Egenskaper

Bra for deg

Strawberry Mastercard passer for deg som tilbringer mange netter på Petter Stordalens hoteller. Du tjener også bonuspoeng hver gang du bruker kortet, uansett hva du kjøper. Innehavere av kortet får i tillegg gratis reise- og avbestillingsforsikring fra Tryg forsikring.

Fordeler

 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Bonusopptjening på alle kjøp
 • Bonus- og kredittkort i ett og samme kort

Ulemper

 • Må være medlem
 • Årsgebyr på alle nivåer

Krav

 • Minst 20 år
 • Må tjene minst 250 000 kr i året.
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Mastercard
Årsgebyr 595 kr
Aldersgrense 20
Rente 19,80 %
Effektiv rente 32,98 %
Rentefrie dager 50 dager
Maks kreditt 50 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 1,67 % (min 450 kr)
Fakturagebyr 45 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 2,00 %
Uttaksgebyr 4,00 % (min 40 kr)

Beregn kostander med Strawberry Mastercard

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 19,80 %
 • Totale kostnader 4 383 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 24 383 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 1 016 kr
Vis mer

Vurdering Nordic Choice Club Mastercard

Petter Stordalen er den høyprofilerte eieren av hotellkjeden Nordic Choice som nylig har skiftet navn til Strawberry. Stordalens imperium består av mer enn 200 hoteller, de fleste i Norge og Sverige. For å skape lojale hotellkunder, tilbyr kjeden et lojalitetsprogram med flere nivåer. Jo høyere nivå du befinner deg på, desto flere fordeler får du, slik som 5-15 % rabatt på hotellrom, gratis kaffe, førsteprioritet på kampanjer og muligheter for å tjene bonuspoeng på overnattinger og hos partnere. Poengene du tjener, kan veksles inn i gratis hotelldøgn.

Som et krydder tilbyr Strawberry et Mastercard kredittkort til sine medlemmer. Strawberry Mastercard utstedes i samarbeid med svenske SEB Kort Bank AB. Det gir innehavere anledning til å tjene enda flere bonuspoeng.

Fordeler

Strawberry Mastercard er et kredittkort forbeholdt medlemmer. Kortet har en soleklar fordel: Muligheten til å tjene enda flere bonuspoeng på alt du handler.

10.000 bonusupoeng - Du får 10.000 poeng som en velkomstbonus første gang du søker om kortet. Forutsetningen er at du gjør et kjøp med kortet innen 30 dager etter at du mottok det. Med 10.000 poeng kan du overnatte gratis på flere av kjedens hoteller.

Bonuspoeng på alle kjøp – Med Strawberry Mastercard tjener du bonuspoeng på alle kjøp du gjør med kortet, selv om disse skjer utenfor lobbyen til Strawberry-hotellene. Her er hva du får:

 • 30 poeng per hundrelapp du bruker hos Strawberry.
 • 20 poeng per hundrelapp på kjøp i utenlandsk valuta.
 • 10 poeng per hundre kroner på alle kjøp i norske kroner.
 • 20 poeng per hundrelapp du benytter på strawberry.no og i Strawberry-appen.

Kortere vei til neste medlemsnivå -  Alle måneder du gjør et kjøp kommer du nærmere de neste nivåene GOLD og PLATINUM som gir deg enda flere fordeler.

Gratis forsikringer

Som eier av Strawberry Mastercard får du gratis reise- og avbestillingsforsikring hver gang du betaler mer enn halvparten av hva reisen koster med kortet. Forsikringen dekker deg og familien din, eller tre personer i reisefølget ditt i tillegg til deg selv.

Strawberry samarbeider med Tryg Forsikring om å tilby reiseforsikringen til medlemmer som har Mastercard-kortet.

Om Strawberry-medlemskap

Det er bonuspoeng som er den verdifulle valutaen du får gjennom å være medlem i Strawberry. Som medlem (uten kredittkort) tjener du poeng hver gang du bor på et av Petter Stordalens hoteller. Når du har samlet nok poeng, oppgraderes du til neste nivå hvor fordelene er flere og poengopptjeningen er bedre. Poengene du tjener kan veksles inn i gratis overnattinger på kjedens hoteller.

Som medlem tjener du ikke bare poeng når du sover i en Strawberry-seng. Kjeden har knyttet til seg flere partnere som hjelper til med å øke dine poeng. Her er noen av dem:

Ving - som Strawberry-medlem tjener du nå 1 poeng per krone på dine reiser med Ving.

Sector Alarm - Bestiller du alarm fra Sector Alarm, får du fri installasjon av startpakken, samt 30 000 bonuspoeng!

Finnair – Er du Finnair Plus-medlem, kan du veksle Finnair-poengene inn i hotellovernattinger. Du kan også tjene Finnair Plus-poeng hver gang du overnatter på et Strawberry-hotell.

Royal Caribbean – Hver gang du bestiller et cruise hos Royal Caribbean, tjener du 15.000 poeng.

Vilkår

Når du søker om Strawberry Mastercard settes kredittgrensen individuelt etter vurdering. Du får inntil 50 dager på deg til å betale tilbake alt du skylder kortselskapet før det dukker opp renter. Her er noen av kravene som stilles til deg som ønsker å eie kortet:

Ulemper

Du må være Strawberry-medlem. Du kan bestille kredittkortet på det laveste nivået, som er gratis. Benytter du deg av fordelene ved å være nytt medlem, rykker du opp til Sølv-nivå automatisk, noe som innebærer at du må betale en høyere årsavgift.

Kontantuttak med kortet koster mye, 40 kroner pluss 4 % av beløpet du tar ut. I tillegg har det en av landets høyeste renter på kredittkortgjeld.

Oppsummering

Strawberry Mastercard er et bra bonuskort for Strawberry-medlemmer som ofte overnatter på Strawberry-hoteller. Det er også et godt kredittkort for reisen takket være bonusopptjeningen og den kostnadsfrie reiseforsikringen som følger med. Ulempen er gebyrer og høye renter. 

Du skal allikevel sove mer enn én natt på et Stordalen-hotell før det lønner seg å betale årsgebyr for å eie kortet. Du bør heller aldri ta ut penger med kortet eller skaffe deg rentebærende gjeld med det. Kostnadene for dette er blant de høyeste i landet.

Er du stamgjest på Strawberry sine hoteller bør du vurdere å skaffe deg kortet. Du vil trolig gå glipp av flere gratis hotelldøgn uten det. Besøker du sjelden eller aldri et hotell i kjeden finnes det garantert bedre kredittkort for ditt behov.

Hvem kan søke om å få Nordic Choice Club Mastercard?
Hva er den viktigste fordelen med kortet?
Er det mulig å få kortet uten å betale årsavgift?

Kundeomtaler

3,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Tara Khoofan

  2020-09-15

  Takk for fine anmeldelser på siden deres.

Din omtale