Egenskaper

Bra for deg

re:member Gold Mastercard er et enkelt kredittkort, som først og fremst tilbyr lave renter på kreditt. Faktisk inkluderer kortet et av landets laveste renter på kredittkortgjeld.  Renten er så lav at den konkurrerer mot flere av de beste forbrukslånsrentene. Dersom du allerede har dyr kredittkortgjeld, kan du bruke kvitte deg med denne med re:member Gold-kortet.

Fordeler

 • En av Norges beste kredittkortrenter.
 • Gebyrfrie kontantuttak.
 • Kontaktløs betaling.

Ulemper

 • Ingen gratisforsikringer.
 • Mangler rabatter og Cashback-program.

Krav

 • Minst 18 år
 • Må tjene minst 120 000 kr i året.
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 17,85 %
Effektiv rente 22,42 %
Rentefrie dager 45 dager
Maks kreditt 150 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 1,60 % (min 150 kr)
Fakturagebyr 45 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 1,75 %
Uttaksgebyr 0 %

Beregn kostander med re:member Gold

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 17,85 %
 • Totale kostnader 3 929 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 23 929 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 997 kr
Vis mer

Vurdering re:member Gold kredittkort

Re:member Gold Mastercard tilbys av EnterCard Norge, et selskap som ble startet av de norske bankene SpareBank 1 og Terra Eika Gruppen i 1999, og som senere ble solgt til svenske Swedbank. I dag kontrolleres EnterCard Norge av Swedbank (60 %) og den engelske banken Barclays (40 %) via selskapet EnterCard Group AB.

EnterCard Norge tilbyr to kredittkort til norske kunder. re:member Gold og «storebror» re:member Black Mastercard. Black-kortet inkluderer flere fordeler, slik som gratis reiseforsikring og rabatter hos mer enn 200 forhandlere på nett, mens re:member Gold slår storebroren med god margin på rentene.

Fordeler

La oss si det først som sist: Du bør gjøre alt du kan for å unngå kredittkortgjeld, ettersom det ofte gir en antydning i at man befinner seg i en økonomisk krise. Du burde derfor ikke bryke kredittkortet hvis du ikke kan betale tilbake pengene innen den rentefrie periode er over. Likevel ser vi at det er normalt med kredittkortrenter på rundt 30 %. Ifølge Finansportalen ligger snittrenten på 25 %. 

Den enkleste metoden for å unngå slik gjeld er å  bruke mindre beløp fra kortet enn hva du kan betale tilbake når den neste kredittkortfaktura dukker opp. Betaler du tilbake alt du skylder på forfall, slipper du rentene.

Hvis du allerede har kredittkortgjeld, bør du kvitte deg med den så raskt som mulig. Jo lenger du har den, desto mer penger kaster du ut av vinduet. Det er flere måter å gjøre det på:

 • Du kan refinansiere boliglånet for å slette kredittgjelden. Dette er det beste alternativet på grunn av de lave boliglånsrentene.
 • Har du ikke egen bolig, eller nok sikkerhet i boligen du eier, kan du søke om et forbrukslån for å refinansiere kort-gjelden.
 • Får du ikke forbrukslån, kan et kredittkort med lav rente på gjeld erstatte den langt dyrere gjelden du har med andre kort.

re:member Gold har en så lav rente at kortet kan fungere som en løsning for å refinansiere gammel og dyr gjeld. Du må likevel forsikre deg om at gjeldskostnaden din blir lavere hver måned hvis du bestiller re:member-kortet for å bli kvitt gjeld.

Når du sletter gjelden du har, vil du få mer å rutte med i måneden. Gold-kortet kan være en god løsning for å få dette til. Bruk så mye av overskuddet som mulig til å betale inn ekstra avdrag på gjelden til EnterCard. Selv om renten er lavere enn hva de fleste konkurrentene tilbyr, er den fortsatt så høy at du bør bli kvitt den så raskt du kan.

Ulemper

Utover at du slipper å betale gebyr for kontantuttak med re:member Gold, er det ingen andre fordeler med kortet. Det inkluderer hverken gratis forsikringer eller rabatter.

Vilkår

Du kan få opptil 150.000 kroner i kreditt med re:member Gold, hvis økonomien din er god. Du får i tillegg inntil 45 dager på deg til å betale tilbake det du skylder til EnterCard uten at det legges renter på beløpet.

Her er kravene alle som ønsker å søke om kortet må innfri:

 • Aldersgrense: 18 år eller eldre.
 • Minsteinntekt: 120.000 kroner brutto per år.
 • Annet: Ingen betalingsanmerkninger.

Oppsummering re:member kredittkort

Det er et blodfattig kort EnterCard Norge tilbyr med re:member Gold. Riktig Nok er renten på kredittgjeld lav,. men det spørs likevel hvor viktig denne fordelen er for kundene ettersom det har vært et ensidig søkelys på hvor ille det er å ha kredittkortgjeld de siste årene.

Hvis du ikke har spesielt gode grunner for å velge dette kortet, bør du i stedet vurdere å søke om å få re:member Black-kortet eller noen av de andre beste kortene vi omtaler. De aller fleste  har langt mer å tilby enn det Black Gold(?)-kortet gjør.

Er det virkelig ingen fordeler med re:member Gold?
Hvor smart er det å refinansiere dyrere kredittkortgjeld med dette kortet?
Fungerer Gold-kortet med kontaktløs betaling?

Kundeomtaler

4,8 Gjennomsnittlig vurdering
 • Frøydis

  2022-03-22

  Jeg er superfornøyd bruker av REmember kortet til alt jeg kjøper på nett - inklusive billetter. Betaler alt utestående automatisk fra lønnskonto forfall..Med appen sjekker jeg saldo lynraskt. i tillegg beste Reiseforsikring for eldre inklusive! Takk REmenber-kort!!

 • Andreas

  2020-10-27

  Greit kredittkort med lave renter og gode vilkår

 • Tarje Corneliussen

  2020-05-12

  Jeg søkte og fikk innvilget Gold kortet for å innfri utestående gjeld på et par gamle kredittkort som jeg betaler dyrt på. Har regna på det og min besparelse blir ca. 1250 kroner i måneden. Så alle dere som befinner dere i samme situasjon som meg, sammenlign renta på kortet og sjekk hvor mye du kan spare.

 • Carsten Håland

  2020-03-26

  Absolutt å rekommandere hvis du betaler ned på dyr gjeld!

 • Tore Meyer

  2020-02-14

  Endelig et kredittkort som er verdt å bruke. Det er fortsatt høyt rentenivå på kredittkort i Norge sammenlignet med eksempel Sverige. Men remember gold kortet må være nytt kort med så lav rente,aldrig sett renten så lav før.blir ihvt fall nytt kort for meg! Flott vrudering forresten \…så blir 5 stjerner til remember gold og til kredittkort360.com gjengen. Hilsen “Tore-rentejeger’n”

 • Tine Abrahamsen

  2020-02-09

  Takk til dere på kredittkort360 for at dere skrev en så bra vurdering av det nye remember gold kortet. det er et skikkelig bra kredittkort som kan matche renta på vanlige forbrukslån. absolutt å anbefale!

Din omtale