Mette Jensen er redaktør for Kredittkort360.com. Med bakgrunn fra både medie- og kommunikasjonsbransjen, passer hun perfekt for oppgaven, som er å ha det overordnede ansvaret for alt som publiseres på våre nettsider.

Mette Jensen er vår redaktør. Hun ble født og oppvokst i Troms, hvor hun tidlig utviklet en lidenskap for kommunikasjon og medier. Dette førte henne til Oslo, og en fullført bachelorgrad i medier og kommunikasjon.

Etter å ha fullført studiene, begynte Mette sin karriere i et reklamebyrå, der hun raskt skilte seg ut med sin skarpe forståelse for målgruppeanalyse og innholdsskaping. Til tross for sin suksess innen reklamebransjen, følte Mette en dypere forbindelse til journalistikken og besluttet å bruke sine ferdigheter på formidling.

Hun fikk til slutt en mulighet til å lede Kredittkort360.com. Her har hun det overordnede ansvaret for alt innholdet som publiseres. Med sine kommunikasjonsferdigheter og forståelse av medier, har hun omformet nettstedet til å bli en pålitelig og tilgjengelig ressurs for kunnskap om forbrukerkreditt.

På fritiden er Mette en ivrig løper og har deltatt i flere maratonløp rundt om i verden. Hun er også en lidenskapelig kokk, med en forkjærlighet for nordnorske retter. Mette bruker også mye tid på å reise, spesielt til steder med rik historie. Reisene gir henne også førstehåndskjennskap til flere av kredittkortene vi omtaler.

Granskade artiklar

Nå kan du bestille Trumf Visa

Endelig kan du bestille Trumf Visa på Kredittkort360.com.

Publicerad 3/31/2023
Renteoppgang for kredittkort under pandemien

Det fremgår av Finanstilsynets siste utgivelse av finansnæringens resultatrapport at lønnsomheten til finansbedrifter har gått opp i andre kvartal 2020. Dette til tross for dårligere halvårsresultater blant annet som følge av faktorer som koronapandemien og innføringen av gjeldsregistrene som ganske effektivt bremset opp utviklingen av kredittkortgjeld og forbrukslån. 

Publicerad 10/21/2020
Usikret gjeld nedadgående trend

Da man i 2019 endelig kunne innføre gjeldsregisterordningen i landet, fikk banker og kredittkortutstedere tilgang til en database med dagsaktuelle opplysninger om søkernes gjeld. Dette bidro både til å bremse ned innvilgelsesgraden, men også til lavere kredittramme per søknad.  En hovedhensikt med innføringen av gjeldsregisteret var å bremse den voldsomme økningen av forbruks- og kredittkortgjeld. Nylig publiserte Finans Norge en nyhet om gjeldsutviklingen - mye har skjedd på et år. Les mer om det i denne artikkelen.

Publicerad 10/21/2020
Norsk fintech bak teknologien til biometriske betalingskort

I nærstående fremtid kommer biometriske betalingskort som blir enda sikrere ved blant annet at alle transaksjoner blir autentisert kontaktløst. Det norske fintech selskapet Zwipe er i ferd med å forberede teknologien til fremtidens biometriske kredittkort, debetkort og øvrige betalingskort. Med den biometriske teknologien på plass vil kortholderens fingeravtrykk bli brukt til å validere dennes identitet ved brukerstedene. Uavhengig av beløp kommer alle kortkjøp til å bli kontaktløse, og behovet for PIN forsvinne helt, i følge nyhetsavisa e24

Publicerad 10/21/2020
Historien om kredittkort

Ifølge Wikipedia var American Express som første introduserte kredittkort i Norge på tidlig 70-tallet. Andre kredittkort selskaper har siden en etter en fått fotfeste i landet. Her kan du lese om utvikling av kredittkort og dets interessante opprinnelse. 

Publicerad 10/21/2020