Oslo Lufthavn lounger

Uansett om du er på forretningsreise eller ferie, vil det å kunne benytte en lounge gi deg muligheten til å slappe av i en roligere atmosfære mens du oppholder deg på flyplassen. En lounge gir deg også tilgang til mat, drikke, raskere internettilkobling og komfortable sitteplasser. De fleste lounger er tilrettelagt for forretningsreisende som trenger et midlertidig arbeidssted mens de er på reise. De mest ekslusive loungene tilbyr også fasiliteter som spabehandlinger, private møterom, dusj, soveplasser og andre tjenester.

På Oslo Lufthavn finnes det fire lounger. Tre av dem ligger over shoppingområdet på internasjonale avganger og det er en SAS Lounge på innenriks.

OSL Lounge 

Denne salongen tilbyr lette måltider og du kan slappe av med lesestoff eller surfe på internett i en hyggelig og roligere atmosfære. OSL Lounge tilbyr også lukkede møterom som du kan bestille i resepsjonen. 

Fri eller rabattert tilgang til OSL Lounge gjelder for reisende med premiumbillett hos utvalgte flyselskaper, reisende med utvalgte VIP kort og for medlemmer av LoungeKey. Øvrige reisende kan betale vanlig pris og benytte OSL Lounge fra 3 timer før avgang med forbehold om tilgjengelighet.  OSL Lounge har en premium-seksjon for enkelte flyselskaper og reisende med spesielle kundeavtaler. 

SAS International Lounge 

Her får du selvbetjent mat, alkoholfrie og alkoholholdige drikker, gratis WiFi,  aviser og magasiner, telefonrom, forretningsfasiliteter, SAS Travel Service og et egent område for barn.

Tilgang til SAS International Lounge gjelder for reisende som enten har SAS Plus eller Business Ticket hos et Star Alliance selskap inkludert Widerøe. Eurobonus sølv kunder kan også benytte denne salongen deler av året. Andre reisende kan også kjøpe tilgang til denne loungen til vanlig pris. 

SAS Gold 

Her finner du selvbetjent mat, bar med alkoholfri og alkoholholdig drikke, gratis WiFi, aviser og magasiner, forretningsfasiliteter, gjestekontorer og telefonrom.

SAS Gold salongen er reservert for de som har STAR Alliance Gold-kort eller medlemmer av EuroBonus Gold og EuroBonus Diamond som reiser med SAS eller en Star Alliance-partnerflyvning med avgang fra den lokale flyplassen.

SAS Lounge Domestic 

Her finner du buffet, alkoholfri og alkoholholdig drikke, baristabar, digitale aviser og magasiner, gratis WiFi, forretningsfasiliteter og dusjfasiliteter som inkluderer lån av håndklær. SAS Lounge Domestic  er lokalisert på innenlands område og er på 902 kvadratmeter.  Denne salongen kan brukes av de som har EuroBonus Gold / STAR Alliance Gold, SAS Plus eller Business Ticket med Widerøe eller et Star Alliance selskap / partnere. EuroBonus Silver-kunder har tilgang i perioder av året. Andre reisende har også muligheten til å kjøpe tilgang som gjelder for den aktuelle reisen. Dette kan gjøres både på nett og i resepsjonen. 

LoungeKey Gardermoen 

LoungeKey er et fordelsprogram som gir deg fri eller rabattert tilgang til mer enn 1000 lounger på flyplasser verden over. Med LoungeKey får du adgang til de norske loungene OSL-lounge på Oslo Lufthavn og North Sea Lounge på Sola. Alle kan skaffe seg et medlemskap i LoungKey mot en fast avgift. Det finnes også et utvalg av kredittkort med loungetilgang som inkluderer LoungeKey-medlemskap. 

Beste kredittkort med LoungeKey Gardermoen

Det finnes flere kredittkort som inkluderer LoungeKey. Det vil si at du ikke betaler noe for Loungekey medlemskap utover det kredittkortet eventuelt koster deg. Her er noen kredittkort som inkluderer LoungeKey: Danske Bank Akademikerne, Nordea Premium, Danske Bank Corporate Gold, Sparebank 1 Platinum, DNB Saga, Sparebanken Møre Pluss, Eika, Handelsbanken Platinum, Nordea Black, Nordea Platinum og Sparebanken Møre Ekstra. Dette er kredittkort i kategorien VIP-kort som ofte har noe høyere årsgebyr sammenlignet med andre kredittkort eller at du må ha et solid kundeforhold til den aktuelle banken. 

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg få adgang til en lounge på Gardermoen?
Hvilke kredittkort har LoungeKey på Gardermoen?
Hvilke lounger er det på Gardermoen?

Jan Yngve er en dyktig journalist som spesialiserer seg på personlig økonomi, spesielt kredittkortindustrien. Han har en mastergrad i økonomi og ledelse og har jobbet som journalist i flere år. På Kredittkort360.com er kredittkortfordeler hans spesialitet. I tillegg er han ansvarlig for alle guidene våre.
Favorittkort: TF Bank Mastercard

Sist oppdatert Oct 12, 2023