• Egenskaper
 • Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Egenskaper

Bra for deg

Med Santander Flexi Visa bestemmer du selv om du ønsker 4 % bonus på klær, sko, elektronikk, sportsutstyr eller drivstoff. Du får også tilgang til gode rabatter og penger tilbake hos en mengde nettbutikker gjennom Kickback fra Santander og på restauranter gjennom Dealpass. Uavhengig av dette er det nok drivstoffrabatten på 4 % som er populærest hos bil-, båt- og MC-eiere, og særlig fordi rabatten gjelder samtlige bensinstasjoner i Norge.

Fordeler

 • 4% rabatter i rundt 300 nettbutikker
 • 4% drivstoffrabatt i alle stasjoner
 • Inntil 20% cashback i utvalgte nettbutikker
 • Kundetilpasset bonusprogram

Ulemper

 • Inkluderer ikke reise- og avbestillingsforsikring

Krav

 • 20 år aldersgrense
 • Minst 50 000,- kr årlig inntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

 • Korttype: Kredittkort
 • Betalingsnettverk: Visa
 • Årsavgift: 0 kr
 • Aldersgrense: 20
 • Rente: 21,50 %
 • Maks kreditt: 100 000 kr
 • Rentefrie dager: 50
 • Valutapåslag: 1,75 %

Vurdering av Santander Flexi Visa

Etter brukernes meninger å dømme er Santander Flexi Visa blant de mest praktiske kredittkort på markedet. Med hele 4 % bonus innen valgfri kategori, og den fleksible muligheten til å endre kategori, kan eierne av kredittkortet optimalt dra nytte av kortets omfattende fordeler. Dette kortet byr på mange goder og muligheten til å spare penger. Det er Santander Consumer Bank A/S som drifter dette geniale kredittkortet. Santander etablerte seg i Norge i 2001.

I Santander sin kortportfølje finner man følgende spennende kort, i tillegg til Flexi Visa:

Med Flexi Visa bestemmer kundene om de ønsker 4% bonus på klær, sko, elektronikk, sportsutstyr eller drivstoff. Med fordelsprogrammene Kickback og Dealpass har man tilgang til gode tilbud og cashback (penger tilbake) hos en mengde nettbutikker & restauranter. Alt tatt i betraktning er det drivstoffrabatten på 4 % som er populærest hos bil-, båt- og MC-eiere, særlig fordi bensinrabatten gjelder på samtlige stasjoner i Norge.

Bonus og cashback

Fordelsprogrammet til Flexi Visa drar til seg mange nye kunder da kortet har så mye bra å by på. Hver måned kan kundene velge å få cashback i en av mange bonuskategorier. På denne måten gir Santander deg muligheten til å tilpasse bonuskategoriene til ditt kjøpemønster, og dermed maksimere din bonus og cashback. Systemet er knyttet til Visa-nettverket, der de forskjellige butikkene faller inn i en bestemt kategori. Dine rabatter blir gyldige innen den kategorien du har valgt.

I ferietider er det vanlig at kundene velge å ha rabatter på ferierelaterte tjenester som flybilletter og hotell. Før jul kan det være passende å velge elektronikk og spare penger på julehandelen. Kortet har en flat-rabatt på 4% på alle kjøp med kredittkortet, uansett hvilken kategori du velger. På bensin er dette meget gunstig, og innebærer at du får høyere rabatt enn øvrige bensinkort på markedet. I tillegg til standardrabatten på 4%, får du rabatter helt opp til 25% på utvalgte produkter.

Du oppnår bonus ved alle brukersteder som er registrert i Visa sitt bransjeregister, og det praktiske med denne bonusordningen er den automatiske og månedlige utbetaling til ditt kortet. Flexi Visa blir påfylt månedlig, uten at du behøver å tenke på det. Imidlertid er Cashback-fordelen begrenset til kr. 2000,- per år.

Den månedlige bonusen kundene kan velge mellom vises i tabellen nedefor:

BONUS I FØLGENDE KATEGORIERDRIVSTOFF4%ELEKTRONIKK4%KLÆR OG SKO4%SPORTSUTSTYR4%

Rabatt på bensin og diesel med Santander Flexi Visa

Santander Flex Visa utmerker seg med den landsomfattende drivstoffrabatten. En fast bonus på 4 % gjør det godt i lommeboken og tilsvarer ca. 60 øre rabatt per liter (ved en literpris på 15 kroner).

Flexi Visa er et favorittkort på grunn av bensinrabatten som er stasjonsuavhengig. Det innebærer at rabbatten blir registrert uansett hvilken bensinstasjon du tanker i; det være seg Circle K, Esso, Shell eller andre stasjoner som er registrert med riktig MCC-kode.

Du kan kombinere FlexiVisa med YX bonuskort og få 30 øre/liter i tilleggsrabatt hos YX. Husk i såfall at du må dra YX Bonuskort før du begynner å fylle.

Rabatt i over 200 nettbutikker

Utover den faste 4%-bonusen får du  forskjellige rabatter på alt fra klær og mote til hotell og elektronikk i mer enn 200 nettbutikker – takket være fordelsprogrammet KickBack fra Santander.

SANTANDER KICKBACKZALANDO6%NELLY.COM8%VERO MODA4%ELLOS6%TEKNIK MAGASINET6%LEKMER.NO6%X-LIFE8%EXPEDIA.NO8%LA REDOUTE4%

… og i over 200 andre nettbutikker.

Med ordningen DealPass har du dessuten inntil 25 % rabatt på over 300 spisesteder og hundrevis av butikker, hoteller, aktiviteter og kulturopplevelser.

Kredittramme

Santander Flex Visa har en relativ høy kredittramme på Nok 100.000! Alle søkere blir kredittvurdert. Et tilbud om kredittkort forutsetter at søknadskrav blir oppfylt. Santander gir inntil 50 dagers rentefrie betalingsfrist. Dette kalles betalingsutsettelse og betyr at du kan vente et bestemt antall dager med å betale tilbake dine kredittkjøp på Flexi Visa kortet, og samtidig unngå rentekostnader.

Flexi Visa kredittkort fra Santander Consumer Bank er uten års- og etableringsgebyr. Betaling via e-faktura er gebyrfritt.

Eksempel ved utsatt betaling: Eff. rente 24,6% kr. 35 000 kr. o/12 mnd. Kostnad kr. 4 349. Totalt 39 349 kr.

Søknadskrav

For å bli en heldig eier av et Santander Flex Visa må du oppfylle følgende krav:

 • 20 år aldersgrense
 • Minst 50 000,- kr årlig inntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger

Ulemper med Santander Flexi Visa

Det er verdt å merke seg at grensen for opptjening av bonus er satt til 200 kroner per måned og maksimalt 2000 kroner i løpet av et kalenderår, som er noe lavere enn andre kredittkort leverandører. Likeledes har ikke kortet reiseforsikring inkludert, og det tilkommer et beskjedent gebyr hvis kortet ikke har vært i bruk de siste 12 månedene.

Oppsummering

Santander Flexi Visa er blant de mest hendige cashback kortene på markedet. Med hele 4 % bonus innen valgfri kategori, og med den fleksible muligheten til å endre kategori, kan eierne av kredittkortet optimalt dra nytte av de omfattende fordelene som kortet byr. Det kan være mye penger å spare med kortet! Kortet har en høy kredittgrense, standard 4% Santander Kickback på alle varekjøp, bonuspoengordning og en populær drivstoffrabatt som gjelder ved alle besinstasjoner i landet.

Med en fast bonus på 4 % har du 60 øre per liter (ved en literpris på 15 kroner).

Kredittkortet er samtidig helt uten årskostnad og gir inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Man får cashback når man handler hos hundrevis av brukersteder, nettbutikker, hoteller, aktiviteter og kulturopplevelser som godtar Visa. Kickbacken utbetales til kortet månedlig og automatisk.

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank A/S etablerte seg i Norge i 2001 og har siden vokst til å bli en velkjent kredittkortutgiver på det norske markedet. Santander Consumer Bank AS er en del av det spanske finanskonsernet Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern med sine 144 millioner kunder, over 13 000 filialer og mer enn 200 000 ansatte. I Norden finnes 1,5 millioner kunder, mer enn 1500 ansatte og en forvaltningskapital på NOK 176 mrd. Santander er blant de ti største bankene i Norge.

Med satsningen på kredittkortmarkedet har Santander i overkant av 350 000 kredittkortkunder. I Santander sin produktporfølje inngår ulike kredittkort, bil- og fritidslån, spare- og høyrentekonto, nye forbrukslån eller refinansiering av forbrukslångjeld. I tillegg tilbyr Santander Biladministrasjon til bedrifter. Biladministrasjon er en enkel og oversiktlig løsning for finansiering og administrasjon av biler, tilpasset bedriftens behov.

Kundeomtaler

4,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Bjørn

  2020-10-22

  4/5

Din omtale