Finn beste kredittkort hos Trumf

Som Trumf-medlem får du bonus hos en rekke forhandlere. Med Trumf Visa får du enda høyere bonus enn med et vanlig medlemskap.

 • Trumf Visa Søk nå Annonselenke

  Trumf Visa

  Sammenlign
  • Maks kreditt 150 000 kr
  • Årsgebyr 0 kr
  • Effektiv rente 27,19 %
  • Rentefrie dager 45 dager
  • Fordeler
  • Spesifikasjoner
  • Krav
  • Vurdering
  • Trumf-bonus på nesten alt du handler
  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring fra AXA.
  • Eksklusive tilbud med ViaTrumf
  Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.
Hvorfor bør du stole på oss?

Siden 2019 har kredittkort360.com vært engasjert i å veilede besøkende til å ta informerte valg når det gjelder kredittkort. Vårt team av eksperter innen finans og reiser jobber hardt for å gi deg den veiledningen du trenger for å ta de smarteste beslutningene.

Våre eksperter, med lang erfaring, tester kortene selv. Vi sikter på å gi deg klare og ærlige sammenligninger av alle norske kredittkort. Hos kredittkort360.com er vårt mål å tilby all nødvendig informasjon slik at du kan ta kloke valg som passer din økonomi.

Om Trumf

Trumf er et av Norges største lojalitetsprogrammer. Når dette skrives er mer enn 2,2 millioner nordmenn medlem av Trumf. Dette er om lag 4 millioner flere enn antallet Coop-medlemmer, for eksempel.

Det er NorgesGruppen som eier Trumf. Dette innebærer at Trumf-opptjeningen først og fremst foregår i NorgesGruppens butikker: Meny, Kiwi, Joker, Spar og Jacobs. Det er også mulig å tjene bonus hos forhandlere som NorgesGruppen samarbeider med, slik som Booking.com, BliVakker.no og Viaplay. Trumf-medlemmer får i tillegg rabatt på bensin og diesel, 30 øre per liter hos Shell og 40 øre per liter hos Esso.

Historien

Trumf så dagens lys i 1996. Antallet medlemmer har vokst jevnt og trutt siden oppstarten og teller i 2020 mer enn 2,2 millioner nordmenn. NorgesGruppen tok full kontroll over fordelsprogrammet i 2007.

Hva er Trumf bonus?

Trumft-programmet ble opprettet i 1996, men ble tatt over av NorgesGruppen i 2007. Siden den gang har det vært en av de mest populære fordelsprogrammene i Norge. Alle som er med i Trumf-programmet får bonus hver gang de kjøper en vare eller tjeneste som gir Trumf. Det vanlige er at man får 1 % av kjøpsprisen i bonus, men det finnes eksempler på at man kan tjene opptil 25 % i bonus på enkelte varer.

Hvor får man Trumf-poeng?

Trumf-programmet innebærer en hel rekke fordeler og det er mange steder man kan opparbeide seg Trumf-poeng gjennom. Her er noen fordeler du vil dra nytte av med et Trumf-medlemskap:

 • Handler du hos Kiwi, Meny, Spar, Jacobs eller Joker vil du motta 1 % på alle kjøpene dine. I visse tilfeller er det også Trippel Trumf dager, som tilsier at du vil få 3 % for hver handel.
 • 25 % bonus på all barnemat og bleier fra Libero hos Spar. Alle forelder vet hvor dyrt dette er, som kan utgjøre en stor porsjon penger på sikt.
 • 40 øre per liter drivstoff hos Esso og 30 øre per liter hos Shell.
 • Tilgang til en svært god reiseforsikring.
 • 4-8 selvvalgte varer hos Meny, Jacobs og Spar som du får 20 % rabatt på. Bonusen tilpasses ut fra hvilke varer du kjøper mest.

Dra full nytte av Trumf-medlemskapet

Selv om du vil kunne få mange fordeler via et Trumf kort, er det også flere fordelsprogrammer du kan melde deg på. Dette vil gi deg ytterligere bonuser.

Med Trumf-medlemskapet kan du melde deg inn på medlemsskapene til deres samarbeidspartnere. Dette inkluderer blant annet:

 • Kiwi Pluss, som gir 15 % bonus på all frukt og grønt og fersk fisk.
 • Jacob Sunnhetsbonus, som gir 7 % på frukt og grønt, fisk og grovt brød.
 • Joker Glad, hvor du vil få 5 % bonus på alle mandager hele året.

Få større bonus med Trumf kredittkort

Med Trumf Visa, som du kan bestille ovenfor, vil du få 2 % bonus hos dagligvarebutikkene, samt 0,5 % på alle kjøp, uavhengig av land. Det eneste stedet du ikke får bonus er på konkurrerende dagligvarer, som f.eks. Rema 1000. Dette er en bonus det kan være lurt å vurdere ettersom du vil tjene dobbelt så mye for hvert kjøp du foretar, sammenlignet med et Trumf-medlemskap med kortet du bruker per dags dato.

Hvordan ta ut Trumf-bonus?

Det er selvfølgelig flott at man får all den bonusen med Trumf, men hvordan kommer man i gang med å bruke bonusen man har oppspart?

Her har du flere ulike alternativ. Først og fremst kan du overføre bonusen bankkontoen. Da vil du kunne bruke disse pengene på hva du vil. Et annet valg er å overføre hele eller deler av Trumf-bonusen til SAS EuroBonus. Dette er et godt valg for de som reiser mye med SAS og pengene kan brukes både til å bestille reise med eller under reisen, som f.eks. mat på flyet eller lounge-tilgang. Siste valget er å aktivere et bonusuttak på opptil 1000 kroner på en ønsket butikk. Beløpet du velger vil bli trukket automatisk nesten gang du handler i denne butikken, som inkluderer Meny, Jacobs og Spar.

Tips til å tjene mer Trumf-poeng

Hittil har du lest om hva Trumf bonus er og hva slags fordeler man får gjennom et Trumf-medlemskap. Som nevnt vil du få ytterligere bonus med et Trumf kredittkort. Ønsker du derimot å oppnå full effekt fra kortet, kan det være lurt å strukturere handelen deretter. Under gir vi noen eksempler på hvordan du oppnår mest poeng med ditt Trumf-kort.

Trippel-Trumf: Planlegg handelen under Trumf-dagene

Som regel, tjener Trumf-medlemmer 1 % i bonus på alt de handler i NorgesGruppens butikker. Med Trumf Visa vil dette denne bonusen dobles til 2 %. Noen få torsdager i året byr butikkene på Trippel-Trumf. Da er det mulig å tjene 3 % i bonus i stedet for 1 %. Med kortet vil du derimot oppnå 4 % i bonus for kjøpene du foretar deg på denne dagen.

Planlegger du å utføre en storhandel? Da kan det i så fall være lurt å sjekke når Trippel-Trumf-dagene er i forkant. Ved å utsette handelen til denne torsdagen vil du kunne opparbeide deg vesentlig mer i bonus enn du ville gjort ved å handle på en annen dag.

ViaTrumf: Få store rabatter på nettbutikker

Er du Trumf-medlem får du også bonus når du handler på nettet. NorgesGruppen har lansert ViaTrumf, som samarbeider med over 220 forhandlere. Det kan derfor være lurt å sjekke om de samarbeider med en butikk du planlegger å handle fra før du går i gang med å kjøpe en vare. De fleste av forhandlerne er nettbutikker - og det er mulig å få opptil 25 % i Trumf-bonus hos butikker som blant annet Dentaworks, Stayhard, Lagerpriser.no, Adlibris og Hotels.com.

I skrivende stund vil du få 4,6 % ved reiser bestilt gjennom Hotels.com, 6,2 % hvis du bestiller leiebil hos Avis og 11,7 % hos Helly Hansen. Dette er bare noen få eksempler, og du vil helt sikkert finne noen butikker som resonnerer med ditt kjøpsmønster.

Slik kommer du i gang

Det er enkelt å komme i gang med å få Trumf-medlemskap. Dette gjør du på Trumfs nettside. Det er helt gratis å bli medlem og du registrerer deg med ditt telefonnummer. Deretter vil du motta en kode som må bekreftes. Fyll så inn din kontaktinformasjon, og du er blitt en såkalt "Trumfer". For å koble Trumf-medlemskapet til din bankkort er du nødt til å verifisere deg med din BankID. Bonusen vil bli registrert automatisk neste gang du utfører et kjøp med bankkortet ditt i en av butikkene som samarbeider med Trumf.

Du kan så klart bli Trumf-medlem med bankkortet du bruker per tid. Ønsker du derimot mer i bonus, vil det være lurt å søke om et Trumf kredittkort. Da vil du få ytterligere bonuser for hvert kjøp du foretar deg. Det tar kun noen få minutter å søke om kortet og du vil kunne begynne å opparbeide deg poeng med engang kortet mottas.

Trumf Visa

Trumf Visa Søk nå Annonselenke
Les mer
 • Maks kreditt 150 000 kr
 • Årsgebyr 0 kr
 • Effektiv rente 27,19 %
 • Rentefrie dager 45 dager

Kredittkortet Trumf Visa er trolig det beste kredittkortet 2024 for Trumf-medlemmer. Du får høyere bonus når du handler med dette kortet i NorgesGruppens butikker:

 • Ordinært medlemskap: 1 % i bonus – Med Trumf Visa: 2 %.
 • Trippel-Trumf vanlig medlemskap: 3 % - Med Trumf Visa: 4 %.

I tillegg inkluderer kortet gratis reise- og avbestillingsforsikring og juridisk hjelp ved ID-tyveri.

Oppsummering

Trumf er et bra lojalitetsprogram hvis du for det meste handler i butikker som Kiwi, Meny og Spar. Innføringen av ViaTrumf har bare gjort programmet bedre fordi du får bonus hos mer enn 220 nettbutikker. I snitt tjente Trumf-medlemmer cirka 900 kroner hver i bonus i 2019.

Trumf blir enda bedre med Trumf Visa ettersom bonusopptjeningen er raskere. En familie som bruker 120.000 kroner i året på mat, sparer 1.200 kroner som vanlig Trumf-medlem. Ved å betale med Trumf Visa sparer familien det dobbelte, altså 2.400 kroner i året. I tillegg kommer alt de kan spare på annen handel med kortet.

Jan Yngve er en dyktig journalist som spesialiserer seg på personlig økonomi, spesielt kredittkortindustrien. Han har en mastergrad i økonomi og ledelse og har jobbet som journalist i flere år. På Kredittkort360.com er kredittkortfordeler hans spesialitet. I tillegg er han ansvarlig for alle guidene våre.
Favorittkort: TF Bank Mastercard

Sist oppdatert Mar 12, 2024