Finn beste N26 kort

Her finner du informasjon om forskjellige N26 bankkort og den populære N26 appen. Få svar på de fleste spørsmål om N26 bankkort og finn ut hvilken bankkort som er best for deg og din livsstil!

N26 Mastercard

N26 Standard

Sammenlign
 • Maks kreditt Debetkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 0,00 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Gratis kontantuttak i euro
 • Gratis kortbetalinger i alle valutaer
 • Direkte bankoverføringer i realtid
Forhåndsbetalt kort, ingen kreditt.
N26 Metal Bestill Annonselenke

N26 Metal

Sammenlign
 • Maks kreditt Debetkort
 • Årsavgift 2 051 kr
 • Rente 0,00 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Gratis kontantuttak og valutakjøp
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • VIP-fordeler
Bestill Annonselenke
Forhåndsbetalt kort, ingen kreditt.
N26 Metal Bestill Annonselenke

N26 Metal

Sammenlign
 • Maks kreditt Debetkort
 • Årsavgift 2 051 kr
 • Rente 0,00 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Gratis kontantuttak og valutakjøp
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • VIP-fordeler
Bestill Annonselenke
Forhåndsbetalt kort, ingen kreditt.

N26 – den innovative mobilbanken

Den innovative mobilbanken N26, som har sin opprinnelse i Tyskland, ble grunnlagt i 2013 og har siden etablert virksomheten sin  i 20 forskjellige land. Banken har over 1500 ansatte spredt over 5 forskjellige land. På lik linje med den brittiske konkurrenten Revolut, tilbyr N26 tre forskjellige bankkort:

Disse er:

N26 Standard er et gratis debetkort uten årsavgift, mens You og Metal er premium VIP-kort i porteføljen til N26. For de sistnevnte tilkommer årsavgifter som du blir belastet for hver måned. Dessverre utsteder ikke N26 kredittkort, kun debetkort med tilhørende tjenester som app, bankkonto, reiseforsikringer, helseforsikringer, pengeoverføringer, mm.

Historien om N26 – en tysk mobilbank sensasjon

N26 ble grunnlagt i Tyskland i 2013 av Valentin Stalf og Maximilian Tayenthal. Helt i starten hadde de som mål å gjøre banktjenester over hele verden litt mer transparente og brukervennlige. I 2015 lanserte ble de første produktene lansert, hvilket var introduksjonen av bankkontoer og N26 Standard kortet i Tyskland og Østerrike.

Bankkonsesjon

2016 ble et banebrytende år for N26 ved at banken fikk bankkonsesjon av den europeiske Sentralbanken. Tre år senere, i 2019, ble N26 verdsatt til over 10 milliarder kroner.

I skrivende stunder har N26 5 millioner kunder i over 25 forskjellige markeder. Mer enn 1500 mennesker jobber på N26 flere verdensdeler fra kontorer i Berlin, New York, Barcelona, ​​Wien og São Paulo.

Slik fungerer N26

Som vi nevnte over, er N26 en mobilbank. Appen har en sentral funksjon som tillater brukeren utføre alle tjenester, enten man skal sperre kort eller overføre penger til andre brukere. Det er altså ikke mulig ha et kort uten å bruke appen. Imidlertid har appen ekstremt god funksjonalitet og brukervennlighet.

Om N26 bankkort

Som nevnt er ha N26 tre forskjellige bankkort. Et kort er gebyrfritt og for to andre kort belastes årsavgift. N26 kort har forskjellige fordeler knyttet til seg, og disse avhenger selvsagt helt av hvor mye du vil betale hver måned. Uansett hvilket kort du velger, får du imidlertid tilgang til mange nyttige funksjoner i den tilhørende appen.

N26 er et svært godt alternativ til personer med betalingsanmerkning som ikke kan få kredittkort alle kan få N26 kort da banken ikke krever at du skal være fri for betalingsanmerkninger. Ved å eksempelvis skaffe deg et Metal eller You kort kan du likevel dra nytte av gratis reiseforsikringcashback og andre fordeler, bortsett fra selve kreditten.

N26 Standard

N26-kortet eller N26 Standard Mastercard, som det også kalles, er et gratis bankkort. Kortet gir mulighet for gratis kontantuttak i euro. I øvrig gir kortet ingen andre fordeler enn appen. Valutapåslaget ved uttak i andre valutaer enn euro er 1,7 prosent.

N26 Standard er kortet for deg som hovedsakelig vil ha tilgang til app-funksjonene. Naturligvis kan man regne gratis kontantuttak av euro som en bonus, i tillegg til muligheten for bedre kontroll over kortbruk og andre transaksjoner.

N26 You

You-kortet er neste kort og har en månedlig kostnad på € 9,90. Mot årsavgiften får du en utfyllende reise- og helseforsikring, kontantuttak i euro og andre valutaer samt unike tilbud og rabatter. Blant annet gis rabatt på Hotels.com.

Kortet er derfor bra å bruke som reisekort takket være forsikringen og gratis uttak i flere valutaer. Kortet kan også gjøres litt mer personlig ved å velge 1 av 5 følgende farger:

 • Blå
 • Gull
 • Rosa
 • Grønn
 • Grå

N26 Metal

Metal-kortet er N26s VIP kort som gir gratis loungetilgang, concierge service, reiseforsikring og helseforsikring. Kortet har en månedlig avgift på € 16,90, hvilket tilsvarer en årsavgift om ca. 2051 kr.

De viktigste forskjellene mellom You-kortet og Metal-kortet er hovedsakelig at Metal-kortet gir tilgang til eksklusive opplevelser, cashpoints og ekstra forsikringer blant annet mobiltyveri, og bilforsikring.

Slik fungerer N26 appen

Appen har full kontroll over det kortet man har tilkoplet. Man er i stand til å se transaksjonshistorikk, kontosaldo, sette opp sparekontoer og mye mer. Fremfor alt er det muligheten til små besparelser i hverdagen som har gjort appen så populær.

Det er blant annet mulig å sette opp flere kontoer til ulike formål som ferie og innkjøp. Du har muligheten til å aktivere sparing ved at du aktiverer en funksjon som trigges hver gang du foretar et kjøp, ved at for eksempel, 10 kr blir overført til den valgte kontoen hver gang du bruker kortet. Alle kjøp som gjøres med kortet er også delt inn i forskjellige kategorier, slik at du raskt får er overblikk over hva du faktisk bruker penger på.

Oppsummering

N26 er en tysk mobilbank som raskt har vokst seg stor verden over takket vært sine bankkort og en forbrukertilpasset app. Et N26 bankkort fungerer akkurat som et lokalt bankkort. N26 Standar, N26 You og N26 Metal er gode kortalternativ til kredittkort, for forbrukere som reiser ofte, og ikke ønsker å bruke kredittkort på reisen. Tjenestene for pengeoverføring passer særlig godt for personer som har familie bosatt i andre land som de behøver å overføre penger til.