Egenskaper

Bra for deg

N26 Standard Mastercard er et bankkort, eller debetkort om du vil. Det er med andre ord ikke et kredittkort. Det passer kanskje aller best som et ekstrakort for alle som reiser mye på grunn av at kortet ikke belaster deg med vekslingsgebyrer, uansett hvor på kloden du befinner deg.

Fordeler

 • Gratis kontantuttak.
 • Ingen gebyr for valutakjøp.
 • Kontaktløs betaling.

Ulemper

 • Uten kreditt.
 • Mangler fordelsprogram.

Krav

 • Minst 18 år
 • Ansettelse
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Debetkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 0,00 %
Effektiv rente 0,00 %
Rentefrie dager 0 dager
Maks kreditt 0 kr
Minimumsbeløp ved forfall 0,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttaksgebyr 0 %

Vurdering N26 Standard Mastercard

N26 Standard er et Mastercard bankkort, utstedt av den tyske mobilbanken N26. Det er altså ikke et kredittkort. Du kan ikke bruke det til å handle på kreditt. N26 Standard er det laveste kontonivået i banken. Andre nivåer er, for eksempel, N26 You og VIP-kontoen N26 Metal. De to siste har flere fordeler enn en Standard-konto, men koster i tillegg penger. Du slipper unna månedsavgifter som Standard-Kunde.

Slik fungerer det

Det må stå penger på Standard-kontoen for at kortet skal fungere. Å opprette en konto er enkelt. Dette er hva du skal gjøre:

 1. Klikk på den grønne Bestill-knappen.
 2. Legg inn, og bekreft, epostadressen din.
 3. Last ned N24-appen.
 4. Gi banken all informasjonen den trenger i appen.
 5. Bekreft identiteten din.
 6. Vent på at kortet kommer i posten.

Du kan bekrefte ID-en din med en selfie hvor du holder opp passet ditt.

N26-appen

Du kan kontrollere alt som vedrører N26-kontoen din i appen. Her ser du hvor du har brukt penger og hvor mye. Du kan også opprette to underkontoer som kan være til hjelp når du vil sette opp et enkelt budsjett.

Funksjonen MoneyBeam gjør det enkelt å overføre penger til og fra kontoen din. Takket være overføringssystemet Transferwise kan du sende og motta penger i 19 ulike valutaer.

Appen har langt flere funksjoner enn dem vi nevner over, men for å få tilgang til disse må du oppgradere kontoen din. Gjør du det, må du også betale en månedsavgift.

Ulemper

N24 Standard er en konto i en mobilbank. For at Mastercard-kortet som følger med skal fungere, må det stå penger på konto. Dette er altså ikke et kredittkort. Som bank er N24 temmelig tannløs sammenlignet med norske banker. Du kan ikke søke om et forbruks- eller boliglån selv om du er kunde i N24.

Både kontoen og appen har i tillegg svært få funksjoner sammenlignet med hva kunder får på de høyere nivåene i banken. Du må oppgraderer kontoen din hvis du, for eksempel, vil ha både forsikringer og rabatter. Oppgraderingen koster penger.

Er N26 Standard Mastercard et bankkort eller et kredittkort?
Kan jeg låne penger av N24?
Kan jeg betale kontaktløst med kortet?
Får jeg kundesupport i N24?

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Youri Komsalov

  2021-06-06

  Bra Kort!

 • Carsten Holen

  2020-04-30

  Tungvint å identifisere seg, ellers bra fornøyd…bedre app enn mobilbanken!

Din omtale