Jan Yngve er en dyktig journalist som spesialiserer seg på personlig økonomi, spesielt kredittkortindustrien. Han har en mastergrad i økonomi og ledelse og har jobbet som journalist i flere år. På Kredittkort360.com er kredittkortfordeler hans spesialitet. I tillegg er han ansvarlig for alle guidene våre.

Jan Yngve er en engasjert journalist med en stor interesse for personlig økonomi og kredittkort. Han vokste opp i tykkeste Østfold, der han utviklet en fascinasjon for samfunnsdynamikk og økonomi fra en tidlig alder. Interessen har endt med bachelorgrad i økonomi og ledelse, samt en spesialisering innen journalistikk.

Etter studiene begynte Jan Yngve sin karriere i media, med fokus på økonomiske saker. Hans dedikerte og analytiske tilnærming ble raskt lagt merke til, og han ble snart tilbudt en stilling som kredittkortekspert hos Kredittkort360.com. Her har han brukt sin kunnskap og innsikt til å utdanne leserne om de ulike fordelsprogrammene som følger med ulike kort. Han er også ansvarlig for de fleste guidene du kan lese på våre nettsider.

På fritiden er Jan Yngve en lidenskapelig skiløper, en hobby som gir ham en sjanse til å koble fra og nyte Norges naturskjønnhet. Dessuten er han en entusiastisk amatørfotograf, og bruker ofte helgene på å utforske nærområdet for å fange perfekte skudd.

Nyeste artikler

Nå kan du bestille Trumf Visa

Endelig kan du bestille Trumf Visa på Kredittkort360.com.

Publicerad 3/31/2023
Usikret gjeld nedadgående trend

Da man i 2019 endelig kunne innføre gjeldsregisterordningen i landet, fikk banker og kredittkortutstedere tilgang til en database med dagsaktuelle opplysninger om søkernes gjeld. Dette bidro både til å bremse ned innvilgelsesgraden, men også til lavere kredittramme per søknad.  En hovedhensikt med innføringen av gjeldsregisteret var å bremse den voldsomme økningen av forbruks- og kredittkortgjeld. Nylig publiserte Finans Norge en nyhet om gjeldsutviklingen - mye har skjedd på et år. Les mer om det i denne artikkelen.

Publicerad 10/21/2020
Ferien på kreditt – unngå betalingstrøbbel!

Ifølge Forbrukertilsynets nyhetsbrev (juli 2020) er det fortsatt "180 000 nordmenn som ennå ikke har nedbetalt fjorårets ferie".

Publicerad 10/21/2020
Unntak fra krav i forskrift for kreditt under korona-krisen

Ifølge undersøkelser utført av kantar.no, er over 52% av personer i alderen 30-44 år ikke så bekymret for helsen som de er for de økonomiske konsekvensene av korona pandemien.

Publicerad 10/21/2020
Forventningsbarometeret Q1 2020: Tid for større innkjøp, mindre sparing og nedbetaling av lån

Den 11. februar 2020 så Forventningsbarometeret 1. kvartal 2020 tiårets første lys. Hva består Forventningsbarometeret av og hva kan vi lære oss om nordmenns holdninger til økonomiske fremtidsutsikter under de kommende 10 årene? LEs videre for å få svar på disse og andre spørmål.

Publicerad 10/20/2020