Automatisk fornyelse av fysiske kort

Den største endringen gjelder Lunar Light-kortet, som er bankens gratiskort. Bankkortet vil bli automatisk fornyet 80 dager før utløpsdatoen på kortet dersom:

  1. Du har brukt Lunar Light-kortet én gang i løpet av de siste tre månedene. 
  2. Du har 79 kroner tilgjengelig på kontoen, som er prisen som vil dekke leveransen.

Dette kan være greit å være klar over, både om du ønsker å fortsette å være en kunde eller ønsker å avslutte ditt medlemskap. Dersom du ikke innfrir disse to kravene, vil du ikke få et fornyet kort. Likevel kan du så klart logge inn på banken og bestille et nytt.

Oppdaterer prisene på alle bankkortene

Et viktig aspekt for mange som leter etter et nytt kort, enten det er et vanlig debetkort eller et kredittkort, er prisene. Derfor bør du også være obs på at Lunar Bank oppdaterer prisene på alle sine bankkort, som gjelder Lunar Light, Lunar Standard, Lunar Plus og Lunar Unlimited.

Slik vil prisene være på bankkortene etter oppdateringen:

Kort Light Standard Plus Unlimited
Pris per mnd.
0 kr.
19 kr.
79 kr.
149 kr.
Overføring i annen valuta
0,5 %
0,5 %
0,5 %
0,5 %
Levering av fysisk kort
79 kr.
0 kr.
0 kr.
0 kr.
Valutapåslag i utlandet
1,5 %
1,5 %
0 %
0 %

Dersom du eier Lunar-kort for øyeblikket, vil det være anbefalt å undersøke hvordan de oppdaterte prisene vil påvirke deg. 

Godkjenning av oppdaterte vilkår

Hvis du er tilfreds med de oppdaterte vilkårene, trenger du ikke å varsle banken på forhånd. De vil tre i kraft automatisk 27. april 2024. Hvis du derimot ikke ønsker å være bundet til de nye vilkårene, kan du si opp kontrakten helt gratis før denne datoen. Hvis du ikke aksepterer vilkårene, vil dette føre til oppsigelse av kundeforhold.

Vurder mulighetene

Husk at det finnes mange gode kort på markedet. Derfor kan det være lurt å vurdere mulighetene dine før du aksepterer vilkårene. Den beste måten å gjøre dette på er å sammenligne ulike kort opp mot hverandre. 

På den måten vil du finne ut av om Lunars kort fremdeles er det beste valget for deg, eller om det finnes andre alternativer som passer dine behov bedre. Vi kan anbefale deg å ta vår kredittkortguide. Ved å svare på 6 enkle spørsmål vil du få presentert kort som passer for deg.

Kim er en dyktig og erfaren journalist med mål om å forbedre økonomien til privatpersoner. Han har flere års erfaring som innholdsprodusent og har jobbet i både finansbransjen og i media. På Kredittkort360.com sørger Kim for å øke forståelsen rundt kredittkort og kommer med gode tips om hvordan man kan dra nytte av kortenes fordeler ut fra egne behov. 

Sist oppdatert Apr 4, 2024