Kim er en dyktig og erfaren journalist med mål om å forbedre økonomien til privatpersoner. Han har flere års erfaring som innholdsprodusent og har jobbet i både finansbransjen og i media. På Kredittkort360.com sørger Kim for å øke forståelsen rundt kredittkort og kommer med gode tips om hvordan man kan dra nytte av kortenes fordeler ut fra egne behov. 

Kim Ingwersen er en journalist som brenner for å gi forbrukere mer makt ved å skrive artikler som gir økende kunnskap om privatøkonomi. Kim vokste opp på utkanten i Oslo og etter å ha blitt introdusert for finansverden, innså han at dette temaet har vært altfor fraværende i det norske skolesystemet. 

Interessen har ført til mange artikler om finans og økonomi, som inkluderer intervjuer med de beste innen sitt fagfelt. Han mener at en større generell forståelse for egen økonomi vil bidra til mindre forskjeller i samfunnet på sikt. På Kredittkort360.com bruker han sin kunnskap og innsikt til å utdanne lesere om alle fordelene man kan få ved å ta i bruk rett kredittkort. 

På fritiden er Kim glad i å reise. Det er stor sannsynlighet for at du finner han under sola ved vannet med en god bok, på en kafé med PC-en på bordet eller ute på havet i kajakken. Det er ikke helt utenkelig at siste artikkel du leste fra Kim ble produsert i Portugal, Bali eller Columbia.