Egenskaper

Bra for deg

Lunar Light er ikke et tradisjonelt kredittkort, selv om kortet du mottar er et Visa-kort. Det er i stedet et forhåndsbetalt kort (Pre-paid). Du må overføre penger til kortet selv, før du kan bruke det. Det geniale med dette er at du aldri vil få kredittkortgjeld. I tillegg har Lunar en app som gjør det lettere å ha full kontroll over sin økonomi. I tillegg til fordelene kortet tilbyr er så å si samtlige av Lunars tjenester gratis.

Fordeler

 • Gratis kontantuttak.
 • Null årsgebyr
 • God økonomistyring.
 • Trådløs betaling med Google Pay eller Apple Pay

Ulemper

 • Er ikke et kredittkort.
 • Få rabatter.

Krav

 • Minst 18 år

Spesikasjoner

Korttype Debetkort
Betalingsnettverk Visa
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 0,00 %
Effektiv rente 0,00 %
Rentefrie dager 0 dager
Maks kreditt 0 kr
Minimumsbeløp ved forfall 0,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 0 kr
Valutapåslag 1,50 %
Uttaksgebyr 1,50 %

Lunar Light kort anmeldelse

Lunar Light kort tilbys av Lunar Bank, som ble etablert i Danmark 2015. Banken er nå åpen for kunder både i Danmark, Sverige og Norge. Lunar Bank har mer enn 750 000 kunder. I denne korte artikkelen får alt du trenger å vite om Lunar Light-kortet, hvilke fordeler som følger med kortet og hvilke kriterier som kreves for å få det. 

Om Lunar Light kort

Lunar Light er et debetkort som er knyttet til din konto i Lunar Bank. Du kan få et virtuelt kort om du foretrekker å la det fysiske kortet ligge hjemme. Det fysiske kortet du får er stilig utført i svart eller korall. 

Visakortet som du får med Lunar Light kan tilkobles de digitale lommebøkene fra Google og Apple. Slik kan du betale kontaktløst med smartklokken eller telefonen din. Merk at Lunar Light ikke er kredittkort.

En av de beste funksjonene med Lunar Light er det medfølgende virtuelle kortet, som kan brukes når du handler på nettet. Informasjonen om kortet endres automatisk hver time, slik at det er vanskelig for andre å misbruke kortet.

Tilknyttet bankkonto

Lunar kortet knyttes til din konto i Lunar bank. Når det gjelder sparekontoen i Lunar er renten for tiden på 4% opptil 1 000 000 kr, som er en av de beste rentene i markedet. Å opprette konto er gratis og kontoen kan også brukes som en felleskonto og deles av en partner. Du trenger ikke bytte bank for å opprette kontoer i Lunar. Du kan alltids beholde din nåværende bank og bruke Lunars bankkonto og kort samtidig. I tillegg kan man koble de eksisterende bankkontoene i andre banker til Lunar-kontoen. Det er også gratis å gjennomføre innskudd.

Brukervennlig app

Den medfølgende Lunar-appen gir deg total oversikt over ditt kortbruk. Dette inkluderer alle transaksjoner og til enhver tid utestående saldo på kontoene tilknyttet Lunar-kortene. Lunar Light hjelper deg med å holde oversikt over din økonomi med smarte funksjoner for budsjett og sparing. Du kan også sette opp automatisk sparing hver gang du bruker kortet.  En stor fordel er at du kan koble eksisterende kontoer i andre banker til appen og slik følge med på alle saldoene i én app. Etter at du har koblet andre bankkontoer til Lunar, blir det også lettere med overførsel av penger mellom de ulike kontoene. I appen kan du også enkelt investere i aksjer, fond og ETFer.

Kostnader og gebyrer

Det koster ingenting å opprette konto i Lunar bank. Det koster heller ingenting å bestille og eie Lunar Light-kortet. Det er ingen oppstartsgebyrer. For kontantuttak i minibank koster det 9 kroner per uttak. 

Fordeler med Lunar Light:

 • Null årsgebyr
 • Null oppstartsgebyr
 • Trådløs betaling med Google Pay eller Apple Pay
 • Virtuellt kort medfølger
 • Tilknyttet konto i Lunar Bank med god rente
 • Enkel oversikt med Lunar-appen  
 • Kan kobles til andre banker
 • Morsom sparefunksjon   

Helhetlig vurdering

Lunar Light kort er et gratis kort som er tilknyttet din konto i Lunar bank, som for tiden har en av markedets høyeste innskuddsrenter. Kortet er gratis å eie og bruke, men har ingen medfølgende fordeler som for eksempel forsikringer eller rabatter. 

Jeg glemte PIN-koden min, hvordan løser jeg det?
Kan man ha mer enn ett Lunar-kort knyttet til en og samme konto i appen?
Hvor fungerer appen?
Er det helt gratis å bruke Lunar?
Kan jeg få kreditt med Lunar-kortet?

Kundeomtaler

0,0 Gjennomsnittlig vurdering
Din omtale