• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

Revolut Premium er et debetkort for deg som vil få mer ut av reisene dine. Det er et førsteklasses bankkort alternativ og gir tilgang til over 1000 flyplasslounger verden over med LoungeKey Pass. Du kan utføre kortkjøp i mer enn 150 valutaer til interbank-vekslingskurs. Ubegrenset veksling i 30 godkjente betalingsmidler. Gebyrfrie minibankuttak opptil NOK 4,000 per måned.

Fordeler

 • Loungetilgang
 • Reiseforsikring
 • Tapt bagasje-forsikring
 • Flyforsinkelforsinkring
 • Gratis minibankuttak opp til NOK 4 000 per måned
 • Internasjonale overføringer gebyrer
 • Prioritert kundestøtte
 • Revolut app

Ulemper

 • Årsavgift
 • Uten kredittbeløp

Krav

 • 18 år
 • Søk med betalingsanmerkning

Spesikasjoner

 • Korttype: Debetkort
 • Betalingsnettverk: Mastercard
 • Årsavgift: 924 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 0,00 %
 • Maks kreditt: 0 kr
 • Rentefrie dager: 0
 • Valutapåslag: 0,00 %

Vurdering av Revolut Premium Mastercard

Selvom Revolut Premium Mastercard er et debetkort, har det noen av de beste kredittkort fordeler. Bortsett fra at man ikke kan handle på kreditt, fungerer Revolut Premium som et hvilket som helst bra kredittkort og gir eieren gratis reise- og helseforsikring, tilgang til flyplasslounger, gebyrfri global valutaoverføring og gratis internasjonal minibankuttak. Slike tjenestefordeler er vanligvis forknippet med tradisjonelle betalingskort som utstedes med en forutbestemt kredittgrense.

Revolut Premium Mastercard fungerer akkurat som et vanlig bankkort, forutsatt at du overfører penger til kortet via nettbanken din. Da det handler om et bankkort, ikke kredittkort, godtar Revolut søknader fra personer som har betalingsanmerkninger. Av samme grunn er kredittsjekk og kredittvurdering ikke relevant når du søker om å bli kortkunde hos Revolut.

Utseendemessig bærer Revolut Premium preg av eksklusiv design og du kan bestemme fargen på kortet mellom rosegull, grått eller sølv.

Om Revolut

Revolut gikk inn i det norske markedet i 2018. Selskapet kommer opprinnelig fra Storbritannia. Tjenesten går ut på at du kan åpne en appbasert konto på et par minutter.  Etter at kontoen er opprettet får du tilgang til forskjellige tjenester som blant annet tillater pengeoverføringer, veksling og betaling via et kontaktløst bankkort. Det er 3 forskjellige kort å velge mellom: Revolut Metal, Revolut Premium og Revolut standard. Alle Revolut kort fungerer akkurat som lokale bankkort utstedt av banken din som kan brukes hjemme og i utlandet. Revolut kortene er tilsluttet det globale betalingsnettverket Mastercard.

Når det gjelder Revolut generelt er det et nyttig verktøy med tjenestepakker som passer forbrukere også når de reiser til utlandet. Pengeoverføringstjenestene er særdeles aktuelle for dem som har behov for å overføre penger til familie og venner i et annet land. Sammenlign Revolut Premium med andre betalingskort, så vil du fort oppdage at tilsvarende tjenester har relativt høye kostnader eksempelvis ved minibakuttak på utlandsreiser og internasjonale pengeoverføringer.

Revolut tjenstene er oppstått i kjølvannet av de nye betalingstjenestedirektiv (PSD2) i Europa som lar andre aktører enn bankene tilby betalingstjenester til forbrukerne.  PSD2 ble innført i begynnelsen av 2018.

Søknadsprosessen trinn for trinn

Fordi Revolut Premium er et bankkort, ikke et kredittkort, ser søknadsprosessen noen annerledes ut. Som vi skrev over blir du ikke kredittvurdert, slik du ville ha blitt dersom dette hadde vært et vanlig kredittkort.

Over 8 millioner mennesker har allerede skaffet seg Revolut Premium kortet. Du som har søkt om kredittkort med betalingsanmerkning og fått avslag på grunn av lav kredittscore, kan likevel skaffe deg Revolut Premium.

- Kredittkort360

Last ned appen

Helt i starten av søknadsprosessen, eller rettere sagt registreringsprosessen, oppgir du ditt mobilnummer og mottar en SMS med lenke til Revolut-appen. Start med å laste ned appen, enten for Android eller iOS.

Registrer deg

Etter at appen er nedlastet, fortsetter du registreringen hvor du trenger å fylle ut et registreringsskjema. Det tar ca. 2-3 minutter å fylle ut skjemaet, før du fortsetter til neste steg. Husk at du ikke blir sjekket i gjeldsregisteret i forbindelse med din søknad.

Velg kort

Etter at Revolut-appen er installert og registeringsskjemaet ferdig utfylt, er neste steg å velge hvilket kort du ønsker å søke om. Du gjør dette ved å klikke på “kort” fanen og velger Revolut Premium. Revolut sender kortet hjem til deg via en global ekspress transporttjeneste. Du har naturligvis mulighet til å spore forsendelsen i appen.

Da kortet ikke er et kredittkort, kommer du ikke til å motta eller behøve å betale regninger med Mastercard tilsluttede Revolut Premium. I appen har du i realtid oversikt over kortkjøp og transaksjoner utført med kortet. Kontoen belastes fortløpende. Når du har 0,- i saldo kan du ikke bruke kortet, på lik linje med andre debetkort. Da behøver du å overføre penger fra din vanlige bank.

Maks uttak i minibank

Med Revolut Premium får du gebyrfri minibankuttak i hjemme og i utlandet. Maks uttak i minibank, internasjonalt, per måned er opptil Nok 4 000. Har du behov for å ta ut mer cash under i samme måned belastes du et lite gebyr på 2%. Dette er en rimelig prisplan billigere en mange andre konkurrerende kredittkort på markedet.

Reisegoder

Revolut Premium har en mengde fordeler for deg som vil bruke kortet som reisekort. Revolut-appen gir 30 forskjellige valutavekslingsalternativ helt uten begrensninger. Dertil kan du utføre kortkjøp i 150 forskjellige valutaer uten ekstra gebyrer.

LoungeKey Pass

LoungeKey Pass er et nettverk av flyplasslounger over hele verden. Med Premium kortet har du kostnadsfri loungetilgang for deg og en venn dersom flyet ditt er forsinket i over 1 time.

Reiseforsikring

Revolut Premium inkluderer ikke bare den vanlige kostnadsfrie reise- og avbestillingsforsikring, men også en helseforsikring som fungerer i utlandet. Reiseforsikringene gjelder i hele verden, på lik linje med andre kredittkort som har forsikringene inkludert.

Revolut Premium kortinnehavere dekkes automatisk av følgende:

 • Kompensasjon for forsinkede flyturer og forsinket bagasje, betalt direkte til Revolut-kontoen din
 • Medisinsk behandling og tannbehandling ved nødstilfelle over hele verden

Bak reiseforsikringene står søsterselskapet Revolut Travel Ltd (Firmaref.: 780586).

Ubegrenset valutaveksling

Premium-kunder kan glede seg over at de kan bruke, veksle og overføre ubegrensede pengebeløp med interbank vekslingskurs. Pengeoverføringer til utlandet opptil NOK 50 000 per måned er helt uten gebyrer. Revolut legger til et gebyr på 0,5% på overskytende beløp.

Ulemper

En nevnverdig ulempe med Revolut Preimum er årsavgiften. Kortet koster NOK 76,99 per mnd. I sammenligning med andre debetkort, kan dette virke noe høyt, men husk at Revolut Premium er mye mer enn bare et bankkort. En rask gjennomgang av fordelene knyttet til kortet taler for at man får veldig mye tilbake både i form av gratis reiseforsikringer, minibankuttak og ubegrensede valutavekslinger. mm.

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Lise Hamid

  2020-04-30

  Jeg er mye mer fornøyd med Revolut Premium og har sagt opp mitt gamle bankkort. Appen er også langt bedre enn hva jeg var vant med i nettbanken!

 • Lise Rambol

  2020-03-02

  Fineste kortet i baggen. Gir meg kredittkort-følelsen for vet at jeg får bonus på kjøpene mine. Alle tiders kort og veldig praktisk bank-app!

Din omtale