Toppliste over verdens beste kredittkort

Her har vi laget en oversikt over de kredittkortene som er forbeholdt de rikeste av de rike, for de som er nysgjerrige eller for de faktisk aspirerer til å pynte kredittkortholderen i lommeboka med et slikt.

Er ikke dette noe for deg, kan du i stedet lese vår oversikt over de beste kredittkort i Norge.

American Express Centurion

American Express er kjent for også norske brukere. Det er ulike kredittkort med høy kredittgrense, VIP-fordeler og loungetilganger, og en relativt høy årsavgift.

På toppen av disse troner American Express Centurion, også kalt «The Black Card». Dette kortet er så eksklusivt at det er hemmelig hvilke kriterier som ligger til grunn for å få det. I utgangspunktet er det spesielt inviterte blant American Express-brukerne, da fortrinnsvis de som har et stort forbruk. Den senere tid er det imidlertid åpnet for at man også kan søke selv.

For å få kortet er det et gebyr på 10 000 amerikanske dollar, og du må betale en årsavgift på 5 000 $ for å ha det. Men da får du også ubegrenset med kreditt.

Dette kortet har nærmest alle rettigheter på flyplasser rundt om i verden. Du blir geleidet forbi alle kontroller og innsjekkinger og vartet opp etter beste evne mens du venter på flyet ditt.

Din private concierge ordner absolutt alt for at du skal få en prikkfri reise. 

Dette er samtidig et kredittkort med flybonus. Det betyr at du samler flypoeng, og får i tillegg spesialpris på en rekke luksusvarer.

JP Morgan Chase Reserve Card

JP Morgan er et navn som oser av rikdom. John Pierpont Morgan var en av verdens aller rikeste personer på begynnelsen av 1900-tallet, og er kjent som blant annet grunnleggeren av General Electric Company.

Banken som til dels bærer hans navn har røtter helt tilbake til 1799, og er i dag USAs nest største bank totalt sett. Det er gjennom denne banken du kan gjøre de store investeringene.

For å få et eksklusivt tilbud om dette kortet i palladium og gullskrift fordrer det at du har minst 10 millioner dollar på konto eller på annen måte investert hos JP Morgan Chase. Årsavgiften er derimot på beskjedne 595 dollar i året. Det er ikke verst med tanke på at materialet kortet er laget av alene har en verdi på rundt 1000 dollar.

På bakgrunn av den store bankkontoen din lar banken deg altså bruke så mye du vil på dette kortet.

Dubai First Royal Mastercard

Hva sier du til et kredittkort prydet med en glinsende diamant i midten, og dekorert med gull?

Da bør du først ha en konto i Dubai.

Det sies at da dette kortet ble etablert ble det tilbudt eksklusivt til de 200 kundene som hadde de største verdiene plassert i banken. Når vi snakker Dubai, vet vi uten videre at det er snakk om astronomiske summer.

Kortet har videre ingen kredittgrense, null årsgebyr og en rekke fordeler knyttet til luksusforbruk.

Så mye mer enn dette vet vi ikke ettersom banken kun kommuniserer det til sine utvalgte kunder. Men du kommer ganske sikkert aller først i køen de aller fleste steder når du trekker opp dette diamantglinsende kortet fra lommeboka.

Coutts Silk Card

Er du ofte i London og shopper? Da skulle du kanskje skaffet deg en Coutts Silk Card for å sette deg i respekt.

Dronning Elisabeth II har det allerede. Det samme har rundt 100 andre gode kunder hos Coutts. Vi regner med hver av disse har adskillige millioner godt plassert hos selskapet.

Ellers er vi ikke helt sikre på hvordan man går fram for å skaffe seg Coutts Silk Card. Du må nok på innsiden av Coutts Bank for å komme i vurderingen.

Men det vi vet er at hvis du først har fått det, vil du bli båret på gullstol fra det øyeblikk du trer inne i et hvilket som helst av dronningrikets mest fasjonable etablissementer, om det enn er kun for å kjøpe rent undertøy eller innta en snack.

Som et kredittkort med loungetilgang, gjør det også Londonreisen til en svært behagelig opplevelse

Det beste kredittkortet for deg

Inntil du har samlet de sparepengene som skal til for å bli utpekt som verdig innehaver av ett av de eksklusive kortene som er nevnt over, kan du jo se på hvilket kredittkort som gir deg de beste fordelene for øyeblikket.

Det er for så vidt mange oppnåelige VIP kredittkort som gir godt med flybonus, drivstoffrabatter eller cashback på dagligvarer.

Finn ut hvilke fordeler du vil benytte deg mest av, og finn kredittkortet som passer best for deg under våre kategorier. Ta også en titt på om kortet krever en årsavgift og hvor høy effektiv rente som er angitt. 

Vanlige spørsmål om verdens beste kredittkort

Hvilket er verdens beste kredittkort?
Hvor mye koster verdens beste kredittkort?
Hvordan får jeg verdens beste kredittkort?
Hvilke kredittkort fordeler har verdens beste kredittkort?
Bengt Bergh Bengt Bergh
bengt@kredittkort360.com

Det er Bengt Bergh som er ansvarlig for innholdet på Kredittkort360.com. Han er utdannet innen finans og har en stor interesse for personlig økonomi. Du kan kontakte ham via epost.

Sist oppdatert Jun 7, 2022