Trumf Visa Søk nå Annonselenke

Trumf Visa

Les mer
  • Maks kreditt 100 000 kr
  • Årsgebyr 0 kr
  • Effektiv rente 27,19 %

Fordeler med Trumf Visa

Med Trumf Visa får du en rekke fordeler. Her er de viktigste:

Bonuspoeng

Dersom du bruker ditt Trumf Visa kort i butikker som er omfattet av Norgesgruppen får du minimum 2% bonuspoeng på alle kjøp i Norgesgruppen sine butikker. På dager med Trippel-Trumf får du 4%. Du kan også benytte deg av ekslusive tilbud som gir deg enda mer bonus, som for eksempel 25% på bleier og 15% på frukt, grønt og fisk hos KIWI. Medlemmer av Spar Junior får 25% på barnemat og bleier hos Spar. 

På annen handel får du 0,5% bonus på alt du kjøper med Trumf Visa, med unntak av handel hos konkurrentene til Norgesgruppen, som for eksempel Rema og Coop. 

Din Trumf-bonus kan du bruke som betaling, donere til veldedighet, overføre til SAS EuroBonus eller overføre til din bankkonto. Du kan også overføre dine bonuspoeng til 

Nordic Choice Club som gir deg et bredt utvalg av hotellovernattinger både i Norge og i de fleste land i Europa. På din personlige side får du oversikt over bonuspoengene du har tjent og hva du kan bruke de på. 

Eksklusive bonustilbud

I tillegg til poeng hos Norgesgruppen kan du opparbeide deg bonuspoeng når du handler hos utvalgte samarbeidspartnere som for eksempel Apple, Miinto, Expedia, CDON og flere.

Inkluderte forsikringer

Du får flere forsikringer med Trumf Visa. 

  • Du får med en reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst 50% av reisen med kortet, det vil si transport- og overnattingskostnader. Det er AXA Forsikring som tilbyr forsikringen. Med denne forsikringen får du blant annet avbestillingsforsikring, forsikring mot tapt eller stjålet reisegods, rettshjelp, samt dekning av utgifter til medisinsk hjelp knyttet til reisen. Før du bestiller din reise med kortet bør du sjekke nøyaktig hvilke vilkår som gjelder. 
  • Du får også med en ID-tyveriforsikring som beskytter deg i tilfelle noen misbruker identiteten din. 

Øvrige fordeler

Trumf visa kan gi deg opptil 100.000 kroner i kreditt. Hvor mye kreditt du vil få innvilget avhenger av din kredittscore. Du får også 45 dager rentefri periode, altså rentefri kreditt. Det er ingen årsavgift knyttet til kortet og Trumf Visa er knyttet til Visa-nettverket som er verdens største betalingsnettverk. 

Vilkår for å få Trumf Visa

For å få Trumf Visa må du ha fylt minst 18 år, ha fast inntekt og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Du må også være Trumf-medlem for å kunne dra nytte av fordelene. 

Jan Yngve er en dyktig journalist som spesialiserer seg på personlig økonomi, spesielt kredittkortindustrien. Han har en mastergrad i økonomi og ledelse og har jobbet som journalist i flere år. På Kredittkort360.com er kredittkortfordeler hans spesialitet. I tillegg er han ansvarlig for alle guidene våre.
Favorittkort: TF Bank Mastercard

Sist oppdatert Nov 15, 2023