• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

Storebrand Visa er et kredittkort som passer personer som vil ha smarte og fleksible betalingsløsninger i en hektisk hverdag. Kortet har en av de beste kredittkort forsikringene og opptil 100 000 kredittramme.

Vil man benytte seg av muligheten til å dele opp betaling av utestående kreditt i mindre beløp, får man en markedets laveste rentenivåer på 21,2%. Man kan nårsomhelst innfri hele gjelden eller deler av den etter egen takt såfremt man betaler minimum 300 kr i en gitt fakturaperiode.

Dersom utestående gjeld betales innen 45 dager påløper ingen renter og avgifter. Alle varekjøp i og utenfor Norge er kostnadsfrie. Minibankuttak i utlandet er likeledes gratis, foruten valutapåslaget på 1,95%. Derimot er uttak i Norge gebyrlagt med 3% av beløpet og minimum 50 kr per uttak. 

Storebrand Visa sitt tjenestetorg kalles Pay. Pay har gjort det lettest mulig for kundene å utføre transaksjonstjenester gjennom ulike betalingsmåter- mobil app, nettbank eller smart klokke. Man kan betale regninger eller overføre penger til utlandet helt uproblematisk.

Storebrand Visa mottar søknader fra personer over 18 og uten betalingsanmerkninger.

Fordeler

 • Kostnadsfri legehjelp i utlandet
 • Reiseforsikring uten å betale ekstra
 • Gebyrfrie varekjøp
 • Gebyrfrie kontantuttak utenfor Norge
 • Betale regninger

Ulemper

 • Ingen bonusprogram
 • Uten cashback
 • Gebyrlagt kontantuttak i Norge

Krav

 • Du er minst 18 år
 • Du ha fast inntekt
 • Du har statsborgerskap i Norge
 • Du har ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

 • Korttype: Kredittkort
 • Betalingsnettverk: Visa
 • Årsavgift: 0 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 19,20 %
 • Maks kreditt: 100 000 kr
 • Rentefrie dager: 45
 • Valutapåslag: 1,95 %

Vurdering av Storebrand Visa kredittkort

Storebrand er en ledende leverandør på det nordiske markedet for forsikring, sparing, kredittkort, lån og pensjon. På denne siden skal vi vurdere et av deres framgangsrike produkter, nemlig Storebrand Visa kort for å gi leseren en mulighet til å sammenligne med de beste kredittkort på markedet.

Storebrand

Med en visjon som har kunder og en bedre hverdag og fremtid i sentrum, leverer det velkjente Storebrand en mengde finansielle produkter og tjenester. Vel over 250 år bak seg har selskapet i nærheten av 2 millioner kunder i Norge og Sverige. Storebrand regnes å være den største private kapitalforvalter med globale investeringer som overstiger 700 milliarder kroner.

Blant selskapets målsetninger finnes kontinuerlig innsats for å skape bærekraftige enkle digitale løsninger som skal gi optimal kundetilfredshet.

Storebrand-konsernet sitt hovedkontor er i moderne lokaler på Lysaker i Bærum. Virksomheten i Sverige har sitt hovedsete i Stockholm.

Uten bonusordning

Storebrand Visa kredittkort har fokus på fleksible og smarte transaksjonstjenester for å forenkle håndteringen av privatpersoners hverdagsøkonomi. Dermed finnes det ikke et lojalitets- eller bonusordning på kortet, som eksempelvis skulle ha gitt kortinnehaveren mulighet til å tjene bonuspoeng på varekjøp i butikk eller på nett, eller prisavslag på drivstoff.

Er man på jakt etter et bonuskort eller bensinkort, kan man vurdere å komplettere Storebrand kortet med et annet kredittkort med et passende bonusprogram for shopping og/eller drivstoff. Det er  nærmere 270 kredittkort Norge utsteder gjennom forskjellige banker og finansielle foretakDa kortet er uten årsavgift, vil det ikke koste deg ekstra å ha kortet i lommeboken.

Imidlertid, skal man tenke på at ubrukt kreditt vises ved oppslag i gjeldsregisteret, i forbindelse med søknader om kredittkort og lån.

Fordeler

Storebrand Visa har spesialisert seg på visse gode tjenester som har en relativ høy nytteverdi for brukeren. I tillegg til gode  kredittkort forsikringer og vilkår som omtales i under neste overskrift, har man fylt kortet med andre kredittkort fordeler.

Storebrand Pay

Pay er en samling transaksjonstjenester i app, nettbank eller smartklokke. Via Pay, som også kalles et tjenestetorg, vil man kunne utføre tjenester særdeles brukervennlig. Noen av tjenestene på Pay er som følger:

Betale regninger

Man kan via Pay raskt og enkelt betale regninger, overføre mellom egne kontoer eller utføre betalinger til utlandet. Ønsker man å opprette eller endre e-Faktura og AutoGiro avtaler er Pay det rette stedet for det også.

Sperre kort

Rett som det er kan kortet komme på avveie eller bli stjålet. Da er det viktig at man raskt kan sperre kortet før kortet eventuelt blir misbrukt. Med kontaktløse betalinger via eksempelvis Apple Pay, er risikoen enda høyere for at kortet misbrukes av andre enn kortets eier.

Man kan raskt sperre kortet via Storebrand Pay og forhindre misbruk. Selvfølgelig finnes muligheten for å bestille et nytt kort samtidig.

Samme PIN

Han man bankkort eller debetkort fra før, behøver man ikke å ha en ny PIN kode for kredittkortet. Det er mulig å beholde samme PIN for alle kort i Storebrand, eller ha ulike PIN – hvis det er å foretrekke.

Gebyrfrie minibankuttak 

Alle varekjøp utført med Storebrand Visa er gebyrfrie. Det er dertil gebyrfritt å ta ut penger i minibanken i utlandet. Imidlertid, er gebyrfrie minibankuttak ikke gjeldende i Norge. Hjemme må man betale  3% av beløpet eller minimum 50 kr for kontantuttak.

Kjøpsbeskyttelse

Varekjøp med Storebrand Visa gjør at brukeren automatisk omfattes av en kjøpsbeskyttelse. Kjøpsbeskyttelsen innebærer at du får pengene refundert dersom kjøpt vare er skadet ved ankomst eller kommer på avveie under transporten.

Forsikringer

Storebrand Visa sine omfattende forsikringer er kanskje kortets absolutt største styrke, ved at noen av forsikringene har opptil 100 000 kr i refusjonsbeløp ved avbestillinger. Andre kredittkort dekker omtrent 30 000 kr ved avbestillinger. De gode forsikringene gjør Storebrand Visa til et utmerket reisekort å bruke under ferier i utlandet.

Reiseforsikring

Ved siden av konkurransekraftige reise- og avbestillingsforsikringer, kan man få gratis norsktalende legehjelp av under utenlandsferier.

Vel å merke at reise- og avbestillingsforsikringene kun gjelder ved reiser med inntil 90 dager varighet, og når minst halvparten av reisen er betalt med Storebrand Visa kredittkortet.

Forsikring ombord på kollektivtransport

Passer man på å registrere kredittkortet sitt i lokaltrafikkens reise-apper, kan man reise fullt forsikret med kollektivtrafikken. Det innebærer at man blir berettiget erstatning for skader og tyverier av personlige eiendeler ombord på alle kollektivtransporter i Norge, der billetter er kjøpt og betalt med Storebrand Visa.

Søknadskrav

Som nevnt over er Storebrand Visa et kredittkort uten årsavgift, og dermed gratis å skaffe seg. Det betyr naturligvis ikke at det er et kredittkort alle kan få. Storebrand har følgende søknadskrav som må oppfylles før man i det hele tatt tar imot en søknad.

 • Du er minst 18 år
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du ha fast inntekt
 • Du har statsborgerskap i Norge

Ulemper

Storebrand Visa er et riktig effektivt kredittkort å bruke i hverdagen og til finansiering av utenlandsferier. Dette til tross, mangler kortet et cashback program som gir kunder muligheter for opptjening av bonuspoeng. En annen ulempe med dette kortet er at kontantuttak er gebyrlagt, uansett om behovet for cash blir stadig mindre med tiden.

Oppsummering

Storebrand Visa er et kredittkort med inntil 100 000 kr kredittgrense og passer privatpersoner som søker etter smarte og fleksible betalingsløsninger i ett og samme kredittkort. Kortet har 45 dager rentefri betalingsutsettelse.

Vil man benytte seg av muligheten til å dele opp betaling av utestående kreditt i mindre beløp, får man en markedets laveste rentenivåer på 21,2%. Man kan på et gitt tidspunkt innfri hele eller deler av utestående gjeld.  Minimum å betale i måneden er 300 kr.

Alle varekjøp i og utenfor Norge er kostnadsfrie. Minibankuttak i utlandet er likeledes gratis, foruten valutapåslaget på 1,95%. Derimot er uttak i Norge gebyrlagt med 3% av beløpet og minimum 50 kr per uttak.

Storebrand Visa sitt tjenestetorg kalles Pay. Pay har gjort det lettest mulig for kundene å utføre transaksjonstjenester gjennom ulike betalingsmåter- mobil app, nettbank eller smart klokke. Man kan betale regninger eller overføre penger til utlandet helt uproblematisk.

Storebrand Visa tilbyr omfattende gratis forsikringer forutsatt at minst 50% av kostnadene for reisen betales med kortet. Disse er konkurransekraftige reise- og avbestillingsforsikringer og gratis norsk legehjelp. Dessuten får man forsikring på alle kollektivtransporter i Norge, der billetter er kjøpt og betalt med Storebrand Visa.

Storebrand Visa mottar søknader fra personer over 18 og uten betalingsanmerkninger.

Kundeomtaler

4,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Sohel Khwaaja

  2020-09-15

  Interessant kort, men synd at det ikke er bonus

Din omtale