Egenskaper

Bra for deg

SAS Eurobonus Amex Classic kan være et bra kort for deg som av og til flyr med SAS. Du kan tjene ekstra Eurobonuspoeng med det, 10 poeng per 100 kroner du bruker med kortet. Det spiller ingen rolle hva du kjøper. I tillegg kan du få én bonusreise per år til halv poengpris i Europa. Reisen kan gjelde inntil to personer. Forutsetningen er at du handler for mer enn 100.000 med kortet i løpet av 12 måneder.

Fordeler

 • Ekstra Eurobonuspoeng på kortbruk.
 • Billigere bonusreiser.
 • Støtte for Apple Pay.

Ulemper

 • Mangler forsikringstilbud.

Krav

 • Ingen spesifisert aldersgrense
 • Ansettelse
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Amex
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 0
Rente 19,80 %
Effektiv rente 22,82 %
Rentefrie dager 45 dager
Maks kreditt 1 000 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 8,50 % (min 400 kr)
Fakturagebyr 45 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 2,50 %
Uttaksgebyr 4,00 % (min 25 kr)

Beregn kostander med SAS Eurobonus Amex Classic

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 19,80 %
 • Totale kostnader 4 383 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 24 383 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 1 016 kr
Vis mer

Vurdering SAS Eurobonus American Express Classic

SAS Eurobonus Amex Classic-kortet er et samarbeid mellom SAS og American Express. Selskapene samarbeider om å tilby en rekke ulike kort. Classic-kortet har færrest fordeler, men er til gjengjeld gratis å eie.

Faktureringskort

Det er viktig å understreke at SAS Eurobonus Amex Classic er et faktureringskort, ikke et kredittkort. Dette innebærer at du ikke kan dele opp tilbakebetalingen av det du skylder American Express over flere måneder. Alt du skylder må betales tilbake på én faktura. Fordelen med dette er at du slipper ordinære kredittkortrenter på gjelden. Betaler du for sent derimot, legges det forsinkelsesrenter på beløpet du skylder.

Fordeler

Eurobonuspoeng på all kortbruk – Den største fordelen med SAS Eurobonus Amex Classic er at du kan tjene Eurobonuspoeng selv om du ikke flyr. Du får 10 bonuspoeng for hver hundrekrone du betaler med kortet. Kjøper du, for eksempel, en TV for 10.000 kroner og betaler med kortet, får du 1.000 Eurobonuspoeng. Dermed har du sikret deg en tiendedel av en SAS Go bonusbillett i Norden.

Companion Ticket – Bruker du kortet for mer enn 100.000 kroner i løpet av 12 måneder har du krav på en såkalt Companion Ticket. Dette er en bonusreise for inntil to personer hvor du bare betaler halvparten av poengene billetten koster. Hvis en bonusbillett egentlig koster 50.000 poeng, slipper du unna med å betale 25.000 poeng. Med Classic-kortet gjelder fordelen på reiser i Europa.

Ulemper

Det følger gratis forsikringer, for eksempel reiseforsikringer, med mange av de beste kredittkortene på markedet. Dette gjelder også de andre SAS Eurobonus Amex-kortene, men ikke Classic. I tillegg kan det være en ulempe for enkelte at man ikke får kreditt med kortet.

Fungere dette kortet med kontaktløs betaling?
Hvor kan jeg benytte poengene jeg tjener?
Slipper jeg inn på flyplasslounger med dette kortet?
Må jeg være SAS Eurobonus medlem?

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Kjersti Dahl

  2020-03-02

  Anbefaler kortet til alle som vil samle SAS eurobonus

Din omtale