Resurs Gold

Resurs Gold Søk nå Annonselenke
Les mer
 • Maks kreditt 75 000 kr
 • Årsgebyr 0 kr
 • Effektiv rente 21,27 - 25,80 %
 • Rentefrie dager 60 dager

Resurs Bank har for øyeblikket kun ett kort de tilbyr sine kunder, og som hvem som helst kan søke om. Det er Resurs Gold.

Dette er et Gebyrfritt kredittkort og med en øvre kredittramme på 75 000 kroner. Effektiv rente rente ved bruk av kortet ligger på 26,21 %. Alle som er over 20 år kan søke om kortet.

Foruten bonuspoeng tilbyr Resurs Gold:

 • Inkludert reise- og avbestillingsforsikring når over 50 % av reisen betales med kortet
 • Inntil 60 dagers rentefri utsettelse
 • Muligheter for delbetaling av kjøp utenom månedlig kredittkortfaktura. Du kan velge mellom 6,10 og 20 delbetalinger. Det beregnes ikke nominell rente ved delbetaling, men faste gebyrer for de enkelte avtaler.
 • Kontaktløs betaling med Google Pay, Samsung Pay og Apple Pay

Slik tjener du poeng ved bruk Resurs Gold

Det er enkelt. Når du kjøper varer med Resurs Gold – på nett eller i butikk – får du ett poeng for hver krone du handler for. I tillegg får du 10 000 poeng som velkomstgave sammen med selve kortet.

Kontantuttak i minibank eller over skranke gir imidlertid ikke poeng. Det samme gjelder fakturabetaling.

Oversikten over opptjente poeng kommer fram av kontoutskriftene, eller du kan gå inn på Din side i nettbanken til Resurs Bank.

Du vil imidlertid miste opptjente poeng hvis kortet sies opp. Hvis du har planer om det, lønner det seg å ta en tur innom poengbutikken og bruke opp poengene du har først.

Poengbutikken

Poengene dine bruker du til kjøp i den tilknyttede poengbutikken til Resurs Bank.

I butikken er det et bredt utvalgt av produkter som dekker de fleste behov, fra interiør og velvære til sport og fritid. Skulle du ikke finne noe for deg, kjøper du bare et gavekort eller donerer poengene til veldedige formål.

Dette er de vesentligste produktkategoriene:

 • Elektronikk. I seksjonen for elektriske apparater finner vi produkter fra Phillips og Steamery. Se utvalget og velg mellom barbermaskiner, håndmiksere, blendere, kaffemaskiner eller en støvsuger.
 • Fritid. Har du tid til overs, kan den brukes til å lære et nytt språk. I poengbutikken finner du ikke bare kurs i engelsk, tysk og spansk, men også mer fremmedartete målføre som tsjekkisk, mandarin og swahili. For et mindre ambisiøst prosjekt kan du veksle inn poengene dine i en kinobillett til deg og din kjære.
 • Hjem og kjøkken. Vi trenger alltid noe til kjøkkenet. Her er det stekepanner, presskanner og elegante vinglass. Flere av produktene i poengbutikken utmerker seg ved elegant skandinavisk design.
 • Gavekort. For å utvide sortimentet fra poengbutikken kan du rett og slett gå for et gavekort. Du kan veksle poengene dine inn i gavekort fra Jernia, Zalando, NetonNet eller Bread and boxers.
 • Veldedighet. Endelig kan du rett og slett gi bort pengene dine til miljøstiftelsen Zero. Denne stiftelsen arbeider for å drive frem nullutslippsløsninger og forhindre investeringer i løsninger som gir utslipp.

Du bestiller enkelt ved å sende din ordre på epost, eller rett og slett ved å ta en telefon.

Om Resurs Bank

Resurs Bank er en skandinavisk finansieringsinstitusjon som tilbyr forbrukslån, kredittkort og finansieringsløsninger og lojalitetsprogram for bedrifter. 

Banken ble stiftet i 1977, og har flere millioner kunder fordelt på fire nordiske land.

Vanlige spørsmål om Resurs Poengbutikk

Hvor mange poeng kan jeg få med Resurs Gold?
Hva kan jeg få for bonuspoengene?
Hvor lenge kan jeg spare bonuspoeng?
Hvilke kjøp gir ikke bonuspoeng?

Bengt er en kreativ innholdsprodusent med en bachelor i økonomi. Etter å ha startet karrieren i banksektoren, fant han lidenskapen i å formidle fakta om kredittkort og personlig økonomi. Bengts hovedansvar er å innhente så mye data som mulig om kredittkortene vi presenterer.
Favorittkort: Bank Norwegian

Sist oppdatert May 22, 2024