Finn beste Revolut kort

Her får du informasjon om forskjellige Revolut bankkort i Norge. Sjekk hvilket bankkort som best passer deg og din livsstil!

Revolut bankkort

Det innovative bankfenomenet Revolut har raskt vokst seg til å blir en attraktiv mobilbank internasjonalt og i Norge. Selskapet har med ekpressfart vervet rundt 5 millioner kunder i over 25 forskjellige land. Foruten tre debetkort, tilbyr selskapet en mengde populære bankprodukter.

En banebrytende funksjonalitet er at kundene får cashback når bankkortet brukes som betalingsmiddel. I Norge har man tidligere ikke gitt bankkort-kunder muligheten til å tjene opp cashpoints.  En funksjonsrik app hjelper deg med transaksjoner,  budsjettering av privatøkonomi, pengeoverføringer og handel med kryptovaluta, for å nevne noen eksempler. Som bankkort kunde får du med på kjøpet praktiske reiseforsikringspakker som er beregnet for å gjøre reiseopplevelsen trygg og økonmisk for reisende kunder.

Revolut er alt i alt en spennende ny aktør på det norske bankmarkedet.

Historie

Revolut gikk inn i det norske markedet i 2018. Selskapet, som opprinnelig kommer fra Storbritannia, har utviklet mobilbanktjenester som går ut på at du kan åpne en appbasert konto på noen minutter. Revolut kunne nyte av en en god start i Norge med med tusenvis av nye brukere. Imidlertid, har veksten stagnert noe og teller idag i overkant av 25000 kunder. Men selskapet har tunge investorer i ryggen og ambisiøse mål om å bli størst og best i Norge og resten av verden innen mobilbank. I 2019 bestemte selskapet seg å hente inn 500 milliarder dollar som blant annet skal brukes til dette formål.

Banktjenstene, som Revolut har kommet med til markedet, er takket være betalingstjenestedirektivet i Europa kalt PSD2. Direktivet lar andre foretak enn banker og finansinstitusjoner tilby tradisjonelle og nye banktjenester direkte til forbrukere.

Revolut bankkort

Såsnart kontoen er opprettet gis brukeren tilgang til et mengde tjenester som blant annet tillater pengeoverføringer, handel med kryptovaluta, veksling og betalinger via et kontaktløst bankkort. Det er 3 forskjellige kort å velge mellom: det eksklusive VIP kortet Revolut MetalRevolut Premium og Revolut Standard. Mens Standard kort er uten årsavgift, tilkommer årskostander for Premium og Metal kortene. Alle Revolut kort fungerer akkurat som lokale bankkort utstedt av banken din, og kan både brukes hjemme såvel som utlandet. Revolut kortene er tilsluttet det globale betalingsnettverket Mastercard. Imidlertid skal man huske på at det ikke er mulig å handle på kreditt – det må finnes penger på kontoen for at kortet skal fungere.

Smart Revolut-app i mobilen

Når det gjelder Revolut generelt er det et nyttig verktøy med tjenestepakker som passer forbrukere også når de reiser til utlandet. Pengeoverføringstjenestene er særdeles aktuelle for dem som har behov for å overføre penger til familie og venner i et annet land. Sammenlign Revolut med andre betalingskort, så vil du fort oppdage at tilsvarende tjenester har relativt høye kostnader eksempelvis ved minibakuttak på utlandsreiser og internasjonale pengeoverføringer.

Betalingstjenester

Revolut regnes for å være blant de mest innovative fintech foretak i Europa som blant annet tilbyr bankkort med gratis betalingstjenester. Tjenestene på bankkortene til Revolut er vanligvis forknippet med andre betalingskort; eksempelvis kredittkort og faktureringskort.  Med et Revolut-kort i Apple Pay gis dessuten mulighet for raske og trygge Apple Pay betalinger med din iPhone eller Apple Watch.

Revolut produktportfølje

Revolut sin produktportfølje betår av forskjellige banktjenester rettet mot privatmakedet. På hjemmesiden til Revolut, under under produktmenyen finner vi bl.a.:

  • Bankkort
  • Revolut Perks
  • Cashback
  • Reiseforsikringer
  • Helseforsikringer
  • LoungeKey Pass
  • Uttak i minibank
  • Kryptovaluta
  • Vault

Bankkort med betalingsanmerkning

Alle som har kredittkort vet at det er umulig å bli innvilget et kredittkort med betalingsanmerkning i Norge. Slik er det ikke med Revolut kort. Da det handler om bankkort, ikke kredittkort, blir det ikke utført en kredittsjekk i forbindelse med din søknad. Det er mer riktig å si at søknadsprosessen egentlig ikke handler om en søknad, snarere en registrering av personlige opplysninger som blir etterfulgt av ønsket valg av kort.

Oppsummering

Revolut fungerer akkurat som et lokalt bankkort uansett hvor i verden du befinner deg. Som kunde i Revolut kan du bruke ditt bankkort i 130 valutaer helt ekstra kostnad. Revolut er  generelt sett et godt alternativ til kredittkort særlig for forbrukere som reiser ofte, og ikke ønsker å bruke kredittkort på reisen. Tjenestene for pengeoverføring er midt i blinken for personer som har familie i et annet land som de behøver å overføre penger til.

Sammenlign Revolut med andre bankkort og kredittkort, for å kartlegge kostnad og nytteverdi på tjenester som minibakuttak på utlandsreiser og internasjonale pengeoverføringer. Revolut bankkort benytter seg av det verdensomspennende betalingsnettverket til Mastercard.