Tidligere har det kun vært mulig å tjene EuroBonus-poeng med et kredittkort som samarbeider med SAS. Det nye kortet, SAS Eurobonus Lunar, representerer en ny æra for alle bonusjegere, der man ikke trenger å risikere å havne i kredittgjeld for å samle opp flybonus

Debetkortet fra Lunar gjør det mulig å tjene SAS EuroBonus-poeng på alle handler, som inkluderer alt fra dagligvarer til reiser til restaurantbesøk, både i Norge og i utlandet. Dette gir en stor fordel for de som ønsker å maksimere sine poengopptjeninger uten å være avhengig av kredittkort.

Partnerskapet åpner mange muligheter

Samarbeidet mellom Lunar og SAS gjør det vesentlig enklere og mer tilgjengelig for kunder å samle poeng på vanlige kjøp. Dette er spesielt attraktivt for yngre målgrupper som allerede bruker digitale bankløsninger som Lunar. Ken Villum Klausen, administrerende direktør og grunnlegger av Lunar, uttalte i en pressemelding at samarbeidet vil åpne opp mange dører for Lunar's kunder:

– Vi er stolte av å få samarbeide med et så ikonisk skandinavisk varemerke som SAS og for å kunne gi våre kunder tilgang til det antageligvis mest attraktive bonusprogrammet i Skandinavia. Vi streber etter å bygge den beste hverdagsbanken i Norden og ønsker å gjøre det enklere for alle å ta smarte beslutninger i hverdagen og få mer ut av pengene sine. Partnerskapet åpner mange muligheter og fordeler for oss og våre kunder.

Lunar har i underkant av en million privat- og bedriftskunder i Norge, Sverige og Danmark. Banken er 100 % digital, og alle tjenester er integrert i appen. For å bestille det nye kortet, må du laste ned appen og registrere deg som ny kunder.

Gir flere tilgang til SAS EuroBonus

EuroBonus-programmet har i dag rundt 8 millioner kunder. Av disse er det få som henter inn bonuspoeng på daglige handler, ettersom det kun er et fåtall kredittkort som tilbyr denne muligheten. Anko van der Werff, administrerende direktør i SAS, kommenterer at partnerskapet vil kunne løfte EuroBonus-programmet til nye høyder:

– Gjennom partnerskapet skaper SAS nye og spennende muligheter for vårt populære EuroBonus-program. Samarbeidet med en skandinavisk partner som Lunar gjør det mulig for våre medlemmer å tjene poeng i hverdagen via deres bankapp og debetkort. Vi forventer en betydelig vekst for EuroBonus over hele Skandinavia og ser frem til å samhandle med den yngre målgruppen som Lunar har nådd gjennom sin digitale bankplattform.

Tilgjengelig for EuroBonus-medlemmer og Lunar-kunder

Det nye debetkortet er tilgjengelig for alle EuroBonus-medlemmer og Lunar-kunder i Skandinavia. Kunder som ikke er medlem av EuroBonus kan enkelt registrere seg via SAS sin hjemmeside, mens nye Lunar-kunder kan registrere via Lunar-appen.

Fakta om SAS Eurobonus Lunar

Med SAS Eurobonus Lunar-kortet vil du tjene poeng på alle handler, så fremt kjøpet overstiger et beløp på 12,5 kroner. Her er fakta om kortet:

  • Årsgebyr: SAS Eurobonus Lunar koster 49 kr/mnd.
  • Opptjening av poeng: Du tjener 8 EuroBonus-poeng for hver 100 kroner du bruker.
  • Velkomstpoeng: De første 10 000 nye Lunar-kunder mottar 6000 EuroBonus-poeng ved bestilling av SAS EuroBonus Lunar. Resterende får 3000 poeng. 
  • Kontaktløs betaling: Du kan legge inn kortet i Apple Pay eller Google Pay, og få full oversikt over poengoppsamlingen i Lunars app.
  • Opptjente poeng: Har du allerede eksisterende EuroBonus-poeng, vil disse automatisk overføres til Lunar.
  • Poengbruk: EuroBonus-poeng kan brukes til flybilletter, hoteller, leiebiler og mye annet. 

Kim er en dyktig og erfaren journalist med mål om å forbedre økonomien til privatpersoner. Han har flere års erfaring som innholdsprodusent og har jobbet i både finansbransjen og i media. På Kredittkort360.com sørger Kim for å øke forståelsen rundt kredittkort og kommer med gode tips om hvordan man kan dra nytte av kortenes fordeler ut fra egne behov. 

publisert Jun 18, 2024