Egenskaper

Bra for deg

Credits Gold fra TF Bank Norge er et av Norges beste kredittkort. Det gir deg en rekke forsikringer helt gratis. Dette inkluderer bland annat reise- og avbestillingsforsikring, egenandelsforsikring for leiebil of forsikring mot ID-tyveri. Kortet kan hjelpe deg med å spare mange tusen i året med de inkluderte rabattene i Dealpass-programmet. I tillegg har kortet ingen skjulte gebyrer og har blant landets laveste renter på kredittkortgjeld.

Fordeler

 • Mange gratisforsikringer.
 • Rabatter inntil 30 %.
 • Gebyrfritt og lav rente.

Ulemper

 • Inkluderer ikke Cashback/bonuser.

Krav

 • 18 år eller eldre.
 • Kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 • 100.000,- i brutto årsinntekt.

Spesikasjoner

Korttype: Kredittkort
Betalingsnettverk: Visa
Årsavgift: 0 kr
Aldersgrense: 18
Rente: 19,90 %
Maks kreditt: 100 000 kr
Rentefrie dager: 43
Valutapåslag: 1,75 %

Vurdering av Credits Gold

Credits Gold fra den Bergens-baserte banken TF Bank Norge biter godt ifra seg i kampen om tittelen Norges beste allround kredittkort. Kortet vant, blant annet, vår novemberkåring av landets beste kort 2020. Fraværet av gebyrer og et godt fordelsprogram er mye av årsaken til at vi synes kortet er så bra.

Fordeler

Alle som velger Credits Gold, kan putte et godt kredittkort i lommeboka. Det skiller seg ut positivt ved å ikke belaste kundene med gebyrer for uttak av kontanter i minibank. Dette gjelder over hele verden.

Kortet gir eierne tilgang til fordelsprogrammet Dealpass. Her kan du få inntil 30 % i rabatt hos en rekke brukersteder, slik som:

 • Mange restauranter i Norge.
 • Hoteller, rorbuer, resorter og spa.
 • Spennende opplevelsesdestinasjoner, både i Norge og utlandet.
 • Mange butikker, både fysiske og online.

Butikkene befinner seg i mange ulike kategorier, blant annet klær, sko og interiør.

I tillegg følger det mange kostnadsfrie forsikringer med Gold-kortet. Betaler du mer enn halvparten av det en reise koster, får du gratis reise- og avbestillingsforsikring, samt en egenandelsforsikring for leiebil med på kjøpet.

 • Reiseforsikringen gir deg, blant annet, ubegrenset dekning ved sykdom i løpet av reisen.
 • Må du avbestille reisen, for eksempel på grunn av sykdom, er dekningen inntil 300.000,-.
 • Egenandelsforsikringen for leiebil dekker inntil 10.000 kroner av egenandelen du må ut med ved uhell eller tyveri.

Kortet inkluder også en forsikring mot ID-tyveri som sikrer deg juridisk bistand hvis identiteten din havner i gale hender. Verdien på forsikringen er 100.000 kroner, noe som gjør den til en av landets beste på sitt område.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Credits Gold har en av landets laveste renter på kredittkortgjeld. Ettersom renten du får med andre kort kan være 30 % eller mer, kan Gold-kortet hjelpe deg med å redusere gjeldskostnadene du har med andre kort.

For at dette skal fungere må gjelden du allerede har, være dyrere enn den du kommer til å få med Credits Gold. Er dette tilfellet, kan du løse ut den gamle gjelden med Gold-kortet for å få mer til overs hver måned. Hvis du i tillegg klarer å betale noenlunde det samme som du gjorde med den gamle gjelden, blir du kvitt gjelden raskere.

Vi anbefaler ingen å opparbeide seg kredittkortgjeld. Den beste måten å unngå den på er å ikke handle for mer enn hva du kan betale tilbake før den rentefrie perioden er over. Har du allerede gjeld og ingen andre utveier, kan gjelden i alle fall bli litt billigere hvis du bruker Credits Gold til å nedbetale den.

Et billig kredittkort

De fleste kredittkort belaster kundene sine med flere gebyrer. Å ta ut penger i minibank koster ekstra med de fleste kort. Det finnes også kortutstedere som tar betalt for at du skal få lov til å eie kortet.

Alt dette har TF Bank Norge valgt å droppe med Credits Gold. Du slipper uttaksgebyr på kontanter, uansett hvor i verden du befinner deg. Kortet har heller ikke fordyrende årsavgifter. Kortet er et av de billigste du kan bruke.

Egen nettbank

Eiere av Credits Gold har full oversikt over kortbruken i en egen nettbank. Denne er tilgjengelig på alle plattformer, blant annet smarttelefoner. Når du logger deg inn med BankID, kan du se hva kortet har blitt brukt til og hva saldoen er. Du kan også bruke kundesidene til å sperre kortet.

Vilkår

TF Bank Norge tilbyr inntil 100.000 kroner i kreditt. Du får inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse på beløpet du til enhver tid har utestående på kortet. For at TF Bank Norge skal vurdere deg som en seriøs søker, må du oppfylle følgende krav:

 • Du må være 18 år eller eldre.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 • Inntekt: Du må tjene minst 100.000 kroner i året før skatt.

Ulemper

Det inkluderte Dealpass-programmet er bra. Det hadde allikevel ikke skadet om Credits Visa inkluderte enda flere fordeler, slik de argeste konkurrentene gjør. Det er, for eksempel, ikke mulig å spare penger på drivstoff med dette kortet. Du får heller ikke Cashback eller bonus på all kortbruk, slik tilfellet er med flere av de aller beste kredittkortene i Norge.

At et kort med så mange fordeler har en smått beskjeden kredittgrense på 100.000 kroner, er også med på å trekke ned helhetsinntrykket. Mange av kortene som ligner på Credits Gold har en høyere, potensiell grense.

Husk at du kan sammenligne Credits Gold med andre kort hvis du bruker vårt sammenligningsverktøy, som hjelper deg med å sette opp de ulike kortenes vilkår, fordeler og ulemper opp mot hverandre. Det koster ingen ting å bruke tjenesten.

Oppsummering Credits Gold

Vi kåret TF Bank Norges Credits Gold kredittkort til beste kort i november 2020. Hovedårsaken til at vi valgte dette kortet er at det er billig i bruk og har en lav rente på kredittkortgjeld. Dealpass-programmet og rabattene det gir deg, er en annen viktig grunn til at kortet gjør det så bra.

Det er allikevel på fordelsfronten at kortet har en del å hente. Mange konkurrenter tilbyr enda flere fordeler enn hva du får med Credits Gold. Hvis TF Bank Norge bestemmer seg for å inkludere bonuser eller Cashback med kortet, i tillegg til rabatt på drivstoff, kan det vinne vår og andres kåringer i lang tid fremover.

Utgangspunktet for å fortsatt gjøre det bra er i alle fall godt. Utover kostnadsnivået på bruk av kortet er vi i tillegg imponert over gratisforsikringene som følger med. Mange konkurrenter tilbyr gratis reiseforsikringer. Eller egenandelsforsikring for leiebil. Eller ID-tyveriforsikring. TF

Bank Norge er en av svært få korttilbydere som inkluderer alle disse forsikringene i det samme kortet uten at det koster noe ekstra av den grunn.

Er du på jakt etter et kort som fungerer godt både i hverdagen og på ferieturen? Da er Credits Gold en av de heteste kandidatene du bør se på.

Kundeomtaler

4,8 Gjennomsnittlig vurdering
 • Oluf Stranden

  Ikkje for folk over 75 år - og dei har det blitt mange av på reise og opphald utanom heimen. Ellers som dei fleste andre kort.

  2021-08-25

 • Vaid

  Er det mulig faste vipps i kortett?

  2020-12-15

 • Ahmit Sulare

  Synd at det er et poeng-tak på bare 2500,- bonus/år!

  2020-08-14

 • Ester Harladsen

  Det er bra rente, men savner et bonusprogram som på mange andre kredittkort!

  2019-12-16

 • Gunnar Olsen

  Hei dere. Jeg er 2300 kroner så mye fornøyd med gullkortet mitt Credits Gold. Det er så mye jeg sparte i måneden på å flytte min kredittkortgjeld fra andre kredittlån til Credits Gold. Tusen takk for hjelpen Kredittkort360! Dere får 5 stjerner av meg, ingen tvil!

  2019-12-02

 • Ingrid Eriksen Khan

  Både jeg og gubben har skaffet oss hvert vårt kort. Begge gangene ble vi godt bemøtt av hyggelige kundeservice folk. Credits og BB er verdt 5 stjerner!

  2019-11-16

 • Trude Hermansen

  Fornøyd ny eier av Credits Gold

  2019-10-15

 • Turid Engebretsen

  Beste kortet på markedet syns jeg for jeg er bare opptatt av lav rente.

  2019-09-30

 • Espen Myhre

  Veldig bra omtale. Jeg fikk innvilget kortet med desidert lavere rente enn det gamle kortet mitt som jeg skal klippe i to såfort jeg kan innfri gjelden med mitt nye kredittkort :))))

  2019-09-18

Din omtale