• Bra for deg
 • Informasjon
 • Anmeldelse
 • Brukeranmeldelser

Bra for deg

Trumf Visa er et nyttig kredittkort med mange fordeler i samme kort. Trumf-medlemmer får 2% bonus på dagligvarer, opptil 40 øre/literen drivstoff bonus på Esso, Shell og ST1 stasjoner. Man kan betale med bonuspoeng i butikker, overføre bonuspoeng til bankkonto eller overføre til SAS Eurobonus. Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert i kortet og man har 45 rentefri betalingsutsettelse.

Fordeler

 • Gebyrfri varekjøp inn-/utland
 • 2% bonus på dagligvarer hos Norgesgruppen-butikker
 • Opptil 40 øre drivstoffrabatt hos Shell og Esso
 • Trumf-bonus gjennom kjøp i mer enn 200 nettbutikker
 • Mulig å overføre Trumf bonu til bankkonto
 • Mulig å overføre Trumf bonus til SAS Eurobonus poeng
 • Ingen øvre tak på bonussparing

Ulemper

 • Høye gebyrer for kontantuttak over skranke i bank/post, inn-/utland
 • Renten løper umiddelbart ved uttak av kontanter

Krav

 • Minimum alder 18 år
 • Uten betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

 • Korttype: Kredittkort
 • Betalingsnettverk: Visa
 • Årsavgift: 0 kr
 • Aldersgrense: 18
 • Rente: 22,50 %
 • Maks kreditt: 75 000 kr
 • Rentefrie dager: 45
 • Valutapåslag: 1,75 %

Vurdering av Trumf Visa

Det er stadig nye kredittkort på markedet, men kortet denne vurderingen handler om, nemlig Trumf Visa kredittkort, er å regne blant de veletablerte kort i Norge. Trumf Visa utstedes av NorgesGruppen Finans AS.

Vi begynner med å spørre om du er blant dem som samler Trumf-poeng når du handler i dagligvarebutikker og betaler med ditt Trumf bankkort? Er svaret ja, er Trumf Visa midt i blinken for deg. For deg som ikke helt har satt deg inn i trumf.no eller er medlem, kan denne vurderingen være en grei informasjonskilde både til Tumf og Trumf Visa kredittkort.

Med Trumf Visa kan man alså spare mye penger da både dagligvarer og transportkostnader utgjør store deler av husholdningsutgiftene. Dermed kan Trumf kort utvilsomt være et meget gunstig betalingskort for husholdningsøkonomien. Trumf Visa strekker seg enda lenger for sine kunder ved å tilby en gratis reiseforsikring, som man ellers må betale for når man er på reisefot utenfor landets grenser.

Kredittkort med lojalitetsprogrammet Trumf i ryggen

De fleste her til lands er nok allerede velkjente med den spesielle og omfattende Trumf-ordningen, som fortrinnsvis gir deg bonus ved handleturer i Trumf butikker, eksempelvis Trumf Spar, Trumf Kiwi og andre butikkjeder tilhørende NorgesGruppen. I tillegg til Trumf butikker hvor du tjener Trumf bonus, gir Trumf kort inntil 40 ør per liter drivstoffrabatt hos forskjellige bensinstasjoner. Dette har gjort at Trumf Visa brukes av mange både som et bonuskort og et bensinkort.

Merk at du ikke får bonus hos konkurrerende dagligvarebutikker. Av ikke Trumf butikker å nevne, hvor du ikke kan tjene opp bonus, er dagligvarekjeder som Rema 1000, Prix, Coop osv.

Ved å betale med Trumf Visa kredittkort vil man automatisk tjene Trumf poeng:

 • 2,00% Trumf bonus på utvalgte dagligvarebutikker
 • 0,50% Trumf bonus på alle andre kjøp (unntatt konkurrenter)

For å tjene 2,00% Trumf bonus poeng må man handle på en av følgende Trumf butikker: Kiwi, Spar, Meny, Eurospar, Joker eller Jacobs. Av disse er Trumf Kiwi og Trumf Meny samarbeidet mest kjent innenfor dagligvarehandelen. Trumf bonus poengene blir opptjent automatisk, så lenge man bruker kredittkortet til å betale med.

Fordelsprogrammet ViaTrumf

Trumf Visa gir tilgang til ViaTrumf, et fordelsprogrammet hvor du sparer Trumf bonus poeng når du handler hos en av deres mange samarbeidspartnere, ofte omtalt som Trumf butikker.

For eksempel er cashback nivåene med Trumf kort som følger, når du handler i Trumf butikker:

VIATRUMF BONUSPOENGBRANDSDAL8%PICTUREIT12%PROTEINFABRIKKEN.NO16%BOOKING.COM4%LOOKFANTASTIC5,5%LET’S DEAL6%

… og mange flere.

Full oversikt i Nettbank med Trumf Visa Min Side

Trumf Visa Min side i nettbanken gir kundene en god oversikt over Trumf kredittkort transaksjoner, og fleksibiliteten til å utføre tjenester på ditt Trumf kort; eksempelvis betale regninger med kredittkort, overføre penger mellom egne konti, laste ned årsoppgave, etc. Mer om dette kan du lese om på trumf.no.

Det er mulig å logge seg inn i nettbanken uten å ha bestilt tilgang på forhånd. Du kan bruke BankID utstedt av hvilken som helst norsk bank for å logge deg inn på Trumf Visa Min Side. Dersom du ikke har skaffet deg en BankID, bør du vende deg til din hovedbankforbindelse.

En av de store fordelene med nettbanken er at det er gratis å bruke og er åpen 24/7.

I nettbanken Trumf Visa Min Side kan du utnytte fleksibiliteten i ditt Trumf kort enda bedre:

 • Du har kontinuerlig oversikt over transaksjoner utført med ditt Trumf Visa kredittkort
 • Du har tilgang til å se disponibel kreditt
 • Du kan sperre kortet dersom du har mistet ditt Trumf kort.
 • Du kan lettere oppdage misbruk av ditt Trumf kort.
 • Du kan betale regninger eller overføre penger til andre bankkonti.
 • Du kan overføre penger mellom egne konti hvis du har flere konti hos Trumf.no
 • Du har alltid tilgang til dine årsoppgaver.

Kredittgrense

Trumf Visa kredittkort har opptil kr. 75 000 i kredittgrense. Ettersom du har inntil 45 dager rentefri kreditt, så kan du handle nå (f.eks. hvis det er noen gode tilbud), og betale senere med ditt Trumf Visa. En slik betalingsutsettelse er helt gebyrfri og uten rentepåslag såfremt du husker å betale regningen ved forfall.  – da blir kreditten helt rentefri.

Trumf Visa er, som det fremgår av navnet, tilknyttet det kjente Visa nettverket, så Trumf Visa kredittkort kan brukes over hele verden, i tillegg til forskjellige Trumf butikker i Norge.

Reiseforsikring

Utover lojalitetsprogrammet inngår en gebyrfri reise- og avbestillingsforsikring på Trumf Visa Kredittkort. Forutsetningen for at forsikringene skal gjelde er at minimum 50 prosent av reisen betales med Trumf kort. Reiseforsikringen omfatter alle faste husstandsmedlemmer eller inntil 3 medreisende.

Mer om reiseforsikringen kan du lese om på trumf.no

Betalingsforsikring

Betalingsforsikring er en type forsikring som gjør privatøkonomien tryggere dersom det uforutsette skjer. Betalingsforsikring overfører nemlig ansvaret for dine månedlige forpliktelser tilbake Trufm Visa dersom du blir utsatt for langvarig sykdom, arbeidsledighet eller permittering. Det er ingen tvil om at det kan være lurt å ha en betalingsforsikring som gir trygghet blant annet ved tap av inntekt.

Hva betalingsforsikring dekker?

Ved ovennevnte uforutsette forhold overtas betalingen av dine månedlige forpliktelser til Trumf Visa. Forsikringen dekker månedlige avdrag og renter – hele 7 % av utestående saldo i inntil et år. Ved kritisk sykdom eller tap av liv, innfris saldoen i sin helhet. Betalingsforsikringen beskytter deg mot potensielle betalingsanmerkninger og mislighold.

Hva koster Betalingsforsikring?

Premien beregnes med 0,7 % av utestående saldo. Herav går 40 % til provisjon til DNB Bank ASA som forsikringsagent for å dekke salgs-, markedsførings-, etablerings- og administrasjonskostnader.

Dersom du har 10 000 kroner i saldo, vil den månedlige premien for Betalingsforsikring være 70 kroner. Forsikringspremien er spesifisert på fakturaen du får fra Trumf Visa. Det er ingen bindingstid og du kan når som helst si opp forsikringen.

Du kan lese mer om betalingsforsikring på trumf.no.

Penger tilbake og bonusutbetaling

Når du søker om Trumf Visa vil du motta medlemsnummer og innloggingsinformasjon for Trumf.no i posten direkte fra Trumf, dersom du ikke er Trumf-kunde fra før. Dessuten kan du på Trumf.no når som helst logge inn og sjekke din Trumf-bonus saldo. Du kan når som helst benytte deg av bonusen din på på din neste handel

Konverter Trumf-poeng til SAS Eurobonus

SAS EuroBonus og Trumf har inngått et samarbeid som gir deg som Trumf-kunde mulighet til å bruke bonusen din til spennende reiser med SAS. Du kan overføre hele eller deler av Trumf bonusen din til SAS EuroBonus Ekstrapoeng. Poengene kan du deretter bruke til spennende bonusreiser over hele verden.

Søknadskrav

Trumf krever følgende av de som søker om Trumf Visa kredittkort:

 • Minimum alder 18 år
 • Uten betalingsanmerkninger

Ulemper med Trumf Visa

Det er ingen nevnverdige ulemper med Trumf Visa kredittkort, bortsett fra at renten løper middelbart ved uttak av kontanter. Imidlertid, er dette en standard praksis i bransjen.

Oppsummering

Oppsummeringsvis er Trumf Visa et kredittkort med opptil 75 000 kr. kreditt og 45 dager gebyrfri betalingsutsettelse. Trumf Visa gir deg 2% Trumf bonuspoeng på alle kjøp i matvarebutikker som er tilknyttet Trumf lojalitetsprogram (Meny, Kiwi, Joker, Spar, Eurospar og Jacobs). Du får i tillegg 0,5% Trumfbonus på alt annet du handler, med unttak av konkurrerende dagligvarekjeder som Rema 1000, Prix, Coop osv.

Man har muligheten til bruke oppspart bonus i forskjellige butikker. For reiseglade finnes muligeten til å konvertere Trumf poeng til SAS Eurobonus, og kjøpe spennende flyreiser til hele verden.

Trumf Visa kredittkort har i tillegg reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale kostnad med kortet. For en premie som koster 0,7% av utestående saldo, kan du  kjøpe en betalingsforsikring som beskytter deg mot uforutsette hendelser som fører til inntektstap. Med Trumf Visa kredittkort får du også tilgang til en cashback ordning kalt ViaTrumf, på lik linje med øvrige Trumfmedlemmer.

Av negative ting kan det nevnes at renten er relativ høy, og at kontantuttak og overføring mellom kredittkortkontoen og andre konti er dyrt.

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Elin Burekiz

  2020-01-28

  Helt rått at jeg som kunde kan bruke poengene akkurat som jeg vil! Absolutt å anbefale!

 • Kent Harldsen

  2019-12-03

  Råbra kredittkort sammenligning dere har! JEg valgte dette kortet pga Esso & Shell rabatten. Vi har begge bensinstasjonene nære der vi bor så passer best for kona og meg

Din omtale