Om Kredittkort360

Om Kredittkort360.com
Uppdaterad: 31-03-20 09:54

Vår historie

Kredittkort360.com ble lansert i Norge under høsten 2019, tett etterfulgt av en vellykket lansering i Finland med Luottokortit.com. Nettstedet er en videreutvikling av den markedsledende sammenligningstjenesten for kredittkort i Sverige, kreditkort.com. Kreditkort.com ble lansert i 2017 og har siden raskt vokst seg til å bli en av de mest populære nettsidene for kredittkort-sammenligning.

Vårt overordnede fokus er å kontinuerlig forbedre kredittkort.com for å bli den absolutt beste sammenligningsportalen for kredittkort i Norge.

- Kredittkort360

Vår visjon

Kredittkort360.com ble lansert med en visjon om å skaffe til veie en rask og oversiktlig sammenligning av markedets beste kredittkort. Vårt ønske er ganske enkelt å skape en helhetlig plattform hvor kundene kan sammenligne og søke om alle typer kredittkort.

Vi etterstreber å oppnå visjonen vår, men det er alltid noe som er gjenstand for forbedring – det er vår holdning her på kredittkort360.com. Visjonen vår er drivkraften bak en ustoppelig motivasjon til å hele tiden bli bedre på det vi gjør.

Vårt ansvar

Vi tar vårt arbeid på høyest alvor, hvilket betyr at vi tar stort ansvar for alt vi gjør. Alle kortutstedere som vi formidler her på Kredittkort360.com, enten det er Visa eller Mastercard, har gjennomgått en nøye granskning i forhold til hvorvidt de overholder alle lover og forskrifter, i forkant av publisering på våre nettsteder.

Ærlighet og nøytralitet

Alle vurderinger og informasjonen på nettstedet er alltid helt upartisk. Vi har ett tett samarbeid med kredittkortselskapene, men finner noe som ikke helt samsvarer med våre kunders verdier, eller i øvrig annet som vi er uenige med, skriver vi om det i våre vurderinger. Informasjonen om kredittkortene på nettstedet er alltid objektiv, hvilket også innebærer at vi ikke bare finner på ting med en intensjon om at et gitt kredittkort skal framstå bedre enn hva det i virkeligheten er. Å være ærlige med deg og alle andre som besøker vårt nettsted, betyr mest for oss. Vi vil at du skal oppleve at du får nøyaktig og korrekt informasjon som du har lagt til grunn for å skaffe deg et bedre og smartere kredittkort.

Transparent

Vi tror ikke at den ærligheten vi ønsker å leve etter er mulig uten gjennomsiktighet. Vi sørger for å være helt gjennomsiktige angåengde hvordan vi håndterer innsamling personopplysninger, informasjonskapsler og allment om hvordan vi jobber. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder. Informasjon om håndtering av personopplysninger og cookies finner du her.

Vår forretningsmodell

Kredittkort360.com jobber i bunn og grunn med digital markedsføring. Vi skaper muligheter for partnerne våre muligheter gjennom store mengder trafikk, og dermed tilgang til potensielle kunder.

Kredittkort360.com tjener penger gjennom ulike affiliate-avtaler med samarbeidspartnere som betaler oss for formidling av kunder der vi får betalt per søknad eller per godkjent søknad. Våre partnere betaler kun for kontantstrømgenererende trafikk. Gjennom denne type avtaler minimerer våre partnere den risikoen som ellers kan oppstå som følge av tradisjonell markedsføring.