Kredittkort med de beste bonusfordelene

Det er penger å spare ved å skaffe deg et kredittkort med bonuser og cashback. Du får poeng, bonuser eller cashback (penger tilbake) på din handel. I listen nedenfor kan du enkelt sammenligne kredittkortene som ihht. våre vurderinger er de beste kredittkort med bonusprogram!

Credits Gold Bestill Annonselenke

Credits Gold

Sammenlign
  • Maks kreditt 100 000 kr
  • Årsavgift 0 kr
  • Rente 19,90 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
  • Beste kredittkort i november 2020.
  • Credits Gold inkluderer gratis avbestillingsforsikring og gratis reiseforsikring.
  • Du får også gratis egenandelsforsikring for leiebil og ID-tyveriforsikring med på kjøpet
  • Credits Gold er med i Dealpass, som gir deg hundrevis av rabatter (inntil 30 %) på shopping, opplevelser, reise, overnatting, velvære, restauranter og netthandel.
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 21,85 %, 10 000 kr. o/12 mnd, Kostnad 1 112 kr. Totalt 11 112 kr.

De beste bonuskort i cashback Norge

En av de mest grunnleggende årsakene til at folk skaffer seg et kredittkort, er muligheten til å benytte seg av ulike fordelsprogram som følger med kortet. Cashback Norge er full av forskjellige bonuskort. Gjennom å sammenligne og velge rett kredittkort, kan man få rabatter på flere titalls prosent på en rekke varer og tjenester. Dessuten kan man få penger tilbake på sine kjøp. Det kalles ofte for Cashback eller Kickback. Kredittkort som gir bonuspoeng, cashback eller kickback kalles bonuskort.

De beste bonuskort har inngått samarbeidsavtaler med flyselskaper, reisebyråer, matkjeder, hotell- og restauranter, sko-, klær- og sminkekjeder o.l. For deg som forbruker betyr det at du kan opptjene bonuspoeng og kredittkort cashback. Du kan fortløpende betale med dine opptjente poeng istendenfor med penger. Vanlige debetkort gir ikke tilsvarende bonus og cashback, men med cashback kredittkort kan du få penger tilbake og spare tusenvis av kroner år etter år.

  • Tjene bonuspoeng eller få Cashback når du handler
  • Betale flyreiser mm. med opptjente poeng

Kredittkort med bonus

De mest populære kredittkort som gir bonus er ofte såkalt VIP- eller premiumkort. Blant de største aktørene i Norge er American Express som utsteder sine egne kort (Amex ClassicAmex Elite, Gold Card og Platinum). Med disse kortene samler du poeng som du kan bruke i Amex Rewards. Gjennom samarbeidet med SAS tjener du EuroBonus poeng.

Et bonuskort passer vanligvis til de som har et bestemt formål med sine opptjente bonuspoeng. I Norge bruker mange sine poeng på ferieturer og betaler med poengene ved bestilling av flybilletter av SAS, Norwegian eller andre flyselskap.

Kredittkort cashback

Før vi går videre skal vi kaste litt lys over begrep som “Cashback” og “Kickback”. Disse begrepene brukes om hverandre på nettet, men i virkeligheten har samme betydning. Begge begrep har opprinnelse i engelsk og står for “penger tilbake”. Kredittkort cashback eller kickback beskriver en økonomisk prosess der en kjøper av et produkt eller tjeneste får penger tilbake i etterkant av kjøpet. Både cashback og kickback er økonomiske begrep som brukes innen kredittkortbransjen, vanligvis i form av en prosentandel av det du forventes å betale for varer og tjenester.

Cashback-kredittkort inneholder en genial måte å gi tilbake til kort-eieren en prosentandel av deres hverdagshandel. Noen kredittkort tilbyr en fast cashback for alle kjøp mellom 0,5% og oppover. Andre kort tilbyr en høyere cashback i enkelte kategorier som klær, sko, elektronikk, dagligvarer, restauranter, reiser, hotell, leiebil, osv. Kredittkort med cashback er i tillegg ofte koblet til drivstoffrabatter hos de mange besinstasjonskjedene i hele landet.

Cashback Eksempel

Det opprinnelige målet med cashback var, og fortsatt er, å få kundene til å vende tilbake ved å bygge en såkalt kalkulativ lojalitet. Det er nettopp dette cashback Norge industrien handler om. Vi skal forklare hva kalkulativ lojalitet betyr med hjelp av et eksempel: Komplett Bank Mastercard tilbyr 1% cashback på alle varekjøp hos alle steder som godtar MasterCard – stort sett de fleste brukersteder rundt om i verden. La oss si at en familie med 2 voksne og 2 barn handler for ca. 20 000 kr. i måneden med dette kredittkortet. I løpet av ett år kommer denne familien til å spare ca. 2400 kroner.

3 typer cashback kredittkort

Det finnes 3 forskjellige typer cashback kredittkort på markedet idag. Disse er :

Generell cashback

Den enkleste formen for cashback følger en generell regel som gir penger tilbake på alle varekjøp med kortet. Det er dessverre ikke mange aktører i Norge idag som tilbyr generell cashback, men eksempelvis har vi det etterspurte Bank Norwegian Visa kredittkortet som gir 1% cashback på alle kjøp, gitt som cashpoints hos Norwegian.

Kategoribasert cashback

En mer utbredt type cashback kredittkort retter seg inn på forskjellige populære kategorier. Her får du penger tilbake på kjøp innen en gitt kategori. Den vanligste formen for kategoribasert cashback følger med bensinkort, mens klær/sko, dagligvarer, elektronikk og flyreiser er alle ganske vanlige kategorier.

Et slikt kort er Santander Flexi Visa som tilbyr 4% cashback på klær, sko, elektronikk, sportsutstyr og drivstoff.

Tidsbegrenset cashback

Den tredje kategorien cashback kredittkort er hverken generell eller kategoribasert, men i stedet gis cashback og supertilbud under tidsbegrensede perioder og innen visse kategorier.