Fokus

Vi jobber hardt hver dag for at Kredittkort360.com skal bli den beste sammenligningsportalen for kredittkort i Norge.

Vår historie

Kredittkort360.com ble lansert i Norge høsten 2019, like etter en vellykket lansering av det finske søsternettstedet Luottokortit.com. Nettstedet er en videreutvikling av den dominerende sammenligningstjenesten for kredittkort i Sverige, kreditkort.com. Kreditkort.com ble lansert i 2017 og har siden blitt et av de mest populære nettstedene for sammenligning av kredittkort.

Vår visjon

Dette er vår visjon: Kredittkort360.com skal tilby en lettfattelig, effektiv og oversiktlig sammenligning av markedets beste kredittkort.

Vi arbeider intenst for å oppnå visjonen, og gjør forbedringer underveis til fordel for deg og andre brukere. Visjonen er drivkraften bak en ukuelig motivasjon til å hele tiden bli bedre.

Det handler ikke bare om hva vi gjør, men også om hvordan det gjøres.

 • Vårt ansvar
  Vårt ansvar

  Vi løser vår oppgave med størst mulig alvor og ansvar. Alle korttilbydere Kredittkort360 presenterer blir grundig gransket. Vi forsikrer oss om at de overholder lover og forskrifter, før kredittkortene deres blir presentert og vurdert på våre nettsider.

 • Ærlighet og nøytralitet
  Ærlighet og nøytralitet

  Alt av innhold på nettstedet er nøyaktig, korrekt og upartisk. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere, men avdekker vi noe som ikke er i samsvarer med våre brukeres verdier, eller noe vi er uenige om, forteller vi om det.

 • Transparents
  Transparents

  Ærlighet er ikke mulig uten gjennomsiktighet. Vi er 100 % åpne om hvordan vi håndterer personopplysninger, informasjonskapsler og om hvordan vi jobber. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder. Informasjon om vår håndtering av personopplysninger og cookies finner du her.

 • Vår forretningsmodell
  Vår forretningsmodell

  Kredittkort360.com driver digital markedsføring. Vi forener mulige kunder med våre samarbeidspartnere via de store mengdene med trafikk våre nettsider mottar. Kredittkort360.com tjener penger gjennom ulike affiliate-avtaler med samarbeidspartnere. Disse betaler oss for formidling av kunder. Vi får betalt per søknad eller per godkjent søknad. For deg som bruker koster det ikke noe ekstra å benytte våre tjenester.

40 guider
84 kort
4 språk

Ledige stillinger

Vi har dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå.

Har du ideer?

Tipser du oss om en talentfull venn, som senere blir ansatt, eller sender oss et forslag om hvordan vi kan forbedre nettsidene våre, får du 2.000 kroner hvis vi iverksetter ideen din. Dyktige kolleger kan bare gjøre oss bedre. Vi streber alltid etter å gjennomføre gode ideer som ender i en bedre brukeropplevelse av nettstedet vårt. Du kan kontakte oss her.