• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

Curve Blue er et kort og en app som du kan knytte dine andre kredittkort og debetkort mot, som tilhører Mastercard eller Visa. Dermed er Curve ikke et betalingskort i seg selv, men du kan bruke det som et vanlig betalingsmiddel over alle brukersteder som godtar Visa eller Mastercard, inklusive nettbutikker.

Curve Blue er uten årsavgift og fungerer utmerket kontaktløst med Google Pay, Samsung Pay og Apple Pay. 

Bonusprogrammet Curve Cash på Blue-kortet gir blant annet mulighet for 1% cashback de første 90 dagene. Kortinnehaveren velger selv 3 av over 100 kjente butikkjeder, hvor man ønsker å tjene opp bonuspoeng. 100 bonuspoeng tilsvarer 1£.

Kontantuttak med Curve Blue har en maksgrense opptil £ 200 per måned, imidlertid gjelder tillegg og valutapåslag under helgedager. 

Curve Blue tilbyr en ekstra betalingsbeskyttelse opptil £100 000 med vilkår og betingelser. I Curve appen kan man utføre de fleste banktjenester og mer, deriblant gå tilbake i tid for å korrigere og endre valgt kredittkort. En fin funksjon å ha dersom du senere finner ut at du burde ha brukt et annet kort som betalingsmiddel på grunn av høyere cashback.

Fordeler

 • 1% cashback under 90 dager
 • Velg hvilket kort du vil belaste
 • Ingen gebyrer for norske kjøp

Ulemper

 • Begrenset periode for poengopptjening

Krav

 • 18 år

Spesikasjoner

 • Korttype: Betalingskort
 • Betalingsnettverk: Mastercard
 • Årsavgift: 0 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 0,00 %
 • Maks kreditt: 0 kr
 • Rentefrie dager:
 • Valutapåslag: 0,00 %

Vurdering av Curve Blue

Curve har ett hovedformål og det er at du skal slippe å ha flere kort i lommeboken. Istedet skal du kunne knytte dine Mastercard og Visa kredittkortdebetkort og betalingskort i en Curve app. Når du deretter skal handle velger du bare et passende kort i bakgrunnen, men betaler med et Curve kort. Det finnes 3 kortvarianter å velge mellom, nemlig Curve MetalCurve Black og Curve Blue.

Curve-kortene må ikke forveksles med andre kort, såkalte pre-paid. Det er ikke nødvendig å fylle på kortet for at kortet skal fungere, ettersom kortene er knyttet til dine betalingskort.

Fordeler med Curve Blue

Curve Blue er gratis alternativet i Curve sin kort portfølje. Det innebærer at du slipper å betale en årsavgift for å ha Curve Blue. Det er fortsatt mulig å ha alle dine andre kort i Curve appen. Du kan dertil bruke Curve Blue kortet som ditt eneste betalingsmiddel på nær sagt alle brukersteder, inklusive netthandel.

En smart Curve app

Teknologien i Curve sin app gjør det mulig å knytte dine betalingskort til Curve Blue kortet. Derfor starter kundeforholdet med at du laster ned Curve på mobilen din og derfra følger instruksjoner.

Når du siden bestiller ditt valgte kort, er det nettopp gjennom appen du ved hvert tilfelle bestemmer hvilket bakgrunnskort som skal brukes. Du er kanskje på bensinstasjonen og har et bensinkort med god cashback knyttet til Curve kortet. Da velger du enkelt det bensinkortet i appen før du betaler med Curve kortet i betalingsterminalen.

Dersom du senere finner ut at du glemte å bruke bensinkortet, er det bare å finne tilbake til transaksjonen og velge rett kort. Sånn sett kan du reise tilbake i tiden og korrigere kort slik at du optimaliserer dine fordeler eller rett og slett oppdager andre feil som du kan korrigere. Imidlertid, kan du ikke “reise tilbake” i mer enn 14 dager.

Curve Blue bruk i utlandet

Det tilkommer ingen påslag når du bruker Curve Blue i utlandet. Forutsetningene for gratis bruk i utlandet er at handelen skjer på en hverdag, ikke under helgedager, og at du handler i utenlandsk valuta. Er du på reise i utlandet og behøver kontanter kan gå til nærmeste minibank og ta ut kontanter opptil £200 per måned under samme betingelser som nevnt over. Dertil følger valutavekslingen FX rater som er kjent for å være veldig mye lavere valutakurser enn tradisjonell bankrater.

Curve Cashback på Blue

Curve Blue tilbyr 1% cashback i velkomstbonus til alle kunder på utvalgte brukersteder. Det er over 100 kjente brukersteder å velge mellom, deriblant H&M, ZARA, Ikea, Netflix og Spotify. Kortholderen kan selv velge ut 3 brukersteder der man ønsker å tjene opp bonuspoeng. Imidlertid gjelder denne bonusordningen på Curve Blue under en begrenset periode på 90 dager.

Betalingsbeskyttelse

Gjennom sitt kundeprogram kalt Curve Customer Protection tilbyr Curve en utvidet betalingsbeskyttelse når Curve er brukt med erstatningsummer opptil £100 000. Opplever Curve Blue brukeren problemer med leveransen av sin vare eller tjeneste, som forblir uløst, kan man søke om erstatning hos Curve.

Ulemper

Curve er relativt nytt på det norske og europeiske markedet, men har definitivt vokst raskt takket være sin nytenkende teknologi. Litt synd at bonusen ikke gjelder for alltid, men under en begrenset periode.

Oppsummering

Curve Blue er et kort og en app som du kan knytte dine andre kredittkort og debetkort mot, som tilhører Visa og Mastercard. Dermed er Curve ikke et betalingskort i seg selv, men du kan bruke det som et vanlig betalingsmiddel over alle brukersteder som godtar Visa eller Mastercard, inklusive nettbutikker.

Curve Blue er uten årsavgift og fungerer utmerket kontaktløst med Google Pay, Samsung Pay og Apple Pay.

Bonusprogrammet Curve Cash på Blue-kortet gir blant annet mulighet for 1% cashback de første 90 dagene. Kortinnehaveren velger selv 3 av over 100 kjente butikkjeder, hvor man ønsker å tjene opp bonuspoeng. 100 bonuspoeng tilsvarer 1£.

Kontantuttak med Curve Blue har en maksgrense opptil € 200 per måned, imidlertid gjelder tillegg og valutapåslag under helgedager.

Curve Blue tilbyr en ekstra betalingsbeskyttelse opptil £100 000 med vilkår og betingelser. I Curve appen kan man utføre de fleste banktjenester og mer, deriblant gå tilbake i tid for å korrigere og endre valgt kredittkort. En fin funksjon å ha dersom du senere finner ut at du burde ha brukt et annet kort som betalingsmiddel på grunn av høyere cashback.

Kundeomtaler

0,0 Gjennomsnittlig vurdering

Din omtale