Egenskaper

Bra for deg

Revolut Premium er en bankkonto og et bankkort, og ikke et kredittkort. Både kontoen og kortet kan være et godt alternativ for deg som reiser mye takket være reiseforsikringene som følger med. Du får også adgang til alle flyplassloungene som er med i LoungeKey-programmet. I tillegg byr Premium-nivået på billig valutaveksling og gratis kontantuttak utenfor Norge.

Fordeler

 • Gratis reiseforsikringer.
 • Gratis kontantuttak og valutaveksling.
 • Loungeadgang.

Ulemper

 • Årsavgift.
 • Er ikke et kredittkort.

Krav

 • Minst 18 år

Spesikasjoner

Korttype Debetkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 790 kr
Aldersgrense 18
Rente 0,00 %
Effektiv rente 0,00 %
Rentefrie dager 0 dager
Maks kreditt 0 kr
Minimumsbeløp ved forfall 0,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttaksgebyr 0 %

Vurdering Revolut Premium

Revolut er en engelsk internettbank som ble startet i 2015. I dag har den om lag 12 millioner kunder fra hele verden. Også nordmenn er velkomne til å åpne en konto. Norske kunder kan velge mellom 5 ulike kontonivåer:

Standard-kontoen er gratis, mens du må betale for å være Plus-, Premium-, Metal- eller Ultra-kunde. Det unike med de to betalkontoene er at det følger med fordeler som stort sett bare tilbys med kredittkort.

Slik fungerer det

Når du åpner en Revolut Premium-konto får du et Mastercard betalingskort. Du kontrollerer både kortet og kontoen i en egen app. Du skal også bruke appen for å opprette en konto:

 • Klikk på den grønne bestillingsknappen for å åpne Revoluts nettsider.
 • Legg inn telefonnummeret ditt for å starte nedlastningen av appen.
 • Installer og åpne appen, og følg instruksjonene for å bestille konto og kort.

Du vil motta Premium-kortet i posten noen dager etter at du har laget kontoen din. Merk deg at kortet fungerer så lenge det er penger på kontoen. Du kan bruke appen til å overføre penger fra kontoer du har i andre banker. Du kan også overføre penger fra Apple Pay og Google Pay.

Revolut-appen

Revolut-appen gjør det mulig å kontrollere alt som har med Premium-kortet og kontoen å gjøre. Den gir deg oversikt over saldo og forbruk. Du kan gruppere kjøpene dine, noe som er nyttig når du skal lage et budsjett. Appen gjør det mulig å dele fakturaer og regninger på venner og familie. I tillegg kan du investere i aksjer, kryptovalutaer og råvarer i appen.

Fordeler

Revolut Premium-kontoen er en bankkonto med kredittkortfordeler. Dette er noen av fordelene:

Gratis reiseforsikring – Premium-kontoen gir deg en forsikring som dekker akutte lege- og tannlegebesøk over hele verden. Den kan også kompensere deg ved flyforsinkelser og forsinket bagasje.

Adgang til flyplasslounger – Revolut Premium gir deg tilgang til LoungeKey-programmet, som omfatter mer enn 1.000 flyplasslounger over hele verden.

Gratis valutaveksling – Du slipper å bekymre deg for høye vekslingsgebyr som Revolut Pemium-kunde. All valutaveksling skjer til lavest mulig pris.

Gratis kontantuttak i utlandet – Du kan ta ut opptil 4.000 kroner gebyrfritt med Premium-kortet i utlandet hver måned.

Ulemper

Du må ut med 95 kroner i måneden for å være Revolut Premium-kunde. I tillegg kan du ikke låne penger av Revolut. Du får heller ikke kredittkort av banken.

Vilkår

Revolut tilbyr ikke kredittkort eller lån. Banken stiller derfor ikke krav om at du må kredittsjekkes for at du skal få en konto. Det eneste banken krever er at du er 18 år eller eldre.

Oppsummering

Kontoen og bankkortet du får som Revolut Premium-kunde kan fungere bra som et tillegg til eksisterende kontoer og kredittkort, ikke minst på reise. Det er spennende at du kan få typiske kredittkortfordeler med en bankkonto, slik som gratis reiseforsikringer og adgang til flyplasslounger.

Revolut har et stykke igjen før den kan kalles en komplett bank. Den tilbyr hverken lån eller kredittkort. I tillegg trekker det litt ned at du må betale en snau hundrelapp for å være kunde på Premium-nivået.

Vi synes allikevel at du ikke skal la deg skremme for mye av månedsavgiften. Loungeadgangen og reiseforsikringen bør være gode grunner til å vurdere å ta med Revolut Premium-kortet neste gang du skal reise ut i verden.

Hvorfor koster det penger å åpne en Revolut Premium-konto?
Tilbyr Revolut boliglån?
Fungerer Premium-kortet med kontaktløs betaling?

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Lise Hamid

  2020-04-30

  Jeg er mye mer fornøyd med Revolut Premium og har sagt opp mitt gamle bankkort. Appen er også langt bedre enn hva jeg var vant med i nettbanken!

 • Lise Rambol

  2020-03-02

  Fineste kortet i baggen. Gir meg kredittkort-følelsen for vet at jeg får bonus på kjøpene mine. Alle tiders kort og veldig praktisk bank-app!

Din omtale