Egenskaper

Bra for deg

TF Bank Mastercard fra TF Bank Norge er et av Norges beste kredittkort. Det gir deg en rekke forsikringer helt gratis. Dette inkluderer blant annet reise- og avbestillingsforsikring, egenandelsforsikring for leiebil og forsikring mot ID-tyveri. Kortet kan hjelpe deg med å spare flere tusen kroner i året med de inkluderte rabattene i Dealpass-programmet. I tillegg har kortet ingen skjulte gebyrer og har blant landets laveste renter på kredittkortgjeld.

Fordeler

 • Mange gratisforsikringer
 • Rabatter inntil 30 % med Dealpass
 • Gebyrfritt og lav rente
 • Apple Pay og Google Pay

Ulemper

 • Inkluderer ikke Cashback/bonuser.

Krav

 • Minst 18 år
 • Ansettelse
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 22,65 %
Effektiv rente 26,69 %
Rentefrie dager 43 dager
Maks kreditt 150 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 3,30 % (min 300 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 1,75 %
Uttaksgebyr 0 %

Beregn kostander med TF Bank Mastercard

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 22,65 %
 • Totale kostnader 5 056 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 25 056 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 1 044 kr
Vis mer

Vurdering av TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard fra den Bergens-baserte banken TF Bank Norge biter godt ifra seg i kampen om tittelen Norges beste allround kredittkort. Fraværet av gebyrer og et godt fordelsprogram er mye av årsaken til at vi synes kortet er så bra.

Fordeler

Alle som velger TF Bank Mastercard, kan putte et godt kredittkort i lommeboka. Det skiller seg ut positivt ved å ikke belaste kundene med gebyrer for uttak av kontanter i minibank. Dette gjelder over hele verden.

Kortet gir eierne tilgang til fordelsprogrammet Dealpass. Her kan du få inntil 30 % i rabatt hos en rekke brukersteder, slik som:

 • Mange restauranter i Norge.
 • Hoteller, rorbuer, resorter og spa.
 • Spennende opplevelsesdestinasjoner, både i Norge og utlandet.
 • Mange butikker, både fysiske og online.

Butikkene befinner seg i mange ulike kategorier, blant annet klær, sko og interiør.I tillegg følger det mange kostnadsfrie forsikringer med Gold-kortet. Betaler du mer enn halvparten av reisekostnadene når du skal ut å reise får du gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring, samt en egenandelsforsikring for leiebil med på kjøpet. Dette inkluderer:

 • Ubegrenset dekning ved sykdom i løpet av reisen.
 • Dekning på inntil 300.000 kroner dersom du må avbestille reisen som følge av sykdom eller andre hendelser. 
 • Egenandelsforsikringen for leiebil som dekker inntil 10.000 kroner av egenandelen du må ut med ved uhell eller tyveri.

Kortet inkluder også en forsikring mot ID-tyveri som sikrer deg juridisk bistand hvis identiteten din havner i gale hender. Verdien på forsikringen er 100.000 kroner, noe som gjør den til en av landets beste på sitt område.

Refinansiering av kredittkortgjeld

TF Bank Mastercard har et av landets laveste renter på kredittkortgjeld. Ettersom renten du får med andre kort kan være 30 % eller mer, kan Gold-kortet hjelpe deg med å redusere gjeldskostnadene du har med andre kort.

For at dette skal fungere må gjelden du allerede har være dyrere enn den du kommer til å få med TF Bank Mastercard. Er dette tilfellet, kan du løse ut den gamle gjelden med Gold-kortet for å få mer til overs hver måned. Hvis du i tillegg klarer å betale noenlunde det samme som du gjorde med den gamle gjelden, blir du kvitt gjelden raskere.

Vi anbefaler ingen å opparbeide seg kredittkortgjeld. Den beste måten å unngå den på er å ikke handle for mer enn hva du kan betale tilbake før den rentefrie perioden er over. Har du allerede gjeld og ingen andre utveier, kan gjelden i alle fall bli litt billigere hvis du bruker TF Bank Mastercard til å nedbetale den.

Et billig kredittkort

De fleste kredittkort belaster kundene sine med flere gebyrer. Å ta ut penger i minibank koster ekstra med de fleste kort. Det finnes også kortutstedere som tar betalt for at du skal få lov til å eie kortet.

Alt dette har TF Bank Norge valgt å ekskludere med TF Bank Mastercard-kortet. Du slipper uttaksgebyr på kontanter, uansett hvor i verden du befinner deg. Dette gebyrfrie kredittkortet er et av de billigste kredittkortene du kan bruke.

Egen nettbank

Eieren av TF Bank Mastercard, TF Bank Norge, har full oversikt over kortbruken i en egen nettbank. Denne er tilgjengelig på alle plattformer, blant annet smarttelefoner. Når du logger deg inn med BankID, kan du se hva kortet har blitt brukt til og hva saldoen er. Du kan også bruke kundesidene til å sperre kortet.

Vilkår

TF Bank Norge tilbyr inntil 150.000 kroner i kreditt. Du får inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse på beløpet du til enhver tid har utestående på kortet. Kredittkortet er relativt enkelt å få, men for at TF Bank skal vurdere deg som en seriøs søker må du oppfylle følgende krav:

 • Du må være 18 år eller eldre.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 • Du må ha en inntekt på minimum 150.000 kroner i året før skatt.

Ulemper

Det inkluderte Dealpass-programmet er bra. Det hadde likevel ikke skadet om TF Bank Mastercard inkluderte enda flere fordeler, slik flerekonkurrenter gjør. Det er eksempelvis ikke mulig å spare penger på drivstoff med dette kortet. Du får heller ikke Cashback eller bonus på all kortbruk, slik tilfellet er med flere av de aller beste kredittkortene i Norge.

At et kort med så mange fordeler har en smått beskjeden kredittgrense på 150.000 kroner, er også med på å trekke ned helhetsinntrykket. Mange av kortene som ligner på TF Bank Mastercard har en høyere, potensiell grense.

Husk at du kan sammenligne TF Bank Mastercard med andre kort hvis du bruker vårt sammenligningsverktøy, som hjelper deg med å sette opp de ulike kortenes vilkår, fordeler og ulemper opp mot hverandre. Det koster ingen ting å bruke tjenesten.

Oppsummering TF Bank Mastercard

Vi kåret TF Bank Norges TF Bank Mastercard kredittkort til beste kort 2024. Hovedårsaken til at vi valgte dette kortet er at det er billig i bruk og har en lav rente på kredittkortgjeld. Dealpass-programmet og rabattene det gir deg, er en annen viktig grunn til at kortet gjør det så bra.

Det er likevel på fordelsfronten at kortet har en del å hente. Mange konkurrenter tilbyr enda flere fordeler enn hva du får med TF Bank Mastercard. Hvis TF Bank Norge bestemmer seg for å inkludere bonuser eller Cashback med kortet, i tillegg til rabatt på drivstoff, kan det vinne vår og andres kåringer i lang tid fremover.

Utgangspunktet for å fortsatt gjøre det bra er i alle fall godt. Utover kostnadsnivået på bruk av kortet er vi i tillegg imponert over gratisforsikringene som følger med. Mange konkurrenter tilbyr gratis reiseforsikringer, egenandelsforsikring for leiebil eller ID-tyveriforsikring. Men TF Bank Norge er en av svært få korttilbydere som inkluderer alle disse forsikringene i det samme kortet uten at det koster noe ekstra.

Er du på jakt etter et kort som fungerer godt både i hverdagen og på ferie? Da er TF Bank Mastercard en av de heteste kandidatene du bør se på.

Er det forpliktende å sende en søknad?
Hva skal jeg gjøre for å søke om å få TF Bank Mastercard?
Finnes det kort som har flere fordeler enn Gold-kortet?

Kundeomtaler

4,8 Gjennomsnittlig vurdering
 • Oluf Stranden

  2021-08-25

  Ikkje for folk over 75 år - og dei har det blitt mange av på reise og opphald utanom heimen.

  Ellers som dei fleste andre kort.

 • Vaid

  2020-12-15

  Er det mulig faste vipps i kortett?

 • Ahmit Sulare

  2020-08-14

  Synd at det er et poeng-tak på bare 2500,- bonus/år!

 • Ester Harladsen

  2019-12-16

  Det er bra rente, men savner et bonusprogram som på mange andre kredittkort!

 • Gunnar Olsen

  2019-12-02

  Hei dere. Jeg er 2300 kroner så mye fornøyd med gullkortet mitt Credits Gold. Det er så mye jeg sparte i måneden på å flytte min kredittkortgjeld fra andre kredittlån til Credits Gold. Tusen takk for hjelpen Kredittkort360! Dere får 5 stjerner av meg, ingen tvil!

 • Ingrid Eriksen Khan

  2019-11-16

  Både jeg og gubben har skaffet oss hvert vårt kort. Begge gangene ble vi godt bemøtt av hyggelige kundeservice folk. Credits og BB er verdt 5 stjerner!

 • Trude Hermansen

  2019-10-15

  Fornøyd ny eier av Credits Gold

 • Turid Engebretsen

  2019-09-30

  Beste kortet på markedet syns jeg for jeg er bare opptatt av lav rente.

 • Espen Myhre

  2019-09-18

  Veldig bra omtale. Jeg fikk innvilget kortet med desidert lavere rente enn det gamle kortet mitt som jeg skal klippe i to såfort jeg kan innfri gjelden med mitt nye kredittkort :))))

Din omtale