1. Grunnleggende informasjon

Først og fremst samler vi sammen all nødvendig informasjon om kredittkortene vi vurderer. Dette inkluderer detaljer om kredittkortutstederen, kredittgrense, gebyrer, renter og vilkår og betingelser som følger med kortet. Dette er nyttig informasjon for de som vurderer om et spesifikt kredittkort passer til sine behov. 

2. Fordeler og ulemper

Med et objektivt syn vurderer vi fordelene og ulempene til kredittkortene. Dette kan inkludere fordeler som bonuspoeng, cashback, reisefordeler eller rabatter og ulemper som blant annet høye avgifter eller valutapåslag i utlandet.

3. Mulige besparelser

Bruker man et kredittkort rett, kan man spare penger samtidig som man beskytter seg selv. Derfor tar vi et dypere dykk inn i kortenes fordelsprogrammer. Dette kan inkludere bonusprogrammer, lounge tilgang og andre belønninger. Vi forklarer også hvordan du tjener penger på bonusene som er inkludert, samt hvilke begrensninger som gjelder. 

4. Forsikringer

Et annet aspekt er hvilke forsikringer som inkluderes i kredittkortet, som reise- og avbestillingsforsikring, forsikring mot ID-tyveri eller kjøpsforsikring. I detalj beskriver vi hva disse forsikringene dekker, og under hvilke omstendigheter. 

5. Avgifter og kredittvilkår

Vi ønsker å avdekke ubehagelige overraskelser ved å presentere alle gebyrene som medfølger kredittkortene. Dette inkluderer årsgebyrer, renter, uttaksgebyrer og valutapåslag. Vi ser også på antall rentefrie dager og maks kredittgrense

6. Mobile betalingsmetoder

Det blir mer og mer aktuelt for kunder å betale med kredittkortet med mobilen. Derfor gir vi innsyn i hvilke mobile betalingsmetoder kredittkortet tilbyr, som Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay

7. Konkludering

Til slutt kommer vi med vår egen konkludering av kredittkortene. Vi sammenligner kortenes fordeler opp mot eventuelle gebyrer for å bedømme hvor et kort står i henhold til det resterende kredittkortmarkedet. Vi oppsummerer hva som gjør et kredittkort unikt, som igjen gir en indikasjon for hvilke personer kortet passer til.