fra brukerstedene til kredittkortselskapet, som igjen gir den til kunden.

Rabattordningen gjelder også salgsvarer. Det betyr at du får rabatt i tillegg på varer som har nedsatt pris. Den kan imidlertid ikke brukes sammen med rabattkoder.

Reward-jegeren

Et verktøy som tilbys av re:member for at du skal lettere finne fram til rabattene, er reward-jegeren. Det er tillegg du kan laste ned direkte til din nettleser, Firefox eller Google Chrome.

Her logger du deg inn og trykker på «aktiver reward».

Du vil da få informasjon om aktuelle rabatter. De vil også dukke opp på resultatsiden når du søker på Google.

Nettbutikkene i reward-programmet

Med over 200 butikker som tilbyr rabatter, dekkes de aller fleste behov. Det er dessuten sørget for god variasjon av tilbydere, som også ofte er blant de fremste i sin nisje. Dette er noe av det du kan finne i reward-programmet til re:member.

  • Reiser og hoteller. Skal du ut på tur, kan det lønne seg å ta en titt på reward-programmet først. Her er det penger tilbake fra etablerte hotellkjeder som Choice og Radisson, samt flyselskaper og leiebiler.
  • Sport og fritid. For den aktive kan reward skilte med prisavslag på sko fra Nike og sportsklær fra Outnorth eller Gymgrossisten, sammen med bortimot 20 andre forhandlere innen dette segmentet.
  • Hus og hjem. Vi har alltid bruk for planter, og tidvis også fornyelse av interiør eller enkelte møbler. Her er det tilbud fra Interflora, Lampemesteren, Christiania Glasmagasin og mange flere.
  • Klær. Vi kjøper stadig flere av klærne vår på nett, ikke minst fordi det ofte er her vi finner de beste tilbudene. Med reward får du et ytterligere prisavslag fra blant andre Ellos, Lindex, Nelly.com og Bjørn Borg.
  • Helse og skjønnhet. Vi skal ta vare på kroppen vår. Det kan du gjøre med nydelige dufter fra Yves Rocher, passende klær fra Bodystore og kosttilskudd fra Proteinfabrikken. Dette er bare noen av butikkene som tilbyr velværeprodukter gjennom Reward-programmet.
  • Dessuten er et vell av butikker som handler med bøker, elektronikk, hobby, livsstil og abonnementstjenester innenfor reward.

Om re:member

Re:member tilbyr finansielle tjenester innen forbrukslån og kredittkort. Det er en del av Entercard som er Norges fremste leverandør av kredittkort-tjenester.

Selskapet eies i dag av Barclays Principal Investments limited og Swedbank.

Vanlige spørsmål om re:member reward

Hva er re:member reward butikker?
Hvor mye cashback kan jeg få med re:member reward?
Med hvilke kort får jeg re:menber reward?
Kan jeg kombinere re:member reward med en rabattkode?

Bengt er en kreativ innholdsprodusent med en bachelor i økonomi. Etter å ha startet karrieren i banksektoren, fant han lidenskapen i å formidle fakta om kredittkort og personlig økonomi. Bengts hovedansvar er å innhente så mye data som mulig om kredittkortene vi presenterer.
Favorittkort: Bank Norwegian

Sist oppdatert May 22, 2024