Sammenlign Eurocard kredittkort

Eurocard tilbyr to eksklusive VIP-kort - Eurocard Gold og Eurocard Platinum. Nedenfor kan du lese om Eurocard, forskjellige fordeler og ulemper. Med bedre kunnskap om kredittkortene og selskapet bak, er du istand til å ta informerte beslutninger om hvilket Eurocard kredittkort som best svarer til dine behov.

Eurocard Gold Bestill Annonselenke

Eurocard Gold

Sammenlign
 • Maks kreditt Ingen
 • Årsavgift 645 kr
 • Rente 19,80 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Inkluderer gratis reise- og avbestillingsforsikring når mer enn halvparten av reisen er betalt med kortet.
 • Adgang til flyplasslounger (mot betaling).
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 33,87 %, 15 000 kr. o/12 mnd, Kostnad 2086 kr. Totalt: 17 086 kr.
Eurocard Platinum Bestill Annonselenke

Eurocard Platinum

Sammenlign
 • Maks kreditt Ingen
 • Årsavgift 1 650 kr
 • Rente 19,20 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Utvidet reiseforsikring og gratis avbestillingsforsikring når mer enn halvparten av reisen er betalt med kortet.
 • Med Priority Pass har du, og dem du reiser sammen med, tilgang til mer enn 1.000 flyplasslounger over hele verden.
 • Concierge-service, som hjelper deg med reiseplanlegging, bestilling av bord på restauranter og tips til hva du bør få med deg av severdigheter og opplevelser.
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 26,95 %, 70 000 kr. o/12 mnd, Kostnad 7 890 kr. Totalt: 77 890 kr.

Eurocard kredittkort

Eurocard er kjent i finansmarkedet som en nordisk tilbyder av ulike betalingsløsninger for privatpersoner og bedrifter. Eurocard’s betalingsløsninger innbefatter noen av markedets beste kredittkort og forskjellige administrasjonsverktøy. Eurocard er kjent i Norge for sine to populære kredittkort for privatpersoner – Eurocard Gold og Eurocard Platinum. Både Gold- og Platinum-kortene er VIP-kort med eksklusive privilegier og uten en øvre kredittgrense.

Historie

Eurocard kredittkort utgis og administreres av SEB Kort Bank AB. SEB har lang fartstid i bransjen og har tilbudt finansielle tjenester i Norden siden 1965. Virksomheten til Eurocard og SEB er underlagt tilsyn både av det norske Finanstilsynet og den tilsvarende Finansinspektionen i Sverige.

Eurocard eies derfor i utgangspunktet av SEB og tilbyr kredittkort for både privatpersoner og selskaper, så vel som digitale administrasjonsverktøy som forenkler håndtering av reiser og utlegg for bedrifter.

Eurocard har virksomheter i følgende land:

 • Norge
 • Sverige
 • Danmark
 • Finland

Søknadsprosess og minimumskrav

I innledningen nevnte vi at Eurocard kredittkort utgis uten en øvre kredittgrense. I praksis innebærer det at brukeren av kortet har tilgang til ubegrenset kreditt. Man kan derfor kjøpe så mye man vil med kortet, under forutsetning av at man har  tilstrekkelig med månedlige inntekter til å betale regninger med kredittkort kjøp foretatt i foregående måned.

Følgelig behøver du ikke å oppgi ønsket kredittgrense når du søker om kredittkortet hos Eurocard. Minimumskravene for at Eurocard skal behandle din søknad er som følger:

 • 18 år eller eldre
 • Fast inntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger

Eurocard Gold

Eurocard Gold er et VIP kort med en årsavgift på 645 kr. Kortet er et “no-limit” -kort, hvilket betyr at brukeren i virkeligheten har handlefrihet med kortet! Takket være en ubegrenset kjøpsgrense er Eurocard Gold et utmerket kort å ha med seg på ferieturer. Kortet sørger for at du alltid har “penger i lommen”. Tatt i betraktning en dekkende gratis reiseforsikring er Eurocards “gullkort” virkelig et gunstig  reisekort for privatpersoner og husholdninger. Brukeren av Gold kortet har tilgang til flyplasslounger i følgende land: Belgia Danmark England Finland Nederland Sveits Sverige Tyskland For å unngå misforståelser gjør vi oppmerksom på at kortet gir retten til rabatterte adgangspriser på flyplassloungene, og ikke at man slipper inn helt gratis. Et loungebesøk i Skandinavia koster rundt 100 kr med et Eurocard Gold. Eurocard Gold er ikke tilsluttet et bonusprogram. Man får altså ingen cashback på kortkjøp i likhet med mange andre kort. Kortet er hovedsaklig et reisekort for forbrukere som setter reiseforsikring og ubegrenset kreditt høyt på ønskelisten.

Eurocard Gold Bestill Annonselenke

Eurocard Gold

Les mer
 • Maks kreditt Ingen
 • Årsavgift 645 kr
 • Rente 19,80 %

Eurocard Platinum

Eurocard Platinum er et fullpakket VIP kort fra Eurocard. Riktignok har “gullkortet” mange gode fordeler, men Platinum kortet, om enn litt dyrere, er enda mer eksklusivt og gir brukeren privilegier i en klasse for seg.  I likhet med gullkortet er Platinum-kortet et “no-limit” -kort, med 40 rentefrie dager og en relativ lav effektiv rente. Akkurat som Gold-kortet er reisefordelene i sentrum for Platinum kortets fremste fordelsprogram. Ekstra utvidet reiseforsikring er inkludert, i tillegg til concierge service og tilgang til flyplasslounger. Istedenfor bare billigere besøk i loungene, får du gratis adgang til over 1000 flyplasser verden over. Dette gjelder imidlertid bare kortholderen – gjester har dessverre ikke gratis adgang. Concierge service er tilgjengelig 24/7 for deg med Eurocard Platinum. Den profesjonelle concierge tjenesten kan hjelpe til med å rombestillinger, foreslå lokale turistattraksjoner eller sette deg i kontakt med ambassaden. Det er hverken bonus eller cashback på Eurocard Platinum. Er du på jakt etter et gunstig bonuskort, bør du lese vår vurdering av Bank Norwegian eller re:member Black.

Eurocard Platinum Bestill Annonselenke

Eurocard Platinum

Les mer
 • Maks kreditt Ingen
 • Årsavgift 1 650 kr
 • Rente 19,20 %

Vanliga frågor

Er det ingen øvre kjøpsgrense på Eurocard-kortene?

Nei, det finnes ingen forhåndsbestemt kjøpsgrense på Eurocard-kredittkort. Når det er sagt kan man ikke forvente å utføre  kortkjøp på flere hundre tusen kroner uten problemer. Ved kortkjøp med unormalt store beløp, blir brukeren kontaktet av Eurocard.

Hvordan får jeg tilgang til VIP-lounger?

For å få tilgang til Eurocards VIP-lounger, trenger du et Platinum-kort som automatisk gjør deg til medlem av Priority Pass; som er et nettverk av over 1000 VIP flyplasslounger rundt hele verden.

Når begynner renten å løpe på kontantuttak i minibank?

Hos Eurocard, til forskjell fra de fleste andre kredittkort, begynner renten å løpe fra fakturadato. Kontantuttak med et Eurocard kredittkort under ferien, blir dermed mye billigere enn konkurrerende kredittkort, hvor renten løper fra uttaksdato.