Egenskaper

Bra for deg

Kredittkortet SAS Eurobonus World Mastercard er et bra kort for deg som reiser mye med SAS og som er opptatt av å tjene så mange Eurobonuspoeng som mulig. Med dette kortet går poengsankingen raskere ettersom du får inntil 20 ekstrapoeng for hver hundrings du bruker med kortet. I tillegg får du med deg en gratis reise- og avbestillingsforsikring.

Fordeler

 • Ekstra SAS Eurobonuspoeng.
 • Reise- og avbestillingsforsikring.
 • 3.000 poeng i velkomstgave.

Ulemper

 • Årsavgift.
 • Ingen loungeadgang.

Krav

 • Minst 20 år
 • Må tjene minst 250 000 kr i året.
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 345 kr
Aldersgrense 20
Rente 19,80 %
Effektiv rente 28,62 %
Rentefrie dager 30 dager
Maks kreditt 100 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 5,00 % (min 0 kr)
Fakturagebyr 35 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 2,00 %
Uttaksgebyr 4,00 % (min 40 kr)

Beregn kostander med SAS Eurobonus World Mastercard

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 19,80 %
 • Totale kostnader 4 383 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 24 383 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 1 016 kr
Vis mer

Vurdering SAS Eurobonus World Mastercard

SAS Eurobonus World Mastercard er et av kredittkortene som er bra å ha med seg på reise. I dette kortets tilfelle er det best på alle reiser du gjennomfører med SAS. Er du en ivrig SAS-bruker og Eurobonussanker, er det nesten merkelig hvis du ikke allerede har dette kortet, eller storebroren SAS Eurobonus World Mastercard Premium. Med disse kortene er veien til neste bonusreise atskillig kortere.

Det er SEB Kort Bank AB som samarbeider med SAS om å tilby SAS Eurobonus-kredittkortene i Norge. Selskapet er ledende i Norden på kredittkort og har 650 ansatte fordelt på avdelinger i alle de nordiske landene.

Fordeler

Ekstra Eurobonuspoeng - Den opplagte fordelen med SAS Eurobonus World Mastercard er at opptjeningen av Eurobonuspoeng går raskere. For hver hundrelapp du bruker med kortet, kan du legge ytterligere poeng til samlingen din:

 • 10 ekstrapoeng per hundrings på alle kjøp i norske kroner.
 • 15 ekstrapoeng per hundrelapp når du betaler i annen valuta.
 • 20 ekstrapoeng for hver hundrekrone du bruker på SAS-billetter med kortet.

Merk deg at du får poeng på alt du handler med kortet. Poengsankingen er med andre ord ikke avgrenset til flyreiser.

Gratis reise- og avbestillingsforsikring – Gratis reiseforsikringer er en annen fordel som er med på å gjøre dette SAS-kortet til et godt reise kredittkort. Betaler du minst halvparten av det reisen koster med kortet, får du reiseforsikringen og avbestillingsforsikringen med på kjøpet. Husk at alle kostnader på å leie bil også teller med.

1.000 Ekstrapoeng hos Avis – Apropos å leie bil. Hver gang du leier en bil hos Avis, får du 1.000 ekstra Eurobonuspoeng.

PointEarner

Vil du ha enda større fart på opptjeningen av poeng? For 95 kroner i året får du tilleggskortet PointEarner som du kan gi til ektefellen eller samboeren. Også med dette kortet tjener du ekstrapoeng på lik linje med hovedkortet.

Ulemper

Det er én stor ulempe med SAS Eurobonus World Mastercard-kortet. Det samme problemet går igjen hos mange av kortene SEB Kort Bank AB tilbyr: Du må betale en årsavgift for å eie kortet. Dette hadde ikke vært noe å snakke om hadde årsavgifter vært en fast praksis i bransjen. Problemet for SEB Kort Bank er at det snart er det eneste selskapet som pålegger kundene sine å betale for å eie kortene deres. Nesten alle konkurrentene har droppet måneds- eller årsgebyr.

Vilkår

Du kan få 100.000 kroner på det meste i kreditt med SAS Eurobonus Mastercard World. Antallet rentefrie dager er 30, noe som er en av de korteste periodene med rentefrihet vi har sett hos norske kredittkort. Her er kravene SEB Kort Bank stiller til deg som ønsker å søke om kortet:

Oppsummering

SAS Eurobonus World Mastercard-kortet er et bra kort for alle Eurobonuspoeng-jegere. Det er flott at kortet tilbyr eierne å tjene ekstra poeng på all kortbruk. Den gratis reiseforsikringen som følger med kortet, er også bra.

Bare synd at du må betale penger for å bruke penger. Du må betale en årsavgift både for hovedkortet og PointEarner-kortet. Vi er klar over at summene du må ut med er småpenger for de fleste. Vi synes allikevel at det er merkelig at SEB Kort Bank fortsatt tar betalt for kortene sine, når 95 % av konkurrentene ikke gjør det.

Allikevel bør du ikke se deg blind på årsavgiftene. Kortet er bra, spesielt hvis du flyr mye med SAS og ønsker å samle så mange poeng som mulig.

Hvor kan jeg bruke SAS-poengene mine?
Hvor bra er reiseforsikringen som følger med?
Hvordan fungerer PointEarner-kortet?

Kundeomtaler

0,0 Gjennomsnittlig vurdering
Din omtale