Finn beste kredittkort hos Trumf

Her får du informasjon om Trumf kredittkort og det gunstige lojalitetsprogrammet. Les om alle fordelene og sjekk om et av de beste kredittkort passer deg og din livsstil!

Trumf Visa Bestill Annonselenke

Trumf Visa

Sammenlign
 • Maks kreditt 75 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 22,50 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Bonus på alle kjøp i hele verden
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • 40 øre/l. drivstoffrabatt på Esso & Shell
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 25,0%, 20 000 kr o/12 mnd, Kostnad 2 520 kr. Totalt 22 520 kr.

Trumf kredittkort

Trumf er troligvis det mest utbredte norske fordelsprogrammet for kredittkort i Norge. Det er ikke så overraskende da alt Trumf handler om er penger tilbake, cashback, hver gang du handler! Nordmenn har forstått at det er lønnsomt å være tilknyttet lojalitetsprogrammet. Vi har skjønt at det er lønner seg å ha og bruke Trumf kredittkort.

Historie

Opprinnelsen til det folkekjære bonus- og lojalitetsprogrammet spores tilbake til 1996 da Trumf ble lansert, primært rettet mot kunder i NorgesGruppen og Shell.

Trumf drives av Trumf AS. Siden lanseringen på 90-tallet har Trumf vokst og vokst. Ved utgangen av 2008 omfattet bonusprogrammet 1,2 millioner norske husholdninger. 10 år senere, i 2018, rapporterte selskapet over 2,2 millioner medlemmer.

Det hører til historien at NorgesGruppen tok kontroll over Trumf gjennom å erverve selskapet Trumf AS i 2007.

Videreutvikling av Trumf

Den nesten eksplosive økningen de siste 10 årene skyldes blant annet at kjedene som inngår i NorgesGruppen har videreutviklet sine egne produktrelaterte Trumf-fordeler. Kundenes forventninger har godt og vel blitt innfridd ved at de har kunnet ta ut utbytte i kroner og øre. Kjedene har lagt Trumf-utbytte ovenpå prisforbedringer og sitt fokus på raske og gode handleopplevelser.

Bredden på Trumf-fordeler har i tillegg blitt utvidet med kundetilpassede forsikringstilbud og omfattende bonusopptjening i så godt som alle bransjer. Dette inkluderer netthandel der Trumf Visa og ViaTrumf baner vei for bonusopptjening på online shopping. Særlig reise er populært blant kundene der Expedia og Hotels.com er blant Trumfs største samarbeidspartnere.

Lojalitetsprogrammet omfatter NorgesGruppen

Som sagt, retter Trumf seg til dagligvarekjedene i NorgesGruppen bensinstasjonkjedene Esso og Shell samt kredittkortet Trumf Visa er tilsluttet programmet

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak i Norge. Konsernet opererer innenfor dagligvare- og forbrukerbransjen og har oppnådd en betydelig markedsandel.

 • Omtrent halvparten av dagligvaremarkedet med over 1800 dagligvarebutikker fordelt på 89 kommuner.
 • I tillegg til dagligvarebutikkene har selskapet godt over 800 kiosker og mindre servicebutikker.
 • Deli de Luca, MIX og Jafs er konsernets servicehandelskonsepter.
 • NorgesGruppen er dertil en stor aktør innen serveringsbransjen.

Selskapet har over 41 000 medarbeidere fra 70 forskjellige nasjonaliteter

Trumf Visa

Trumf Visa anses å være blant de beste kredittkort i Norge. Man kan betale regninger med kredittkort, ta ut penger i minibank og overføre penger mellom forskjellige konti. Dersom kortet er koplet til Vipps kan man dessuten overføre penger fra person til person.

Trumf Visa Bestill Annonselenke

Trumf Visa

Les mer
 • Maks kreditt 75 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 22,50 %

ViaTrumf bonus på netthandel

ViaTrumf er et relativt nytt tjenesteutbud for Trumf-medlemmer. ViaTrumf  handler om Trumf-utbytte på netthandel, og bonusprogrammet strekker seg utover grensene til NorgesGruppen. Det er naturligvis gratis og uforpliktende å knytte seg til ViaTrumf. Imidlertid, er ViaTrufm kun en mulighet for Trumf-medlemmer.

Handler man med ViaTrumf, oppdager nettbutikken du skal kjøpe fra beskjed om at du er Trumf-medlem. Ved betaling og check-out blir kjøpet registrert hos ViaTrumf.

Bonus-penger havner rett inn på Trumf-kontoen.

Over 1 mrd. bonus-kroner for Trumf medlemmer

Samlet opptjent Trumf-utbytte som kundene kan ta ut i form av penger tilbake, også kjent som cashback, ligger i overkant av 1 mrd. kroner. Ettersom det er mange som ikke går inn på kontoen for å sjekke saldoen på sine opptjente bonuspoeng, oppfordrer vi våre Trumf lesere til å sjekke kontoen sin.

Det er på tide at også du får glede av pengene du har spart opp!