Egenskaper

Bra for deg

Revolut Standard er både en bankkonto og et bankkort, men ikke et kredittkort. Standardkontoen, og kortet som følger med, tilbyr gratis kontantuttak utenfor Norge og valutaveksling til en svært lav pris. Det følger en egen app med kontoen. Den kan benyttes til å sende og motta penger og dele regninger med vennene dine. Det er også mulig å handle aksjer og kryptovaluta i appen.

Fordeler

 • Gratis kontantuttak.
 • Billig valutaveksling.
 • Kontaktløs betaling.

Ulemper

 • Er ikke et kredittkort.
 • Færre fordeler enn andre Revolut-tilbud.

Krav

 • Minst 18 år

Spesikasjoner

Korttype Debetkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 0,00 %
Effektiv rente 0,00 %
Rentefrie dager 0 dager
Maks kreditt 0 kr
Minimumsbeløp ved forfall 0,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttaksgebyr 0 %

Vurdering Revolut Standard

Det er engelske Revolut som tilbyr nordmenn å åpne kontoer i en av verdens største internettbanker. Mer enn 12 millioner mennesker fra hele verden har takket ja til tilbudet. Norske kunder kan velge mellom 5 ulike kontotyper:

Standard-kontoen er det laveste nivået i Revolut. Kontoen, samt kortet og appen som følger med, er gratis.

Slik fungerer det

Åpner du en Revolut Standard-konto, får du et Mastercard betalingskort. Du har full kontroll over både kort og konto i Revolut-appen. Det er også i appen at du oppretter en konto:

 1. Klikk på den grønne bestillingsknappen. Den tar deg til Revoluts nettsider.
 2. Legg igjen telefonnummeret ditt i skjemaet, last deretter ned appen.
 3. Aktiver appen og følg instruksjonene for å bestille kort og konto.

Du får kortet i posten noen dager etter at kontoen er opprettet. For å bruke kortet, må du ha penger på Revolut-kontoen. Du kan overføre penger fra Apple Pay, Google Pay eller andre bankkontoer du eier.

Revolut-appen

Revolut-appen lar deg kontrollere alt som vedrører Standard-kortet og kontoen. Her finner du saldo og forbruk. Du kan putte kjøpene dine i grupper, som er nyttig når du lager et budsjett. I appen kan du splitte opp regninger og dele dem med familie eller venner. Du kan også bruke appen til å investere i råvarer, krypto og aksjer.

Fordeler

Revolut Standard-kontoen (og kortet) er fattig på fordeler sammenlignet med Premium- og Metal-kontoene. Dette er hva du får som Standard-kunde.

Gratis valutaveksling – Du kan sende penger til utlandet (inntil 10.000,- per måned) uten å bekymre deg for høye vekslingsgebyrer. Du få lavest mulig pris på veksling.

Gratis kontantuttak i utlandet – Du kan ta ut inntil 2.000 kroner i kontanter hver måned i utlandet, uten å betale gebyr.

Ulemper

Som Revolut Standard-kunde har du færre fordeler en kunder på de høyere nivåene. Du kan heller ikke låne penger av banken eller søke om kredittkort.

Vilkår

Ettersom Revolut tilbyr hverken kredittkort eller lån slipper du å kredittsjekkes for å åpne en konto. Bankens eneste krav er at du er 18 år eller eldre.

Oppsummering

Kontoen og bankkortet du får som Revolut Standard-kunde kan fungere bra hvis du ofte er avhengig av å ta ut penger i utlandet eller å veksle penger til en så lav pris som mulig. Er du, for eksempel, student i utlandet eller en digital nomade, kan Revoluts løsning være aktuell.

Kontoen og appen har flere interessante, sosiale funksjoner, slik som splitting av regninger og muligheten til å sende og motta penger (lik Vipps). Problemet med disse funksjonene er at de krever at vennene dine også har hver sin konto i Revolut.

Revolut er uansett et spennende bekjentskap. Mye av det banken gjør i dag kan være hva tradisjonelle banker gjør om et år eller to.

Hvordan får jeg hjelp av Revolut hvis jeg trenger det?
Hva er de største fordelene med Standard-kontoen?
Hvordan kan jeg dele regninger med venner?

Kundeomtaler

3,7 Gjennomsnittlig vurdering
 • Eirik Arne Rudi

  2021-05-22

  Jeg har prøvd å bestille appen, og får beskjed om at en melding med link for å laste ned appen er sendt, men jeg mottar ingen melding. Hva skal jeg gjøre for å få appen?

 • Hussein Farhid

  2020-03-26

  Appen er råbra!

 • Samina Mukhtar

  2020-03-02

  Veldig smidig app til pengeoverføringer! Anbefaler alle som trenger å sende penger til familien i utlandet

Din omtale