Vi jobber hardt hver dag for at Kredittkort360.com skal bli den beste sammenligningsportalen for kredittkort i Norge. - Teamet bak
+50 guider
+80 kort
5 språk

Noen av våre samarbeidspartnere

TF Bank
Bank Norwegian
re:member
Instabank
Santader
trumf
Vår historie

Kredittkort360.com ble lansert i Norge høsten 2019, like etter en vellykket lansering av det finske søsternettstedet Luottokortit.com. Nettstedet er en videreutvikling av den dominerende sammenligningstjenesten for kredittkort i Sverige, kreditkort.com. Kreditkort.com ble lansert i 2017 og har siden blitt et av de mest populære nettstedene for sammenligning av kredittkort.

Vår visjon

Dette er vår visjon: Kredittkort360.com skal tilby en lettfattelig, effektiv og oversiktlig sammenligning av markedets beste kredittkort.

Vi arbeider intenst for å oppnå visjonen, og gjør forbedringer underveis til fordel for deg og andre brukere. Visjonen er drivkraften bak en ukuelig motivasjon til å hele tiden bli bedre.

Teamet bak

Bengt er en kreativ innholdsprodusent med en bachelor i økonomi. Etter å ha startet karrieren i banksektoren, fant han lidenskapen i å formidle fakta om kredittkort og personlig økonomi. Bengts hovedansvar er å innhente så mye data som mulig om kredittkortene vi presenterer.
Favorittkort: Bank Norwegian

Kim er en dyktig og erfaren journalist med mål om å forbedre økonomien til privatpersoner. Han har flere års erfaring som innholdsprodusent og har jobbet i både finansbransjen og i media. På Kredittkort360.com sørger Kim for å øke forståelsen rundt kredittkort og kommer med gode tips om hvordan man kan dra nytte av kortenes fordeler ut fra egne behov. 

Favorittkort: Bank Norwegian

Mette Jensen er redaktør for Kredittkort360.com. Med bakgrunn fra både medie- og kommunikasjonsbransjen, passer hun perfekt for oppgaven, som er å ha det overordnede ansvaret for alt som publiseres på våre nettsider.
Favorittkort: Re:member Black

Jan Yngve er en dyktig journalist som spesialiserer seg på personlig økonomi, spesielt kredittkortindustrien. Han har en mastergrad i økonomi og ledelse og har jobbet som journalist i flere år. På Kredittkort360.com er kredittkortfordeler hans spesialitet. I tillegg er han ansvarlig for alle guidene våre.
Favorittkort: TF Bank Mastercard

Jan Henriksson er en erfaren økonomirådgiver, nå hovedrådgiver for Kredittkort360.com. Han er utdannet i Stockholm og har bred erfaring fra bank- og kredittsektoren. Han sørger for at alle våre data er korrekte og at våre skribenter har en kilde for kunnskap å henvende seg til.
Favorittkort: TF Bank Mastercard

Det handler ikke bare om hva vi gjør, men også om hvordan det gjøres.

 • Vårt ansvar
  Vårt ansvar

  Vi løser vår oppgave med størst mulig alvor og ansvar. Alle korttilbydere Kredittkort360 presenterer blir grundig gransket. Vi forsikrer oss om at de overholder lover og forskrifter, før kredittkortene deres blir presentert og vurdert på våre nettsider.

 • Ærlighet og nøytralitet
  Ærlighet og nøytralitet

  Alt av innhold på nettstedet er nøyaktig, korrekt og upartisk. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere, men avdekker vi noe som ikke er i samsvarer med våre brukeres verdier, eller noe vi er uenige om, forteller vi om det.

 • Transparents
  Transparents

  Ærlighet er ikke mulig uten gjennomsiktighet. Vi er 100 % åpne om hvordan vi håndterer personopplysninger, informasjonskapsler og om hvordan vi jobber. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder. Informasjon om vår håndtering av personopplysninger og cookies finner du her.

 • Vår forretningsmodell
  Vår forretningsmodell

  Kredittkort360.com driver digital markedsføring. Vi forener mulige kunder med våre samarbeidspartnere via de store mengdene med trafikk våre nettsider mottar. Kredittkort360.com tjener penger gjennom ulike affiliate-avtaler med samarbeidspartnere. Disse betaler oss for formidling av kunder. Vi får betalt per søknad eller per godkjent søknad. For deg som bruker koster det ikke noe ekstra å benytte våre tjenester.

Slik anmelder vi kredittkort – 4 trinn

Vi på kreditkort.com har mer enn 10 års erfaring med å anmelde kredittkort. Vårt mål med anmeldelsene er å gi en så objektiv beskrivelse som mulig av kredittkortene som finnes på markedet, for å hjelpe deg med å velge det kortet som passer best for deg. Vi ser på fordeler og kostnader for å fastslå hvilke kort som gir mest verdi for pengene. Hver anmeldelse produseres med hjelp av disse fire trinnene:

1

Vi samler inn fakta

Når vi anmelder et nytt kort, starter vi med å samle inn så mye fakta som mulig. Vi benytter flere kilder, blant annet kortselskapets egne nettsider. Vi vil vite hvilke kostnader som følger med, hva fordelene er og hvilke vilkår korteiere må etterleve. For å få innsikt i hva eksisterende eiere synes, henter vi inn så mange brukeranmeldelser som mulig.

2

Vi beskriver kortet

Informasjonen vi henter inn, oppsummeres i en tekst. Her beskriver vi kortets egenskaper uten å evaluere dem. Teksten deles inn i ulike avsnitt basert på fordelsprogrammer, forsikringer og vilkår. Vi lager også en egen seksjon for hvilke fordeler kortet gir på reiser. Vi er så nøytrale som mulig og setter søkelys på både positive og negative sider ved kortet.

Kortutstederens krav til korteiere oppsummeres i en egen faktaboks. Også kostnadene som følger med får en boks.

3

Vi sammenligner kortet og oppsummerer fordeler og ulemper

Nå er det på tide å vurdere kortet. Vi begynner med å sammenligne kortets kostnader med fordelene som følger med. Fordi ulike kort passer til forskjellige formål, tar vi hensyn til hvem kortet er beregnet for og hvordan det skal brukes. Målet er at du lett skal forstå hva som skiller dette kortet fra lignende kort (i den grad det er forskjeller). Faktorer vi evaluerer inkluderer eventuelle bonusprogram, rabatter og hvilke gratisforsikringer som er inkludert. Vi vurderer også brukervennlighet, søknadsprosessen og hvor tydelige kredittgrenser, krav og gebyrer er.

Fordelene og ulempene oppsummeres mot slutten av anmeldelsen. Her forteller vi deg hva vi liker med kortet og hva som kan forbedres.

4

Hvem passer kortet for?

Til slutt lager vi en oppsummering som konkluderer anmeldelsen. Her forteller vi hvem vi mener kortet passer for og hva som gjør det unikt i forhold til konkurrentene.

Vil du at ditt kredittkort skal listes på Kredittkort360?

Kredittkort360 er ett av Norges største kredittkortsammenligningstjenester. Vi sammenligner de beste kredittkortene på markedet. Ved å vurdere over 80 kredittkort hjelper vi våre lesere med å finne det beste kredittkortet ut fra sitt behov. Vi har over 50 000 lesere hver måned og har bistått over 10 000 nordmenn med å finne et passende kredittkort.

Få kredittkortet vurdert hos Kredittkort360

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker å få kredittkortet ditt presentert på Kredittkort360. På den måten vil ditt kredittkort nå et stort publikum. Vi ser frem til å diskutere muligheten til å forme et samarbeid som kan komme begge parter til gode. Send en e-post til hello@kredittkort360.com hvis dette kan være aktuelt for deg. 

Har du ideer?

Tipser du oss om en talentfull venn, som senere blir ansatt, eller sender oss et forslag om hvordan vi kan forbedre nettsidene våre, får du 2.000 kroner hvis vi iverksetter ideen din. Dyktige kolleger kan bare gjøre oss bedre. Vi streber alltid etter å gjennomføre gode ideer som ender i en bedre brukeropplevelse av nettstedet vårt. Du kan kontakte oss her.

Ledige stillinger

Vi har dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå.