Søk kredittkort på grensen til å oppfylle søknadskrav

365Direkte Mastercard Bestill Annonselenke

365Privat MasterCard

Sammenlign
 • Maks kreditt 50 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 21,40 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • 34 øre per liter i fast rabatt hos Esso + 3,65% cashback.
 • 2% Cashback hos alle andre stasjoner, uansett hvor i verden du befinner deg.
 • Inkluderer rabatter på leiebil og strøm, samt Dealpass som sikrer deg inntil 25 % i rabatt hos kjente butikker, nettbutikker og restauranter.
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: 25,53%, kr. 15 000 o/12 mnd, Kostnad 1 929 kr. Totalt 16 929 kr.
Bank Norwegian Bestill Annonselenke

Bank Norwegian

Sammenlign
 • Maks kreditt 100 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 20,49 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Du får CashPoints (1 %) på all handel med kortet. CashPoints kan benyttes til å kjøpe flybilletter hos flyselskapet Norwegian.
 • Bruk kortet til å ta ut penger i minibank uten gebyrer, både i Norge og i utlandet.
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring.
Bestill Annonselenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 23,1%, 15 000 kr. o/12 mnd, kostnad 1 764 kr. Totalt: 16.764 kr.

Søk kredittkort hvis du oppfyller krav

Ikke alle kredittkort er enkle å få innvilget dersom du står uten inntekt. I motsetning til strengere krav før i tiden, har det idag blitt vesentlig lettere å skaffe seg et kredittkort. En hovedårsak til denne utviklingen er at kortutstedernes syn på variabel inntekt. Søknadsvurderinger er blitt mer realistiske og individuelt tilpasset. For eksempel er det en større forståelse for at det er mulig for en søker å ha en god nok økonomi til tross for at vedkommende ikke er 100 prosent sysselsatt eller har en inntekt som varierer fra måned til måned.

Følgelig er det idag flere kredittkortutgivere som godtar kredittkort søknader med lav inntekt. Kredittkort360 sine kunder opplever at følgende kortutstedere stiller relativt færre søknadskrav.

Kredittkort uten inntekt

Det kan være flere grunner til at du har en lav eller ingen inntekt i din siste Skattemelding, som kan inndeles i to kategorier:

Arbeidsledighet og sykefravær

Hvis du har vært arbeidsledig eller sykemeldt over lengre tid, er det vanskeligere å blir innvilget en kredittkort søknad. Men det er langt fra umulig. Du kan kontakte kredittkortselskapet hvis du mener at du har en høyere inntekt enn det som fremgår i Skattemeldingen. Søk kredittkort etter at du kar snakket med Kundeservice og vist frem inntektsdokumentasjon. Det kan både være i form av lønnslipper eller utbetalingsbekreftelse fra NAV.

Manuelt innsendt inntektsdokumentasjon kan føre til å forbedre din betjeningsevne og endre et avslag til en innvilget kredittkort søknad!

Inntekt, men ingen lønn i Norge

Det kan være flere grunner til at man ikke har deklarert inntekt sin i Norge. Det kan være at man jobber i nabolandet, men bor i Norge. Du har heller ikke en deklarert inntekt i Norge hvis du har jobbet i utlandet en stund og tilbakevender til Norge. I slike tilfeller bør du også snakke med kredittkortselskapet. Gjennom å forklare situasjonen og sende inn inntektsdokumentasjon kan du bli innvilget kredittkortet.

En selvstendig næringsdrivende som tar ut utbygge, men ingen lønn, bør også vise frem relevant inntektsdokumentasjon. Hvis du faller i denne kategorien, søk kredittkort etter at du har vært i kontakt med Kundeservice og fått en tilbakemelding om hva du kan gjøre.

Avsluttende ord

Det er kostnadsfritt å søke om kredittkort. Hvis man derimot ser at man ikke oppfyller et eller flere av kredittkort selskapets krav, så er det heller ikke noe poeng i å kaste bort tiden din på noe som ikke vil føre frem. Hvis du likevel vil prøve, søk kredittkort etter at du kontaktet kortutsteder. Det er bedre å holde fokuset på slike kortutstedere hvor du oppfyller deres krav og som har lavest rente. Her kan du sammenligne kredittkort og velge hvilket kort du skal gå for!