Beste bensinkort

Her sammenligner vi de beste bensinkortene. I listen nedenfor kan du enkelt finne det bensinkortet som er best for deg. Med riktig drivstoffkort kan du både få gode rabatter på kjøp og cashback når du tanker bilen med bensin eller diesel.

Santander Flexi Visa Bestill Annonselenke

Santander Flexi Visa

Sammenlign
 • Maks kreditt 100 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 21,50 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • 4% cashback på valgfrie kjøp Santander Flexi Visa kredittkortet, uansett hvilken kategori du velger får du penger tilbake på alle kortkjøp.
 • En landsomfattende drivstoffrabatt på 4 % gjør det godt i lommeboken og tilsvarer mye penger spart i løpet av et år.
 • Opptil 25% rabatt på alt fra klær og mote til hotell og elektronikk i mer enn 200 nettbutikker – takket være fordelsprogrammet KickBack og Dealpass.
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff. rente 24,6%, 35 000 kr. o/12 mnd, Kostnad 4 349 kr. Totalt 39 349 kr.
365Direkte Mastercard Bestill Annonselenke

365Privat MasterCard

Sammenlign
 • Maks kreditt 50 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 21,40 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • 34 øre per liter i fast rabatt hos Esso + 3,65% cashback.
 • 2% Cashback hos alle andre stasjoner, uansett hvor i verden du befinner deg.
 • Inkluderer rabatter på leiebil og strøm, samt Dealpass som sikrer deg inntil 25 % i rabatt hos kjente butikker, nettbutikker og restauranter.
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: 25,53%, kr. 15 000 o/12 mnd, Kostnad 1 929 kr. Totalt 16 929 kr.

Beste bensinkort med bonus og rabatt

Kort oppsummert er bensinkort egentlig kredittkort med drivstoffrabatt og de beste bensinkort bidrar til å redusere kostnader knyttet til bil. Noen drivstoffkort gir deg rabatt på flere ulike bensinstasjoner i og utenfor Norge, mens andre bare gir rabatt på drivstoff utelukkende hos en bensinstasjonskjede.

Når du tanker bilen og betaler med bensinkortet får du penger tilbake i form av cashback. På bensinstasjonen betaler du full pris, men på regningen fra kredittkortselskapet vil du se at rabatten har blitt trukket fra.

Norges beste bensinkort har å by på forskjellige kredittkort fordeler når du kjøper bensin eller andre typer drivstoff. Du får fullt ut utnytte cashback, bonus og rabatter med ditt bensinkort. Visse stasjonskjeder som Circle K, Esso og Shell har egne drivstoffkort med svært gode drivstoffrabatter for bil- og MC-eiere.

Det finnes mange bensinkort på markedet og alle markedsføres som Norges beste bensinkort. Oppsummeringsvis har Norges beste bensinkort følgende fordeler for bileiere:

 • Få bensin- och dieselrabatt
 • Få bonus og cashback på ditt varekjøp
 • Øvrige kredittkort fordeler på bensinstasjoner

Således har de beste drivstoffkort og dieselkort på mange måter mye til felles med cashback kredittkort og bonuskort.

Alle bileiere har bruk for et drivstoffkort

Sålenge du har kontroll på økonomien, er det ingen ulemper med å betale med et bensinkort. Tvert imot innebærer drivstoffkort kun økonomiske fordeler for bileierne. Drivstoffkort gjør bensin, diesel og øvrig varekjøp billigere, takket være penger tilbake i form av bonuspoeng når du fyller tanken og betaler med bensinkortet. Vi sier det gjerne igjen: Bensinkort har ingen ulemper!

Sålenge du betaler regningene dine i tide, er det ingen skjulte eller åpenbare ulemper med bensinkort. Lykkelige bileiere blir enda lykkeligere med de beste bensinkort i lommeboken. Norges beste bensinkort bidrar til årlige besparelser på tusenvis av kroner, uten at du behøver å redusere forbruket ditt! - Kredittkort360

Sammenlign beste bensinkort

Til tider kan det være vanskelig å sammenligne forskjellige drivstoff- og bensinkort. Heldigvis har du funnet veien til oss her på Kredittkort360. Naturligvis, er vi her for å hjelpe deg å sammenligne de beste kredittkort i Norge. Visste du at nesten alle bensinstasjonskjeder tilbyr sine egne kredittkort!?

Hvis du er interessert i å bli kunde hos en eller annen stasjonskjede, bør du først undersøke bensinkortenes cashback og rabattpakker, og deretter sjekke om du trenger noe annet på kredittkortet ditt – for eksempel reiseforsikring eller bonuspoeng når du handler øvrige varer.

Det er bare å gå igjennom kredittkort listen ovenfor, eller benytte deg av vårt sammenligningsverktøy for finne beste bensinkort eller dieselkort som svarer til dine behov.

Forskjellige bensinkort hos bensinstasjonene

Som vi allerede har nevnt, tilbyr det store flertallet av bensinstasjonskjeder sine egne bensinkort, dieselkort og drivstoffkort. Hvis du foretrekker en bensinstasjon fremfor en annen, kan det være fornuftig å ha et bensinkort hos den bensinstasjonen som du er mest fornøyd med.

Circle K bensinkort

Circle K er en ledende leverandør av drivstoff og andre energiprodukter i Norge. Bensinstasjonskjeden eies av det Canadiske selskapet Alimentation Couche-Tard som i 2012 kjøpte Statoils nedstrømsaktivitet, og i 2016 skiftet navnet fra Statoil til Circle K.

Circle K har med sine 500 bensinstasjoner er et godt utbredt nettverk av stasjoner fra nord til sør.

Circle K Mastercard gir 40 øre rabatt per liter og 20 øre på ubetjente stasjoner. Som ny kunde kan du nyte godt av hele 75 øre rabatt i 30 dager. Utover å være et drifstoffkort får du 1% bonuspoeng på dine øvrige kjøp. Bonuspoengene kan brukes for å handle med på et av Circle K sine brukersteder.

365Direkte med beste drivstoffrabatt

365Direkte er kårert til best i test hele 10 ganger siden 2007. Dette kredittkortet regnes av eksperter å være det beste bensinkort på markedet idag!  Kredittkort gir deg:

 • 90 øre/l* i rabatt på drivstoff – fra første liter – hele året! (34 øre/l fast rabatt fra Esso + 3,65 % i cashback = 90 øre/l ved en pumpepris på 15,34 kr.)
  *gjelder Esso-stasjoner
 • 2 % cashback p​å alle andre bensinstasjoner – i hele verden
 • Gebyrfri tilgang til Danske Bank Reward (bonusprogram)
 • Rabatt på reiseforsikring, leiebil og strømavtale
 • Ingen årsavgift eller andre faste gebyrer

Penger å spare med beste bensinkort

Oppsummeringsvis kan beste bensinkort i Norge hjelpe deg å spare hundre- til tusenvis av kroner årlig. Det er derfor ingen grunn til ikke å ha et bensikort. Så lenge du betaler hele kredittkortgjelden ved forfall, påløper det ikke renter. Med andre ord tjener du faktisk penger på å kreuke et bensinkort i stedenfor et bankkort. .

Få mer ut av bensinkortet

Avhengig av hvordan du velger å bruke bensinkortet, kan du få så mye mer ut av det enn bare drivstoffrabatten. Hvis du er mye på farten i utlandet, kan du trenge et kort med lavest mulig valutapåslag og en god reiseforsikring.

Med vår kredittkortoversikt kan du sammenligne og velge et kortet som passer akkurat deg og dine behov i hverdagen.

Mer...

Får jeg rabatt eller cashback ved fylling i utlandet?
Hva er forskjellen på et vanlig kredittkort med bonusfordeler og et bensinkort?