Egenskaper

Bra for deg

Trumf Visa er et veldig bra bonuskort for deg som handler mye i en av NorgesGruppens butikker (Meny, KIWI, Joker, Spar, Jacob’s og Nærbutikken). Du kan få minst 2 % i bonus på varene du handler. I tillegg fungerer det som et reise kredittkort takket være den kostnadsfrie reise- og avbestillingsforsikringen som følger med dersom minst 50 % av reisen betales med kortet.

Fordeler

 • Omfattende opptjening av Trumf-bonus
 • Gode gratisforsikringer
 • Eksklusive tilbud med ViaTrumf

Ulemper

 • Gebyr på kontantuttak
 • Må være Trumf-medlem
 • Ikke bonus hos konkurrenter

Krav

 • Minst 18 år
 • Ingen betalingsanmerkninger

Spesikasjoner

Korttype Kredittkort
Betalingsnettverk Visa
Årsgebyr 0 kr
Aldersgrense 18
Rente 23,00 %
Effektiv rente 27,19 %
Rentefrie dager 45 dager
Maks kreditt 150 000 kr
Minimumsbeløp ved forfall 3,60 % (min 250 kr)
Fakturagebyr 45 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 1,90 %
Uttaksgebyr 1,50 % + 35 kr

Beregn kostander med Trumf Visa

Velg kredittbeløp

20 000 kr
0 kr 250 000 kr
2 År
1 Mnd. 15 År

Resultat

 • Rente 23,00 %
 • Totale kostnader 5 139 kr
 • Totalt tilbakebetalingsbeløp 25 139 kr
 • Månedlig tilbakebetalingsbeløp 1 047 kr
Vis mer

Vurdering Trumf Visa Kredittkort

NorgesGruppen er Norges største dagligvareaktør. Selskapet driver, blant annet, butikkene Meny, KIWI og Spar. Trumf er et felles fordelsprogram som gjelder alle butikkene i NorgesGruppen. Med Trumf får du penger tilbake i form av en bonus på hver eneste vare du kjøper i en av de tilknyttede butikkene.

NorgesGruppen samarbeidet med DNB om å tilby Trumf Visa, et kredittkort med Trumf-fordeler, frem til høsten 2020. Etter at samarbeidet opphørte, tok NorgesGruppen over driften av kortet via NorgesGruppen Finans. Resultatet ble en nylansering av kredittkortet, nå med enda flere fordeler enn tidligere.

Fordeler

Det er flere, gode fordeler med Trumf Visa. Den viktigste er allikevel at du kan tjene Trumf-bonus med kortet, først og fremst på dagligvarer.

Tjen Trumf-bonus med Trumf Visa – Når du bruker Trumf Visa i en av NorgesGruppens butikker får du minst 2 % i bonus. På Trippel Trumf dager tjener du 4 % på alle kjøp. I tillegg får du eksklusive tilbud som øker bonusinntjeningen ytterligere, for eksempel, 15 % i bonus på frukt, grønt og fisk hos KIWI samt 25 % på bleier og barnemat hos Spar (gjelder medlemmer av Spar Junior).

Bonus på annen handel – Trumf Visa gir deg 0,5 % i bonus på alt annet du handler med kortet. Unntaket er hvis du handler hos NorgesGruppens konkurrenter, slik som Coop og Rema. Her får du ikke bonus.

I tillegg får du eksklusive bonustilbud fra NorgesGruppens samarbeidspartnere. Her er noen eksempler:

 • Apple: 2,7 % i bonus
 • Miinto: 4,6 % i bonus
 • CDON: 6,2 % i bonus
 • Expedia: 3,1 % i bonus

Kjøper du, for eksempel, en reise hos Expedia for 50.000 kroner får du en bonus som tilsvarer nesten 6.000 kroner.

Gratis Forsikringer

Det «nye» Trumf Visa-kortet inkluderer flere forsikringer. Betaler du mer enn det halvparten av reisen din koster med kortet, får du en gratis reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet. NorgesGruppen samarbeider med AXA Forsikring om å tilby forsikringspakken. Den dekker, blant annet, avbestilling, reisegods, reisesyke og rettshjelp.

Merk deg at reiseforsikringene som følger med kortet ikke er like gode som en helårsforsikring som du betaler for. Sjekk derfor vilkårene nøye før du eventuelt velger å bare benytte kredittkortforsikringen fremfor å kjøpe tilleggsforsikringer.

Som eier av Trumf Visa, får du også gratis assistanse hvis du blir utsatt for ID-tyveri.

Ulemper

Du kan tjene Trumf-bonus på nesten alt du handler. Unntaket er hvis du bruker kortet hos NorgesGruppens konkurrenter, for eksempel, Rema 1000 og Coop. For enkelte er det også en ulempe at kortet er forbeholdt Trumf-medlemmer.

Vilkår

Gir NorgesGrupppen deg anledning til å putte et Trumf Visa kredittkort i lommeboka, kan du få inntil 100.000 kroner i kreditt på det meste. Du får også opptil 45 dager på deg til å betale tilbake gjelden til NorgesGruppen Finans uten at det legges renter på beløpet. Her er noen av kravene som stilles til deg som søker om kortet:

 • Du er 18 år, eller eldre.
 • Du er norsk statsborger, uten betalingsanmerkninger.
 • Du er medlem i Trumf-programmet.

Oppsummering

Kredittkortet Trumf Visa er et veldig bra kort for alle som er trofaste kunder i NorgesGruppens butikker. Det gir Trumf-bonus på nær sagt alt du handler, også utenfor NorgesGruppens sfære. Det er i tillegg en god turkamerat fordi reiseforsikringene som følger med er både gode og gratis.

Vi skal ikke legge for mye vekt på at du ikke får bonus når du handler med kortet i dagligvareforretninger som ikke tilhører NorgesGruppen. Vi har forståelse for at selskapet ikke ønsker å belønne «illojale» kunder.

Dermed står vi igjen med et veldig bra bonuskort for Trumf-medlemmer. Har du ikke allerede Trumf Visa går du glipp av muligheten til å spare mange penger i året.

Hvordan kan jeg bruke bonusen jeg tjener?
Støtter kortet kontaktløs betaling?
Hvor mye koster kontantuttak med Trumf Visa?

Kundeomtaler

5,0 Gjennomsnittlig vurdering
 • Fawaz Muhammad is his successor

  2024-05-01

  very good

  Mette Jensen

  2024-05-02

  Thank you for your review!

 • Elin Burekiz

  2020-01-28

  Helt rått at jeg som kunde kan bruke poengene akkurat som jeg vil! Absolutt å anbefale!

 • Kent Harldsen

  2019-12-03

  Råbra kredittkort sammenligning dere har! JEg valgte dette kortet pga Esso & Shell rabatten. Vi har begge bensinstasjonene nære der vi bor så passer best for kona og meg

Din omtale