• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

Revolut Standard Mastercard er et bankkort for deg som vil ha et betraktelig bedre kort med en smart app. Det er et førsteklasses bankkort alternativ hjelper deg å administrere pengene dine bl. a. med øyeblikkelige betalingsvarslinger. Du kan utføre kortkjøp i mer enn 150 valutaer til interbank-vekslingskurs. Ubegrenset veksling i 30 godkjente betalingsmidler. Gebyrfrie minibankuttak opptil NOK 2 000 per måned.

Fordeler

 • Bankkort uten årsavgift
 • Gebyrfri minibankuttak opptil NOK 2000 per mnd
 • Revolut-app
 • Gratis pengeoverføring
 • Revolut Vault
 • Uten skjulte gebyrer
 • Støtte for Apple Pay og Google Pay

Ulemper

 • Uten kreditt
 • Ingen reiseforsikring
 • Gir ikke cashback

Krav

 • 18 år
 • Søk med betalingsanmerkning

Spesikasjoner

 • Korttype: Debetkort
 • Betalingsnettverk: Mastercard
 • Årsavgift: 0 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 0,00 %
 • Maks kreditt: 0 kr
 • Rentefrie dager: 0
 • Valutapåslag: 0,00 %

Vurdering av Revolut Standard Mastercard

Revolut Standard Mastercard er et bankkort, ikke et kredittkort. Kortet, som kan bestilles uten årsavgift eller startgebyr, er koblet til en app som lar deg administrere pengene dine på en smart og oversiktlig måte. Du kan få øyeblikkelige betalingsvarslinger, sende penger til utlandet, bruke kortet til å betale med på utlandsreiser og ta ut penger i minibanken.

Revolut Standard Mastercard fungerer som et vanlig bankkort. Alt du behøver å gjøre er å overføre penger til ditt Revolut Standard kort via nettbanken din. Da dette er et Mastercard bankkort,  godtar Revolut søknader fra personer som har betalingsanmerkninger. Av samme grunn er kredittsjekk og kredittvurdering ikke relevant når du søker om å bli kortkunde hos Revolut.

Om Revolut

Revolut ble grunnlagt i Storbritannia i 2015. Tre år senere i 2018, åpnet Revolut opp for det norske markedet. Tjenesten går ut på at du kan åpne en appbasert konto på et par minutter. Etter at kontoen er opprettet får du tilgang til forskjellige tjenester som blant annet tillater pengeoverføringer, veksling og betaling via et kontaktløst bankkort. Det er 3 forskjellige kort og tjenestepakker å velge mellom: Revolut MetalRevolut Premium og Revolut standard. Alle Revolut kort fungerer akkurat som lokale bankkort utstedt av banken din som kan brukes hjemme og i utlandet. Revolut kortene er tilsluttet det globale betalingsnettverket Mastercard.

Revolut anses å være et nyttig verktøy med de ovennevnte 3 forskjellige tjenestepakker som passer forbrukere som reiser ofte. Pengeoverføringstjenestene er særdeles aktuelle for dem som har behov for å overføre penger til familie og venner i et annet land. Revolut Standard Mastercard er uten årsavgift.

Revolut tjensten er oppstått i kjølvannet av de nye betalingstjenestedirektiv (PSD2) i Europa som lar andre aktører enn bankene tilby betalingstjenester til forbrukerne.  PSD2 ble innført i begynnelsen av 2018.

Søknadsprosessen trinn for trinn

Fordi Revolut Standard er et bankkort, ikke et kredittkort, ser søknadsprosessen noen annerledes ut. Som vi skrev over blir du ikke kredittvurdert, slik du ville ha blitt dersom dette hadde vært et vanlig kredittkort.

Du som har søkt om kredittkort med betalingsanmerkning og fått avslag på grunn av lav kredittscore, kan likevel skaffe deg Revolut Standard.

- Kredittkort360

Last ned appen

Registreringsprosessen for deg som blivende kunde starter med at du oppgir ditt mobilnummer og mottar en SMS med lenke til Revolut-appen. Start med å laste ned appen, som naturligvis er kompatiel med iOS eller Android.

Registrer deg

Etter at appen er nedlastet, fortsetter du til et registreringsskjema. Det tar ca. 2-3 minutter å fylle ut skjemaet, før du fortsetter til neste steg. Husk at du ikke blir sjekket i gjeldsregisteret i forbindelse med din søknad om Revolut Standard.

Velg kort

Etter at Revolut-appen er installert og registeringsskjemaet ferdig utfylt, er neste steg å velge hvilket kort du ønsker å søke om. Du gjør dette ved å klikke på “kort” fanen og velger Revolut Standard. Revolut sender kortet hjem til via posten.

Da kortet ikke er et kredittkort, kommer du ikke til å motta eller behøve å betale regninger med Mastercard tilsluttede Revolut Standard. I appen har du i realtid oversikt over kortkjøp og transaksjoner utført med kortet. Kontoen belastes fortløpende. Når du har o,- i saldo kan du ikke bruke kortet, på lik linje med andre debetkort. Da behøver du å overføre penger fra din bankkonto.

Maks uttak i minibank

Med Revolut Standard får du gebyrfri minibankuttak i Norge og utenfor landet. Maks uttak i minibank, internasjonalt, per måned er opptil Nok 2 000. Har du behov for å ta ut mer cash under i samme måned belastes du et lite gebyr på 2%. Dette er en rimelig prisplan billigere en mange andre konkurrerende kredittkort på markedet.

Administrer pengene dine

Revolut-appen lar deg få betalingsvarslinger i realtid. Du har en grei oversikt over hva du har brukt i måneden på restauranter og dagligvarer, og rund opp kortbetalingene dine for å spare vekslepengene dine.

Revolut Standard har en mengde fordeler for deg som vil bruke kortet som reisekort. Revolut-appen gir 30 forskjellige valutavekslingsalternativ helt uten begrensninger. Dertil kan du utføre kortkjøp i 150 forskjellige valutaer uten ekstra gebyrer.

Revolut vault

Revolut Vault kan være til hjelp når du vil spare til ting du ønsker deg. Dette foregår på den måten at hver gang du betaler for varer og tjenester med Revolut-kortet ditt, runder Revolut-appen transaksjonen automatisk opp til det nærmeste heltallet. Mellomlegget blir fortløpende plassert i ditt Vault.

Overføre penger til utlandet

I motsetning til tradisjonelle banker, blir du ikke belastet gebyr for overføring av penger til utlandet. Med Revolut Standard kan du kan du sende penger internasjonalt i 30 forskjellinge valutaer med interbank vekslingskurs. Pengeoverføringer til utlandet opptil NOK 50 000 per måned er helt uten gebyrer. Revolut legger til et gebyr på 0,5% på overskytende beløp.

Interbank-vekslingskurs er en dynamisk kursen brukt av banker til å veksle valutaer seg i mellom. Interbank-vekslingskursen er alltid i realtid, og derfor vil den fortløpende endre seg både i Revolut-appen og på nettstedet.

Ubegrenset valutaveksling

Revolut Standard-kunder kan glede seg over at de kan bruke, veksle og overføre ubegrensede pengebeløp med interbank vekslingskurs. Naturligvis kan du bruke Standard kortet til å betale i utlandet i mer enn 150 valutaer med Interbank-vekslingskurs.

Sett inn penger via Apple Pay eller Google Pay

I tillegg til å sette inn penger på din Revolut konto via nettbanken, kan du bruke Apple Pay eller Google Pay. Du klikker på Sett inn penger og deretter velger Apple Pay eller Google Pay. Har du ikke Apple Pay eller Google Pay installert på enheten din, blir du bedt om å konfigurere det før du går videre.

Konfigurer periodiske betalinger

I Revolut-appen kan man konfigurere periodiske betalinger. Det er en nyttig funksjon i hverdagsøkonomien være seg om man trenger å betale husleien eller delbetale en regning.

Ulemper

Revolut Standard Mastercard er et betraktelig bedre bankkort enn tradisjonelle kort. Du kan åpne en konto direkte fra mobilen. Revolut appen lar deg administrere pengene dine. Med Revolut Standard kortet kan du utføre kortkjøp i 150 forskjellige valutaer uten ekstra gebyrer. Revolut Vault er en smart sparing som appen tar hånd om gjennom å runde opp vekslepengene, og legge til side mellomlegget på kontoen din. Revolut tar ikke betalt for pengeoverføringer til utlandet opptil NOK 50 000 per måned. Deretter tilkommer et gebyr på o,5%.

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Hussein Farhid

  2020-03-26

  Appen er råbra!

 • Samina Mukhtar

  2020-03-02

  Veldig smidig app til pengeoverføringer! Anbefaler alle som trenger å sende penger til familien i utlandet

Din omtale