Egenskaper

Bra for deg

Med Revolut Ultra får du tilgang til en bankkonto og et bankkort spekket med mange fordeler. Med kortet får du tilgang til gode reiseforsikringer og adgang til flyplasslounger over hele verden. I tillegg får du mange lukrative abonnementer med på kjøpet, som blant annet gratis tilgang til Financial Times, Headspace, WeWork og treningsstudioer. For øyeblikket gir de også ut 4,75 % i  årlig rente på utestående beløp, uten bindinger og som blir utbetalt daglig. 

Fordeler

 • Et kort utstyrt med gode forsikringer.
 • Tilgang til app med god oversikt.
 • Gratis abonnementer, fra aviser til treningsstudio.

Ulemper

 • Kommer med høye gebyrer.
 • Ikke sikkert du bruker fordelene som er inkludert. 
 • Tilbyr ikke kreditt.

Krav

 • Minst 18 år

Spesikasjoner

Korttype Debetkort
Betalingsnettverk Visa
Årsgebyr 7 200 kr
Aldersgrense 18
Rente 0,00 %
Effektiv rente 0,00 %
Rentefrie dager 0 dager
Maks kreditt 0 kr
Minimumsbeløp ved forfall 0,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttaksgebyr 0 %

Vurdering av Revolut Ultra

Revolut er en engelsk nettbank. Banken blir sett på som et av det mest spennende og innovative fintech-selskapet, og ifølge Shifter er det Europas høyest verdsatte fintech.

Også her i Norge har flere begynt å bruke banken, som er kjent for å være svært oversiktlig samtidig som kortene kommer med mange fordeler. Revolut tilbyr for øyeblikket fem ulike kort:

Revolut Standard-kortet er gebyrfritt, mens de resterende kortene kommer med et månedlig gebyr. Revolut Ultra er bankens mest lukrative kort og koster 600 kroner i måneden. Ved første øyekast kan dette høres veldig dyrt ut for et bankkort. Likevel er det flere som har valgt å bestille kortet etter å ha fått innsyn i hva kortet faktisk inkluderer.

Fordeler med Revolut Ultra

Dersom du går for Revoluts dyreste bankkonto, Revolut Ultra, kan du være trygg på at du får mange funksjonaliteter og tilganger med på kjøpet. Under ser vi på alle fordelene du får med Revolut Ultra.

Revolut-appen 

Revolut-appen vil du få tilgang til uavhengig av hvilke Revolut-kort du velger å gå for. Appen er kjent for å være svært oversiktlig og gir deg all informasjon over saldo og forbruk. Her har du også tilgang til finansielle instrumenter, hvor du kan investere i aksjer, ETFer, krypto og råvarer gjennom  appen. 

Med Revolut Ultra vil du også få en svært lukrativ rente på pengene du har inne på bankkortet, som i skrivende stund er på 4,75 % årlig. I motsetning til mange andre banker får du utbetalt for renteinnskudd daglig og det er ingen restriksjoner om bindingstid eller et minstebeløp

Gode forsikringer

Revolut Ultra-kontoen passer godt for personer som reiser ofte. Kortet kommer med mange gode forsikringer og tilganger, som inkluderer:

 • Gratis reiseforsikring: Ultra-kontoen dekker akutte lege- og tannlegebesøk verden over. 
 • Adgang til flyplasslounger: Du har tilgang til over 1400 lounger over hele verden. Nyt gratis måltider og drikke på flyplassen når du reiser. 
 • Kansellering av reise: Du kan kansellere tog, fly, hoteller eller arrangementer - uavhengig av årsak og få 5000 euro i erstatning. 
 • Gratis valutaveksling: Unngå å bekymre deg for høye vekslingsgebyr når du reiser. Med Revolut Ultra vil du alltid få lavest valutaveksling ved handel.  
 • Gratis kontantuttak: Du kan ta ut 20.000 kroner i måneden, uten noen uttaksgebyr. 

Forbedret livsstil

Revolut Ultra gir ikke bare tilgang til en ny konto og et nytt kort, det de virkelig selger er en bedre livsstil - på alle områder. Alle abonnementene man får tilgang til via kontoen er nøye selektert og har som formål å gi brukere et sunnere og rikere liv.

Ja, kortet koster 600 kroner i måneden. Men summerer du opp alle abonnementer du får tilgang til, er summen vesentlig høyere enn hva du faktisk betaler. Med en Revolut Ultra-konto får du blant annet:

 • Gratis tilgang til Financial Times på nett.
 • 20 kreditter i måneden hos ClassPass, en global treningsapp som samarbeider med 30 000 treningsstudioer i 28 land, inkludert Norge. 
 • Gratis abonnement hos mindfulness-appen Headspace. 
 • Forbedret søvnkvalitet med premium-abonnement på Sleep Cycle.
 • Abonnement på læringsappen Headway. 

Dette er kun noe du får tilgang til gjennom Revolut Ultra. Kontoen kan omtales som skreddersydd for personer som jobber mye hjemme, er freelancere eller er mye på reise. 

Cashback

Med Revolut Ultra vil du også få cashback på alle transaksjoner du gjennomfører. Det betyr at du faktisk kan tjene inn penger på hverdagshandler, som igjen kan brukes til andre formål. 

For alle kjøp i Europa og Storbritannia får Ultra-kunder 0,1 % i cashback, mens prosentandelen øker til 1 % ved alle kjøp i andre deler av verden. Bestiller du reiser og opphold gjennom Revolut vil du få opptil 10 % i cashback, samtidig som du slipper å betale bestillingsgebyr. 

Fordelene til et kredittkort, men uten kreditt

Som nevnt innledningsvis, tilbyr Revolut bankkort og ikke kredittkort. De beste kredittkortene kommer med mange fordeler, som forsikringer, cashback og andre bonuser. Disse fordelene ser vi sjeldent hos et vanlig bankkort. 

Med en Revolut Ultra-konto vil disse fordelene følge med kortet. Samtidig slipper du å måtte bekymre deg for at du bruker penger du ikke har. Dette kan være en fordel for mange som har en historikk med å ha problemer med å tilbakebetale kreditten man har brukt. 

I tillegg trenger du heller ikke å gjennomgå en kredittsjekk for å få kortet. Du søker jo ikke om kreditt, som kun gjelder kredittkort. 

Ulemper

Selv om Revolut Ultra kommer med mange fordeler, skal det nevnes at kontoen ikke passer for alle. Det mest åpenbare er prisen for kortet. Det er mange som rett og slett ikke vil være villige til å betale 600 kroner i måneden for et bankkort. 

Kortet er også rettet mot personer som reiser mye eller jobber mye remote. Dersom det ikke gjelder deg, kan det kanskje være verdt å se på bankens billigere løsninger. Muligens er deres Standard-, Plus- eller Premium-kort mer passende?

Sist, men ikke minst, får du heller ikke kredittkort av banken. Du får altså ikke den økonomiske fleksibiliteten du vil få fra andre kredittkort. For noen er dette en fordel, for andre en ulempe. 

Oppsummering

Det er mange som foretrekker Revolut fremfor et bankkort fra en tradisjonell bank, spesielt mens man reiser. Med Revolut Ultra vil du få gode reiseforsikringer, adgang til flyplasslounger og cashback på alle kjøp du foretar deg. 

Revolut Ultra representerer mye mer enn at man får tilgang til et bankkort og en bankkonto. Kontoen kommer med mange abonnementer som kan gi en bedre helhetlig livsstil. Legger man til sammen alt kontoen inkluderer, vil dette koste langt mer enn 600 kroner i måneden. Tusen kroner spørsmålet som må besvares er om du vil dra nytte av dette eller ikke. 

Svaret på om Revolut Ultra er et godt bankkort er derfor veldig individuelt. Reiser du mye og er opptatt av oppdatert informasjon og velvære? Da kan en Revolut Ultra-konto absolutt være verdt det!

Hva tilbyr Revolut Ultra?
Er Revolut Ultra verdt å kjøpe?
Hvor mye koster Revolut Ultra?

Kundeomtaler

0,0 Gjennomsnittlig vurdering
Din omtale