Egenskaper

Bra for deg

Circle K Mastercard er så bra at kortet alene er grunn god nok til å bli en lojal Circle K-kunde. Drivstoffrabatten på 40 øre per liter er blant landets beste. Etter 10 til 20 tankinger åpner du et bra bonusprogram i tillegg til at du får kaffeavtalen gratis. De inkluderte forsikringene er også midt i blinken for de aller fleste som kjører bil, enten motoren er elektrisk eller går på fossilt drivstoff.

Fordeler

 • Drivstoffrabatt hos Circle K og Best.
 • Bonus på all handel.
 • Gratis forsikringer.

Ulemper

 • Bonus krever drivstofflojalitet.
 • Gjelder ikke hos konkurrenter.
 • Høye gebyrer kontantuttak.

Krav

 • Minst 20 år
 • Må tjene minst 250 000 kr i året.
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 20
Rente 22,50 %
Effektiv rente 26,27 %
Rentefrie dager 45 dager
Maks kreditt 50 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 1,60 % (min 450 kr)
Fakturagebyr 45 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 2,00 %
Uttaksgebyr 4,00 % (min 40 kr)

Beregn kostander med Circle K MasterCard

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 22,50 %
 • Totale kostnader 5 020 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 25 020 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 1 043 kr
Vis mer

Vurdering av Circle K MasterCard

Circle K Mastercard er et kredittkort som Circle K og Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) samarbeider om å tilby. Kortet er laget for å lokke så mange bil- og MC-førere som mulig til å bli lojale Circle K-kunder.  Besøker du Circle K oftere enn andre stasjoner, kaster du penger ut av vinduet hvis du ikke benytter kortet allerede.

Kortet har såpass mange fordeler at også du, som heller besøker andre bensinstasjoner, bør vurdere å skifte «vannhull» for drivstofftanken.

Drivstoffrabatten

Billigere drivstoff er kjernen i hva Circle K tilbyr med sitt kredittkort. Du kan få inntil 40 øre i rabatt per liter med dette kortet. Fyller du opp tanken på en ubetjent stasjon er prisreduksjonen 20 øre per liter. Med 40 øre i avslag på literen, seiler Circle K-kortet opp som et av de beste bensinkortene i landet.

Bonuser og rabatter

Så snart du har kjøpt 500 liter bensin eller diesel av Circle K, i en 12-månedersperiode, utløses Circle K Mastercard bonusprogram. Med dette får du 1 % i bonus (penger tilbake) på alle kjøp du gjør med kortet. Unntakene er kjøp av drivstoff, handel hos konkurrenter av Circle K og kjøp av tobakk.

Bonusen utbetales til kortet og er gyldig i to år. Du kan opparbeide deg maks 3.000 kroner i bonus per 12 måneder.

Så snart du passerer 800 fylte drivstoffliter i løpet av 12 måneder, får du også Kaffeavtalen helt gratis. Oppå dette kan du nyte godt av eksklusive rabatter. Når dette skrives, er dette rabattene du kan benytte:

 • Inntil 43 % på feriehus og leiligheter.
 • Rabatt på dekk og service hos Vianor.

Circle K-kortet gir deg også automatisk medlemskap i kjedens EXTRA Club. Her er noen av fordelene:

 • 50 øre i rabatt per drivstoffliter i 50 dager.
 • 5 % i laderabatt.
 • 1.000 kroner i rabatt på ladeboks, inkludert installasjon.

Forsikringer

Fra januar 2021 er den kostnadsfrie reiseforsikringen byttet ut med gratis forsikringer som er bedre tilrettelagt for de fleste eiere av et motorisert kjøretøy:

Feilfylling av drivstoff – Fyller du feil type drivstoff på bilen på en Circle K-stasjon, dekker denne forsikringen utgiftene som oppstår med unntak av reparasjoner av feil på bilen. Forsikringen gjelder så lenge du bruker Circle K-kortet når du fyller.

Egenandelsforsikring for leiebil – Så lenge du betaler leiebilen med kredittkortet, er du dekket ved eventuelle skader eller tyveri som rammer bilen.

Skade på eller tyveri av ladekabel – Denne forsikringen dekker ladekabelen til elbilen din hvis den blir skadet, for eksempel av en brann, eller tyveri av den.

Vilkår

Circle K Mastercard har en av landets høyeste kredittgrenser. Du kan få inntil 200.000 kroner i kreditt. I tillegg får du inntil 40 dagers rentefrihet på beløpet du har utestående. Det er et gebyrfritt kredittkort, men det har en av markedets dyreste gebyrer på kontantuttak – 4 % av beløpet du tar ut.

For å bli eier av et kredittkort fra Circle K må du oppfylle følgende krav:

 • Du må være minst 18 år.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 • I tillegg må du tjene minst 250.000 kroner før skatt i året.

Eksempel ved utsatt betaling: Eff. rente 26,27 %. 15.000 kr. o/12 mnd. Kostnad: 1908,- Totalt: 16.908 kr.

Ulemper

Kredittkortet fra Circle K har også ulemper du bør kjenne til. Du får, for eksempel, hverken rabatt eller bonus når du bruker kortet hos en av kjedens konkurrenter. Bonusen på 1 % gjelder ikke fra dag én. Du må kjøpe 500 liter drivstoff av Circle K for at bonusen skal begynne å virke.

Oppsummering

Circle K Mastercard er et av de beste bensinkortene på markedet. Det er ikke mange som matcher 40 øre i rabatt per liter bensin eller diesel.

Vi er derimot ikke overbegeistret for at du må kjøpe minst 500 liter med drivstoff for å få bonus på det du handler. Dette ekskluderer alle som kun kjører elbil, for eksempel.

At kortet inkluderer treffsikre og kostnadsfrie forsikringer veier opp for at veien til bonus kan virke lang eller også umulig. De eksklusive rabattene, sammen med fordelene man får som automatisk medlem av EXTRA Club, gjør at dette kortet står seg veldig godt sammenlignet med hva konkurrentene tilbyr.

Må man eie Circle K-kortet for å bli medlem i EXTRA Club?
Får man gratis reiseforsikring med kortet?
Hvordan vet jeg hvor mye bonus jeg har fått?

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Kari-Ann

  2019-09-14

  Helt uunnværlig tjeneste.

 • Kristin

  2019-09-10

  Jeg kunne lett sammenligne og finne et kredittkort jeg er fornøyd med!

Din omtale