Hva er Trippel Trumf? 

Trumf er et cashback-fordelsprogram der du sparer Trumf-bonus. Som Trumf-medlem sparer du bonus på din medlemskonto når du handler blant annet dagligvarer, drivstoff og apotekvarer. Trippel Trumf kan oppspares hos følgende butikker i Norgesgruppen og utvalgte partnere: Meny, Kiwi, Spar, Joker, Shell, CC Mat, Apotek1, Nærbutikken, Jakobs og Mester Grønn. 

Trumf har hatt en stabil vekst de siste årene, og har blitt et svært populært fordelsprogram med hele 2,5 millioner medlemmer. Dagligvarehandel er noe vi alle må foreta oss, så hvorfor ikke spare litt ekstra på handelen? Faktisk sparte Trumf-medlemmene så mye som 1,4 milliarder i 2022. 

Trippel Trumf er de dagene du som Trumf-medlem får hele 3% bonus på handel innenfor Norgesgruppen og partnere. 

Enkelt og gratis å komme i gang

For å få oppspart bonus må du være medlem av Trumf. Det er helt gratis å bli medlem. Du må deretter registrere kjøpene dine med et bankkort knyttet til Trumf eller ved å skanne Trumf-kortet direkte når du betaler i butikken. 

Ved å registrere Trumf på bankkortet ditt slipper du å tenke på å ha med begge kortene og det registreres automatisk når du handler på en av de utvalgte butikkene. Det er greit å huske at hvis du betaler med mobil eller smartklokke må du skanne Trumf-kortet ditt fysisk først for at bonusen skal bli opptjent. 

Vilkår for medlemskap

Vilkår for medlemskap

Trumf-medlemskap kan kun inngås for privatpersoner og opptjeningen av bonusen gjelder da kun for privat bruk. Det er en 15-års aldersgrense for å bli medlem. Det er også nødvendig å ha et norsk mobilnummer for å kunne bli med i Trippel Trumfs fordelsprogram. 

Trippel Trumf Torsdag

Som Trumf-medlem er Trippel Trumf Torsdag den dagen du kan spare opp mest. Bonusopptjeningen, som vanligvis ligger på 1 %, går opp til 3 % på disse dagene. Trippel Trumf torsdag forekommer som regel én gang i måneden, men dette kan også variere. 

Trippel Trumf-torsdag annonseres også på trumf.no, på Trumf sin facebookside, i Trumf-appen, via nyhetsbrev på mail og SMS. Se nedenfor for Trippel Trumf dato for 2024.

Trippel Trumf datoer i 2024

Her gir vi deg en oversikt over når Trippel-Trumf-tilbudene finner sted i 2024

 • Torsdag 18 januar
 • Torsdag 15 februar
 • Torsdag 14 mars
 • Torsdag 18 april
 • Torsdag 30 mai
 • Torsdag 20 juni
 • Torsdag 22 august
 • Torsdag 19 september
 • Torsdag 17 oktober
 • Torsdag 14 november 
 • Torsdag 5 desember

Fordeler for Trumf-medlemmer

Dagligvarer

 • 1 % Trumf-bonus på kjøp av alle dagligvarer gjennom Kiwi, Meny, Nærbutikken, Spar, Jakobs, CC Mat, Gigaboks og Joker. 3% i de samme butikkene ved Trippel Trumf. 
 • På Spar og Eurospar får du 25 % bonus på bleier fra Libero og all barnemat.
 • 20 % rabatt på 4-8 individuelt utvalgte varer, tilpasset ditt handlemønster, på Trippel Trumf Meny, Spar og Jakobs. 

Du kan i tillegg melde deg på følgende fordelsprogram som Trumf-medlem: 

 • 15 % bonus på frukt, grønt og fersk fisk hos Kiwi, dersom du melder deg inn i Trippel Trumf Kiwi Pluss. På Trippel Trumf dager får du hele 17 % bonus på fersk frukt og grønt gjennom Kiwi Pluss.
 • 7 % bonus på frukt, grønt, fisk og grovt brød ved å melde deg inn i Jakobs Sunnhetsbonus. 
 • 5 % bonus hver mandag på Joker butikker, ved å melde deg inn i Joker Glad. 
 • 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg store forpakninger og nye varer hver måned med Gigaboks Jippi aktivert. 

Drivstoff

 • Med Trippel Trumf Shell får du 30 øre per liter du fyller i Trumf-bonus.
 • På bensinstasjonen Esso får du 40 øre per liter drivstoff fylt i Trumf-bonus. 

Strøm og mobilabonnement

 • 1 % Trumf bonus på strømforbruket ditt gjennom Fjordkraft.
 • 4 % av mobilfakturaen i bonus gjennom Talkmore. 

Apotek

 • 3 % på Trippel Trumf Apotek 1, og 1 % bonus på alle kjøp ellers. 2% Trumf-bonus på all ansiktspleie. Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer.

Spar opp Trumf-poeng via netthandel

Viatrumf.no gir deg også 1-20 % bonus på over 200 nettbutikker, innenfor et bredt spekter av bransjer.  

Du kan opptjene Trumf-poeng ved å handle på nett på følgende måte:

 1. Klikk deg inn på nettbutikken via viatrumf.no.
 2. Sørg for å starte handelen med tom handlevogn og handle som vanlig de varene du skal ha.
 3. Du har nå spart Trumf-bonus på handelen! 

Smarte sparetips med Trippel Trumf

Det er noen enkle, konkrete tips man kan følge for å spare enda mer på Trippel Trumf. Først og fremst er det viktig å planlegge handelen. Lag en handleliste på forhånd, og kjøp varer med lang holdbarhet eller som kan fryses ned. Det kan også være smart å sammenligne prisene i butikkene. 

Visste du at du også kan få dobbelt med bonus når du handler? Scan først Trumf kortet i butikken, deretter betal med et kort som har cashback-ordning. 

Trumf Visa Kredittkort

Har du et Trumf Visa kredittkort kan du også tjene hele 4 % på Trippel Trumf torsdag, istedenfor 3 %. Utenom dette er det standard 2 % i Trumf-bonus. I tillegg 0,5 % bonus på alle andre kjøp, unntatt kjøp hos konkurrerende dagligvarebutikker. Trumf Visa Kredittkort kommer også med eksklusive tilbud, ingen øvre grense på hvor mye du kan spare, reiseforsikring og økt bonus ved kampanjer.

Hvordan kan jeg bruke Trippel Trumf bonusen min?

Fordelen med Trippel Trumf bonus er at du bestemmer selv både når og hvordan du skal bruke den. Det finnes nemlig en rekke alternativer for hvordan du kan benytte deg av Trippel Trumf bonusen din. Du kan velge mellom å overføre beløpet til din bankkonto, bruke beløpet til  betaling i butikker, donere til veldedighet eller bytte til poeng i Nordic Choice Club eller SAS Eurobonus. 

Oppsummering

Vi har nå gått i dybden på hva Trippel Trumf er, hvilke datoer man skal forholde seg til dette året og hvordan man kan utnytte fordelene med å være Trumf-medlem. 

Det er ingen tvil om at Trippel Trumf er en spennende og smart måte å spare penger på, når det kommer til dagligvarer, drivstoff og andre tjenester. Dette er handel vi uansett må foreta oss, så hvorfor ikke benytte muligheten til å spare noen ekstra kroner? Aktiverer du Trumf på kortet du normalt sett betaler med, sparer du opp bonusen helt sømløst.

Med noen små grep og god planlegging kan vi få mest mulig ut av Trumf-bonusen, som igjen kan benyttes på flere ulike måter. Merk deg neste Trippel Trumf dag i kalenderen og vent med å gjøre storhandelen til da. 

Ofte stilte spørsmål om Trippel Trumf

Hva innebærer Trippel Trumf?
Når er det Trippel Trumf 2024?
Hvilken dag er det Trippel Trumf?
Hvor ofte er det Trippel Trumf?
Hvor mye er Trippel Trumf?
Hvordan kan jeg benytte oppspart Trippel Trumf bonus?

Kim er en dyktig og erfaren journalist med mål om å forbedre økonomien til privatpersoner. Han har flere års erfaring som innholdsprodusent og har jobbet i både finansbransjen og i media. På Kredittkort360.com sørger Kim for å øke forståelsen rundt kredittkort og kommer med gode tips om hvordan man kan dra nytte av kortenes fordeler ut fra egne behov. 

Sist oppdatert Feb 1, 2024