• Bank Norwegian Søk nå Annonselenke

  Bank Norwegian

  Sammenlign
  • Maks kreditt 150 000 kr
  • Årsgebyr 0 kr
  • Effektiv rente 24,40 %
  • Rentefrie dager 45 dager
  • Fordeler
  • Spesifikasjoner
  • Krav
  • Vurdering
  • Du får 0.5%- 10% CashPoints på all handel med kortet.
  • Ta ut penger i minibank uten gebyrer.
  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
  Eff. rente 23,10 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 764 kr
Hvorfor bør du stole på oss?

Siden 2019 har kredittkort360.com vært engasjert i å veilede besøkende til å ta informerte valg når det gjelder kredittkort. Vårt team av eksperter innen finans og reiser jobber hardt for å gi deg den veiledningen du trenger for å ta de smarteste beslutningene.

Våre eksperter, med lang erfaring, tester kortene selv. Vi sikter på å gi deg klare og ærlige sammenligninger av alle norske kredittkort. Hos kredittkort360.com er vårt mål å tilby all nødvendig informasjon slik at du kan ta kloke valg som passer din økonomi.

Hva er CashPoints?

Du samler bonuspoeng, kalt CashPoints, når du handler med Norwegian-kortet. Hvor mye du får, varierer. Her er noen eksempler:

 • 1 % av kjøpesummen som CashPoints på alle varekjøp opptil 100.000 kroner per 12 måneder.
 • 5 % av billettprisen som CashPoints når du kjøper Flex-billetter av Norwegian.

I tillegg kan du tjene ekstra CashPoints ved å bruke kredittkortet hos Bank Norwegians samarbeidspartnere, slik som Hotels.com, Avis, Kolonial.no, Talkmore og Aftenposten. Fordelen med å handle hos partnerne er at du tjener flere poeng enn vanlig.

Merk deg at 1 CashPoint tilsvarer 1 krone. Dette er viktig for det som kommer nå.

Hva kan man bruke CashPoints til?

Norwegian Reward er en fordelsportal for alle som eier Norwegian-kortet. Det er her du kan benytte poengene dine. Du husker at 1 CashPoint er verdt 1 krone, ikke sant. I Norwegian Reward kan du kjøpe en rekke varer og tjenester med poengene dine:

 • Flybilletter – Du kan bruke poengene dine til å kjøpe flybilletter av Norwegian, uten restriksjoner.
 • Ekstra Bagasje – Må du ha med mer bagasje? Bruk poeng til å kjøpe mer bagasjeplass.
 • Fast Track – Ønsker du VIP-behandling ved innsjekk? Du kan kjøpe Fast Track med poengene dine.
 • Avbestillingsforsikring – Du kan bruke dine CashPoints til å forsikre din flybillett mot uventet sykdom.

Fly hvor som helst med Norwegian CashPoints

Flere fordelsprogrammer tilknyttet andre flyselskaper begrenser tilbudet for hva man faktisk kan bruke CashPoints til. Dette er derimot ikke tilfelle hos Norwegian. Alle reisemål som Norwegian tilbyr, kan brukes med dine opptjente poeng. Det betyr at du har hundrevis av destinasjoner å velge mellom. Dette passer godt enten du ønsker å bruke det til en ferietur til syden eller en jobbtur innlands.

Tjen Norwegian-CashPoints på alle kjøp

Hva du bruker Norwegian-kredittkortet på, vil være en viktig faktor for hvor mye CashPoints du opptjener. I listen under ser du hvor mye poeng du tjener på ulike handler:

 • 0,5 % på alle kjøp med Norwegian-kredittkort
 • 1 % ved handler i utlandet
 • 2 % når du lader opp bilen din (så lenge brukerstedet er kategorisert som leverandør av elbillading/kollektivtransport)
 • 2 % for handel tilknyttet kollektivtransport
 • 3 % på alle LowFare-billetter
 • 4 % hvis du flyr med LowFare+
 • 5 % i bonus på alle Flex-billetter

Som du kan forstå, vil du kunne tjene bonus på nesten alle kjøp du foretar deg med Norwegian-kredittkort. Tilfellene som ikke kvalifiserer til opptjening er kontantuttak, regningsbetalinger via nettbanken, pengeoverføringer (som overføring til venner med Vipps) og kjøp av flybilletter hos andre flyselskaper enn Norwegian.

Hvor mange CashPoints koster en flyreise?

Ettersom 1 CashPoints tilsvarer 1 krone, trenger du i prinsippet ikke å utføre mange handler før du har tjent nok til å kjøpe en gratis flytur med Norwegian. Spesielt med tanke på at Norwegian tilbyr flere flyturer til kun 299 kroner.

En enkel beregning, er å kalkulere utgiftene dine i løpet av én måned. La oss ta et eksempel:

På en måned bruker du 20 000 kroner i måneden. 4000 kroner går til kollektivtransport (2 %) og resterende 16 000 går til vanlige kjøp (0,5 %). Da har du tjent 160 kroner, kun ved å handle som vanlig. Ganger du dette med to, vil du ha tjent 320 kroner, som er nok penger til en enveisbillett til flere av Norwegians destinasjoner.

Velger du å ta en flytur til utlandet, vil du få 1 % ved alle handler du gjennomfører. Dette vil igjen øke din totale opptjening. Skulle du i tillegg gjøre et storkjøp, som f.eks. gå til innkjøp av en bil? Da vil det i hvert fall være lønnsomt å bruke Norwegian-kredittkortet, som gjør at du samler opp mange poeng på kun ett kjøp.

Les mer: Hvor mye bonus trenger jeg for å fly gratis?

Hva med Norwegian Rewards?

Norwegian Reward er også et lojalitetsprogram. Det gir eiere av Norwegian-kortet enda flere fordeler utover opptjening av CashPoints. Målet er å gi deg som kunde og korteier bedre reiseopplevelser. Du får en ny Reward (belønning) etter hver gang du har fullført 8 flyvninger med Norwegian.

Etter den første runden med 8 flyturer får du en CashPoint boost på 2 %. For hver ytterligere åttende reise, kan du selv velge hvilken Reward du skal motta:

 • +2 % CashPoint boost – Du kan få denne opptil 5 ganger (til sammen 10% Cashpoint boost).
 • Gratis Fast Track eller Gratis setereservasjon.
 • Få gratis håndbagasje i bagasjehyllen eller gratis innsjekket bagasje

Hvis du flyr 32 ganger med Norwegian i løpet av ett år, vil du motta Norwegian Reward Priority. Det betyr at du får alle fordelene som er nevnt ovenfor. Da vil du blant annet få gratis kaffe og te ombord, prioritert kundeservice, president-status hos leiebilselskapet Avis, i tillegg til eksklusive fordelere som kun er tilgjengelig for de som flyr så ofte.

Norwegian Reward eShop er stengt, men CashPoints skal være overført

Tidligere hadde Norwegian en egen nettbutikk der medlemmer av lojalitetsprogrammet kunne handle fra over 100 kjente nettbutikker og oppnå ytterligere bonuser. Dette er ikke lenger mulig ettersom Norwegian har lagt ned deres Reward eShop, trolig som følge av tøffere tider under koronapandemien. Var du en av de som handlet varer gjennom nettbutikken, trenger du derimot ikke å bekymre deg.

Hvordan bli medlem av Norwegian Reward?

Du er nødt til å koble Norwegian-kortet ditt opp mot din Norwegian Reward-konto for å begynne å tjene CashPoints. Dette er svært enkelt, og kan gjøres direkte på Norwegians hjemmeside. Trykk deg så videre på "bli medlem/logg inn". Hvis du ikke er medlem, fyller du enkelt inn din e-post og trykker på registrer. Deretter fyller du inn kontaktinformasjon. Hele prosessen tar kun et par minutter å gjennomføre.

Når mottar jeg mine CashPoints?

Har du mottatt ditt Norwegian-kredittkort og brukt kortet til å utføre handler? Da vil du i så fall snart se dine opptjente poeng i din Reward-konto. Ved varekjøp vil poengene bli overført innen 7 dager etter utført handel, mens det kan ta inntil 14 dager etter reisen dersom du har bestilt flybilletter med kortet.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge varer Cashpoints?
Hvor lenge varer Rewards?
Må jeg bruke CashPoints for å betale hele flybilletten?
Når mottar jeg mine Norwegian cashpoints?
Hvor mange cashpoint trenger jeg for å fly?

Jan Yngve er en dyktig journalist som spesialiserer seg på personlig økonomi, spesielt kredittkortindustrien. Han har en mastergrad i økonomi og ledelse og har jobbet som journalist i flere år. På Kredittkort360.com er kredittkortfordeler hans spesialitet. I tillegg er han ansvarlig for alle guidene våre.
Favorittkort: TF Bank Mastercard

Sist oppdatert Feb 15, 2024