Fokus

Vårt overordnede fokus er å kontinuerlig forbedre kredittkort.com for å bli den absolutt beste sammenligningsportalen for kredittkort i Norge.

Vår historie

Kredittkort360.com ble lansert i Norge under høsten 2019, etterfulgt av en vellykket lansering i Finland med Luottokortit.com. Nettstedet er en videreutvikling av den markedsledende sammenligningstjenesten for kredittkort i Sverige, kreditkort.com. Kreditkort.com ble lansert i 2017 og har siden blitt en av de mest etterspurte nettsidene personer som vil sammenligne kredittkort.

Vår visjon

Kredittkort360.com sin visjon er å gratis tilby en effektiv og oversiktlig sammenligning av markedets beste kredittkort.

Vi gjør en kontinuerlig innsats for å oppnå visjonen vår, og gjør forbedringer underveis til fordel for våre besøkere. Visjonen vår er drivkraften bak en ustoppelig motivasjon til å hele tiden bli bedre på hva gjør.

Alt handler ikke bare om hva vi gjør, men også om hvordan det blir gjort.

 • Vårt ansvar

  Vi tar virksomheten vår på høyest alvor. Det innebærer at vi tar stort ansvar for alt vi gjør. Alle kortutstedere som formidles her på Kredittkort360.com, være seg Visa eller Mastercard, blir gransket i forhold til hvorvidt de overholder alle lover og forskrifter, før kredittkortene får lov til å bli markedsført via våre nettsider.

 • Ærlighet og nøytralitet

  All informasjon i vurderinger og nettstedet i øvrig er nøyaktig, korrekt og upartisk. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere, men finner vi noe som ikke helt samsvarer med våre kunders verdier, eller i øvrig annet som vi er uenige med, skriver vi om det i våre vurderinger.

 • Transparent

  Vi tror ikke at den ærligheten vi ønsker å leve etter er mulig uten gjennomsiktighet. Vi sørger for å være helt gjennomsiktige angåengde hvordan vi håndterer innsamling personopplysninger, informasjonskapsler og allment om hvordan vi jobber. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder. Informasjon om håndtering av personopplysninger og cookies finner du her.

 • Vår forretningsmodell

  Kredittkort360.com jobber i bunn og grunn med digital markedsføring. Vi skaper tilgang til potensielle kunder for våre samarbeidspartnere gjennom store mengder trafikk til våre nettsider. Kredittkort360.com tjener penger gjennom ulike affiliate-avtaler med samarbeidspartnere som betaler oss for formidling av kunder der vi får betalt per søknad eller per godkjent søknad. For deg som kunde koster det ikke ekstra å benytte deg av våre tjenester.

40

guider

84

kort

4

språk

Ledige stillinger

Vi har dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå.

  Got ideas?

  Hvis du tipser oss om en kompetent venn som senere blir ansatt, eller sender inn et nytt ideforslag som kan gjøre nettsiden vår betraktelig bedre, kommer vi til å betale deg 2000 kr., dersom vi velger å implementere ideen din. Dyktige medarbeidere kan bare gjøre oss bedre! Vi streber alltid etter å implementere nye ideer som forårsaker en bedre brukeropplevelse av nettstedet vårt. Du kan komma i kontakt med oss her.