Beste kredittkort med betalingsanmerkning

Når du har gjort opp for deg og betalingsanmerkningen er fjernet er du velkommen til å sammenligne og velge kredittkort her hos oss. Nedenfor finner du noen av de mest populære kredittkort i Norge.

Credits Gold Bestill
Annonslenke

Credits Gold

Sammenlign
 • Maks kreditt 100 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 19,90 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Uansett hvor du er kan du bruke Credits Gold som betalingsmiddel for alle varekjøp helt gebyrfritt.
 • Med Credits Gold følger en av landets aller beste reiseforsikringer uten at du behøver å betale en krone ekstra. Med reise- og avbestillingsforsikring kan nyte av ferien helt bekymringsfritt.
 • Credits Gold er tilsluttet Dealpass. Du har tilgang til hundrevis av tilbud og rabatter på bredt utvalg butikker, opplevelser, overnatting, velvære, restauranter og netthandel.
Bestill
Annonslenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 21,85 %, 10 000 kr. o/12 mnd, Kostnad 1 112 kr. Totalt 11 112 kr.
Bank Norwegian Bestill
Annonslenke

Bank Norwegian

Sammenlign
 • Maks kreditt 100 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 20,49 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • Tjen opp CashPoints på alle varekjøp. Du får 10% på alla köp hos Norwegian, 1% upp till 100.000 per kalenderår och 0,5% på allt över 100.000 kr. Du kan betale med CashPoint når du skal kjøpe flybilletter av flyselskapet Norwegian.
 • Du kan ta ut penger i minibanken uten fordyrende gebyrer. Kontantuttak er gratis, både i Norge og i utlandet.
 • Kortet inkludert en reise- og avbestillingsforsikring. Dessuten kan du legge til en dekkende tannforsikring (mot tillegg)
Bestill
Annonslenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 23,1%, 15 000 kr. o/12 mnd, kostnad 1 764 kr. Totalt: 16.764 kr.
Komplett Bank Bestill
Annonslenke

Komplett Bank Mastercard

Sammenlign
 • Maks kreditt 100 000 kr
 • Årsavgift 0 kr
 • Rente 21,40 %
Fordeler
Spesikasjoner
Krav
Recension
 • 4% bonus hos Komplett.no og Blush.no der ett bonuspoeng tilsvarer 1 krone.
 • ID-Tyveriforsikring inkl. Forsikringen sikrer deg assistanse og juridisk bistand for inntil 100 000,- dersom du blir utsatt for ID-tyveri.
 • Gebyrfrie uttak, varekjøp og mengdevis av andre tjenester. Komplett Bank MasterCard er nær sagt helt gratis å eie, og å bruke.
Bestill
Annonslenke
Eksempel ved utsatt betaling: Eff 24,2%, 12 000 kr. o/12 mnd, Kostnad: 1 468 kr. Totalt: 13 468 kr.

Er det mulig å bestille eller søke om kredittkort med betalingsanmerkning?

Mye takket være digitalisering har det blitt mer og mer vanlig skaffe seg kreditt i dagens samfunn, og dette fungerer svært godt for mange ettersom de klarer å forholde seg til den økonomien de faktisk har. På den andre siden er det andre som dessverre havner i en gjeldspiral. Det er uten unntak et krav fra alle kortutstedere i Norge at man ikke kan søke om et kredittkort hvis man har en betalingsanmerkning. Med andre ord er det vanskelig, eller rettere sagt umulig, å bli innvilget et av de beste kredittkort dersom du har en eller flere betalingsanmerkninger fra før.

Når en kredittkortutgiver eller en bank vurderer en søknad om kredittkort, så tas beslutningen blant annet grunnlag av søkernes betalingsevne. Søkerens gjeldshistorie, betalingshistorikk og nåværende inntekt er blant de viktigste faktorene. Følgelig, om man har en registrert betalingsanmerkning, kommer dette vanligvis til å medføre avslag hos kortutstederen.

Hva er betalingsanmerkninger?

En betalingsanmerkning er en registrering i et kredittopplysningsregister til mulige kredittgivere om at en person eller et firma har en eller flere ubetalte fordringer mot seg, ifølge https://no.wikipedia.org. En betalingsanmerkning er kort sagt det man får når man ikke klarer å betale regninger i tide eller lar være å betale dem i det hele tatt.

Før det kommer så langt som at en betalingsanmerkning blir registrert, får man inkassovarsler. Inkassoloven regulerer rettigheter og plikter rundt inkassokrav, og hele prosessen er detaljert beskrevet i statens lovverk. Hvis man ikke reagerer på inkassovarselet, og fortsatt ikke har betalt gjeldende regning innen oppgitte frist, vil det resultere i at en betalingsanmerkning registreres.

Hvorfor får man en betalingsanmerkning?

Når man unnlater å betale fakturaen ved forfall og ikke reagerer på fakturapåminnelser, får man som regel først et varsel fra selskapet man er kunde hos. Dette vil som oftest også inneholde en prosessbeskrivelse av selskapets håndtering av ubetalte fakturaer. Samme brev kan også inneholde en advarsel om at saken sendes til inkasso hvis man ikke betaler innen ny betalingsfrist. Hvis denne nye fristen heller ikke overholdes, sendes saken som oftest videre til et inkassobyrå.

Inkassobyrået har rett til å legge til innkrevningskostnader og forsinkelsesrenter på det opprinnelige kravet med retten på sin side. Rentene og innkrevningskostnadene er nemlig regulert av staten. Hvis man fortsetter å unnlate å betale det nye kravet, kan det føre til registrering av en betalingsanmerkning.

Hvordan kvitte seg med en betalingsanmerkning?

Å anskaffe et kredittkort med betalingsanmerkning er vanskelig, nettopp fordi en betalingsanmerkning viser at du tidligere har hatt problemer med tilbakebetaling av din gjeld. Heldigvis er ikke en betalingsanmerkning for evig og alltid. I Norge slettes betalingsanmerkninger umiddelbart etter at du har gjort opp for deg.

Her er noen tips til å stegvis kvitte seg med kredittkortgjeld og betalingsanmerkning:

 1. Begynn med å ta kontakt med inkassobyrået og snakk med dem om hvordan du kan få gjort opp for deg.
 2. En anmerkning skal uansett ikke brukes lenger enn i fire år. Hvis du lurer på om du er registrert med betalingsanmerkning, kan du ta kontakt med et kredittopplysningsbyrå for å få opplysninger om dette. Kredittopplysningsbyrået er nemlig forpliktet til å gi deg opplysningene om deg selv.
 3. I stedet for å lete etter et sted som innvilger kredittkort med betalingsanmerkning, er det lurere å dra ned på forbruket en periode og heller jobbe for å bli kvitt betalingsanmerkningen.
 4. Hvis du låner mer penger kommer det mest sannsynlig til å føre deg lengre ned i gjeldspiralen. Men hvis du kvitter deg med betalingsanmerkningen, sørger du for at du i fremtiden kan søke om kredittkort helt problemfritt.
 5. Skaff deg oversikt dine dine utgifter
 6. Betal den dyreste gjelden først; dvs. den innkassosaken som har ført til betalingsanmerkningen.
 7. Gå gjennom alle dine faste kostnader og prøv å finne billigere alternativ.

Hvis du er på jakt etter et nytt kredittkort fordi du har gjeld og betalingsanmerkninger, anbefaler vi på Kredittkort360 at du først prøver å få orden på gjelden først.