Mette Jensen er redaktør for Kredittkort360.com. Med bakgrunn fra både medie- og kommunikasjonsbransjen, passer hun perfekt for oppgaven, som er å ha det overordnede ansvaret for alt som publiseres på våre nettsider.

Mette Jensen er vår redaktør. Hun ble født og oppvokst i Troms, hvor hun tidlig utviklet en lidenskap for kommunikasjon og medier. Dette førte henne til Oslo, og en fullført bachelorgrad i medier og kommunikasjon.

Etter å ha fullført studiene, begynte Mette sin karriere i et reklamebyrå, der hun raskt skilte seg ut med sin skarpe forståelse for målgruppeanalyse og innholdsskaping. Til tross for sin suksess innen reklamebransjen, følte Mette en dypere forbindelse til journalistikken og besluttet å bruke sine ferdigheter på formidling.

Hun fikk til slutt en mulighet til å lede Kredittkort360.com. Her har hun det overordnede ansvaret for alt innholdet som publiseres. Med sine kommunikasjonsferdigheter og forståelse av medier, har hun omformet nettstedet til å bli en pålitelig og tilgjengelig ressurs for kunnskap om forbrukerkreditt.

På fritiden er Mette en ivrig løper og har deltatt i flere maratonløp rundt om i verden. Hun er også en lidenskapelig kokk, med en forkjærlighet for nordnorske retter. Mette bruker også mye tid på å reise, spesielt til steder med rik historie. Reisene gir henne også førstehåndskjennskap til flere av kredittkortene vi omtaler.