Bengt er en kreativ innholdsprodusent med en bachelor i økonomi. Etter å ha startet karrieren i banksektoren, fant han lidenskapen i å formidle fakta om kredittkort og personlig økonomi. Bengts hovedansvar er å innhente så mye data som mulig om kredittkortene vi presenterer.

Bengt er en innovativ innholdsprodusent med solid bakgrunn fra økonomi og ledelse. Han vokste opp i en liten by i Trøndelag, hvor han fra tidlig viste en nysgjerrighet for både teknologi og økonomiske systemer. Dette ledet ham til en bachelorgrad i økonomi, en erfaring som la grunnlaget for hans fremtidige karriere.

Etter studiene, begynte Bengt å jobbe i banksektoren. Han var imidlertid ikke veldig begeistret for den formelle tonen i banksektoren, og fant snart en mer passende karriere som innholdsprodusent. Her oppdaget han gleden ved formidle økonomiske prinsipper på en engasjerende og forståelig måte.

Bengt har siden jobbet for en rekke medier, før han endte opp hos Kredittkort360.com. Her er hovedansvaret innhenting av fakta om kredittkort, slik som rentesatser, gebyrer, krav og andre vilkår. Han liker å kombinere sin økonomiske forståelse med kreativ innholdsproduksjon for å lage så engasjerende innhold som mulig.

På personlig plan, er Bengt stor fan av friluftsliv. Han finner glede i å trekke seg tilbake til naturen, og er en entusiastisk fjellturist og padler. Han er også en erfaren amatørgartner, og bruker mye tid på å dyrke mat i egen hage.

Nyeste artikler

Fra Star Alliance til SkyTeam: Alt Eurobonus-medlemmer må vite

SAS fordelsprogram Eurobonus går fra Star Alliance til SkyTeam. Overgangen skjer 1. september 2024, og vil medføre flere endringer for Eurobonus-medlemmer.

Publicerad 4/15/2024
5 ting du bør vite om Bank Norwegians kredittkort

Norwegian-kortet fra Bank Norwegian er et av Norges beste og mest populære kredittkort. Her er 5 ting du bør vite om kortet.

Publicerad 2/26/2024
Nedgang i forbruksgjeld blant nordmenn

Siden gjeldsregisteret åpnet for 3 år siden har den usikrede gjelden blant nordmenn sunket med mer enn 25 milliarder kroner. Dette betyr at flere og flere nordmenn har prioritert å betale ned på forbruksgjelden og kredittkortgjelden sin. Gjeldsregisteret har også bidratt til at færre får innvilget mer kreditt enn de kan håndtere.

Publicerad 9/27/2022
Credits Gold heter nå TF Bank Mastercard

Credits Gold har lenge vært et av de beste kredittkortene i Norge. Nylig endret kortet navn. Kortet heter nå TF Bank Mastercard. Den gode nyheten er at de ettertraktede fordelene ikke endres. Det betyr, blant annet, at eiere av TF Bank-kortet får en av landets mest omfattende reiseforsikringer helt gratis.

Publicerad 3/2/2022
Renteoppgang for kredittkort under pandemien

Det fremgår av Finanstilsynets siste utgivelse av finansnæringens resultatrapport at lønnsomheten til finansbedrifter har gått opp i andre kvartal 2020. Dette til tross for dårligere halvårsresultater blant annet som følge av faktorer som koronapandemien og innføringen av gjeldsregistrene som ganske effektivt bremset opp utviklingen av kredittkortgjeld og forbrukslån. 

Publicerad 10/21/2020