• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

N26 You Mastercard er et debetkort som har mange av funksjonene til tradisjonelle kredittkort. Du kan for eksempel bruke debetkortet ditt til å gratis kontantuttak og valutakjøp. Kortet inkluderer omfattende forsikringer.

Fordeler

 • Gratis kontantuttak
 • Reiseforsikring inkludert
 • Velg egen PIN-kode
 • Ingen gebyr for valutakjøp
 • Kontaktløs betaling

Ulemper

 • Månedlig avgift
 • Uten kredittgrense

Krav

 • 18 år
 • Søk med betalingsanmerkning

Spesikasjoner

 • Korttype: Debetkort
 • Betalingsnettverk: Mastercard
 • Årsavgift: 1 204 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 0,00 %
 • Maks kreditt: 0 kr
 • Rentefrie dager: 0
 • Valutapåslag: 0,00 %

Vurdering av N26 You Mastercard

Gratis kontantuttak, god og dekkende reiseforsikring, en kraftig mobil app, gjør  N26 You debetkort til et kort for folk flest. N26 You er nemlig både et bank- og betalingskort, også kalt debetkort, med mange fordeler som vanligvis bare følger kredittkort.

Denne vurderingen inneholder en kredittkort test hvis formål er å løfte fram N26 You Mastercard, som i øvrig er et nytt kort på det norske markedet. Imidlertid, med tanke på N26 sin disruptive innovasjon i ryggen, kan dette spesielle kortets priser, egenskaper og fordeler raskt tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og iver etter å skaffe seg N26 You.

N26 – den innovative nettbanken

Nettbanken N26 ble etablert i Tyskland i 2016. Siden etablering har den innovative banken blitt møtt med enorm interesse. Fra sitt hovedkvarteret i Berlin, tilbyr N26 sine banktjenester i Norge, Eurosonen, Sveits, Storbritannia og USA. Etter mange kredittkort test og kundeomtaler å dømme, er N26 et langt bedre bank- og betalingskortalternativ enn flere store og små nettbanker i Europa.

I Norge får man ikke innvilget et kredittkort med betalingsanmerkning, men N26 You Mastercard er ett unntak. Du kan skaffe deg N26 You selvom du har betalingsanmerkning!

Som vi nevnte i innledningen skal vi på Kredittkort360 utføre en kredittkort test slik at du kan vurdere N26 You Mastercard og sammenligne kortet i forhold til andre kredittkort på markedet. Da kortet kan sies å være et vanlig bankkort med gratis fordeler og goder som man ellers må lete lenge etter å finne hos eksisterende debetkort i Norge, er det smart å skaffe seg kortet og begynne å dra fordeler av å begynne å betale med N26 You.

Debetkort med fordeler

N26 You Mastercard kommer med en imponerende samling av forsikringer, blant annet reiseforsikring og gratis kontantuttak hjemme i Norge og overalt ellers hvor du måtte befinne deg. Med N26 You Mastercard kan du nyte godt av mange fordeler. Det er ikke lenger bare kredittkort som har monopol på goder, N26 You er debetkortet med kredittkort fordeler.

N26 sine kunder får tilgang til eksklusive tilbud fra håndplukkede samarbeidspartnere, alle valgt med konsumentenes moderne livsstil i tankene. Nyt fordeler fra partnere som Hotels.com, WeWork og GetYourGuide.

Den tyske N26 nettbanken tilbyr tre forskjellige betalingskort. I tillegg til N26 You debetkort tilbys en gebyrfri N26 Mastercard. For den mer kresne finnes det flotte N26 Metal, et VIP kort, med eksklusive fordeler for korteieren.

N26 You er blant de første kontaktløse kredittkortet i Europa. Du finne en komplett oversikt over alle N26 You fordeler på n26.com.

Global gratis kontantuttak

N26 samarbeider med TransferWise for å tilby gebyrfri kontantuttak i utenlandsk valuta over hele verden. Hva innebærer det? Det betyr at du kan ta ut kontanter til en virkelig valutakurs; det vil si den valutakursen som bankene bruker når de sender penger på kryss og tvers seg i mellom og over landegrensene. Med andre ord, det er den mest nøyaktige – og den gunstigste – valutakursen for oss forbrukere. Man kan utføre kontantuttak i minibanker som godtar MasterCard – som er nær sagt alle minibanker.

I Eurosonen gir N26 You 5 gratis kontantuttak i minibank i hver kalendermåned. Behøver man å ta ut penger mer enn dette koster det 2,00 Euro for hvert tilleggsuttak. Består kontantuttaket av andre valutaer enn Euro, blir man ikke belastet med et fast gebyr, bare et valutapåslag om 1,7% – hvilket er det samme som, eller noe bedre, enn mange andre kredittkort i Norge.

N26 gode forsikringer

Det fine N26 You kortet kommer til en månedlig pris p € 9,90 og inkluderer omfattende forsikringer, tilbud og fordeler. I tabellen under kan du se noen eksempler på hva forsikringspakken fra N26 You inneholder:

N26 FORSIKRINGER OG MAKS KOMPENSASJONSBELØPAKUTTMEDISINSK FORSIKRING FOR DEG, PARTNEREN DIN OG BARNA1 000 000 €FLYFORSINKELSER OVER 4 TIMER500 €BAGASJEFORSINKELSER OVER 12 TIMER500 €TAPT BAGASJE2 000 €AVBESTILLING AV REISE10 000 €TAP AV MOBILTELEFON KJØPT MED N26 YOU300 €FRASTJÅLEDE KONTANTER500 €

En komplett oversikt finner du på n26.com.

En smart app

Den innovative og godt likte N26 appen er tilgjengelig for iOS og Android. Det koster ingenting å laste ned appen. Når nedlasting er fullført kan du begynne å fylle ut detaljene. Du vil for eksempel bli spurt om navn, e-postadresse og personnummer. Du starter med å opprette en bankkonto og deretter velger N26 You MasterCard. Betalingskortet havner i postkassen i løpet av 10 virkedager.

Transaksjoner i realtid

N26 You administreres gjennom N26 Appen installeres på telefonen. Som med alle andre betalingskort som administreres via telefonen, har N26 You mange sikkerhetsfunksjoner. Du kan for eksempel angi fingeravtrykket ditt for pålogging, og du kan slå av betalingskortet hvis det for eksempel forsvinner.

Øyeblikkelig pengeoverføring i alle valutaer

N26 appen lar deg øyeblikkelig overføre penger til andre N26-brukere i alle valutaer. Eurooverføringer er gratis, mens øvrige valutaoverføringer er gjenstand for et valutapåslag.

N26 Spaces

I N26 appen kan du opprette opptil 10 underkontoer akkurat som tradisjonelle bankkontoer. Underkontoene, kalt Spaces, kan navngis av deg og brukes til å spare penger og ha kontroll på dine ulike utgifter, osv.

Spaces kan også deles med andre N26-brukere. Hvis du for eksempel har planlagt en reise med venner, kan dere opprette en felles underkonto for Spaces der dere sparer penger til ferieturen deres.

Oppsummering

N26 You inkluderer en mengde forsikringer og gratis kontantuttak. N26 You er et meget bra debetkort med fordeler, for den som enkelt vil administrere sine banktjenester i telefonen. Siden dette er et debetkort og ikke et kredittkort, er det ingen rentefri betalingsperiode. Kortet har en årsavgift, som deles opp med månedlige kortgebyr om € 9,90. Da kortkjøp belastes direkte på kontoen din, påløper ingen renter eller fakturaavgifter. N26 You gjør kontantuttak gratis overalt i verden.

Det er ingen valutapåslag på debetkortet ditt, såfremt du handler i eurosone, så du vil ikke betale noe ekstra for å handle i eller utenfor eurosonen. Hvis du har betalingsanmerkning, kan du likevel skaffe deg N26 You!

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Petter Nykvist

  2020-03-02

  Identifiseringsprosessen tok litt tid, ellers gikk alt smidig for seg under registreringen. Gleder med til å begynne å bruke kortet og appen

 • Karianne Melhus

  2019-12-03

  Takk for en informativ omtale. N26 You er helt nytt for meg, og interessant at debetkortet kommer med fordeler og forsikringer som eller bare fås med kredittkort. Har betalingsanmerkning men fikk søke om kortet og venter å få det i posten om et par uker.

Din omtale